SWAT ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 نام کاربری : SWAT نام کاربری ادمین مورد شکایت: AQ[A]LI رنک ادمین مورد شکایت : helper1 نام کاربری شاهد/شاهدان ✖️ hayula fashism مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ):
Omid ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 54 دقیقه قبل، SWAT گفته است: نام کاربری : SWAT نام کاربری ادمین مورد شکایت: AQ[A]LI رنک ادمین مورد شکایت : helper1 نام کاربری شاهد/شاهدان ✖️ hayula fashism مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): درود @AQ[A]LI لطفا مدارک بن را ارسال کنید.
AQ[A]LI ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 یه آپلودر خوب بگین توش آپلود کنم فیلم شمارو هم توش آپلود کنم
Valhalla ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 20 دقیقه قبل، AQ[A]LI گفته است: یه آپلودر خوب بگین توش آپلود کنم فیلم شمارو هم توش آپلود کنم imgurl.ir
Valhalla ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 2 ساعت قبل، AQ[A]LI گفته است: یه آپلودر خوب بگین توش آپلود کنم فیلم شمارو هم توش آپلود کنم 2 ساعت قبل، AQ[A]LI گفته است: یه آپلودر خوب بگین توش آپلود کنم فیلم شمارو هم توش آپلود کنم درود عذرخواهی میکنم ، بهتره از files.ir استفاده کنید محدودیتی نداره همه نوع عکس و فیلم هم میشه آپلود کرد
AQ[A]LI ارسال شده در 21 اسفند، 1404 ارسال شده در 21 اسفند، 1404 14 ساعت قبل، Omid گفته است: درود @AQ[A]LI لطفا مدارک بن را ارسال کنید. درحال اپلود
AQ[A]LI ارسال شده در 21 اسفند، 1404 ارسال شده در 21 اسفند، 1404 در ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ در 10:36، Omid گفته است: درود @AQ[A]LI لطفا مدارک بن را ارسال کنید. https://aparat.com/v/ighr93x چند تا فیلم تو این لینک هست @Omid بی زحمت با دقت فیلم اخر رو نگاه کن
SWAT ارسال شده در 21 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 21 اسفند، 1404 حتی 20 درصد استدلال کافی برای بن هم مدرکت نداشت فیلمای اول که کاملا عادی دارم میزنم فیلم اخرم دوست عزیز تو اسپک شما باگ شده برای من اومد داخل زون با اره موس را چرخوندم موس بنده gprox superlight دی پی ای بالا هستش ریز حرکاتمم سریع هستش امید است از روی احساسات کسی رو بن ندید نه به خاطر من نوعی به خاطر سطح استف سرور ارادت و خسته نباشید 💖
SWAT ارسال شده در 21 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 21 اسفند، 1404 این هم دوست داشتید ببینید سبک بازی بنده هستش برای قضاوت بهتر
Omid ارسال شده در 21 اسفند، 1404 ارسال شده در 21 اسفند، 1404 ۱ ساعت قبل، SWAT گفته است: این هم دوست داشتید ببینید سبک بازی بنده هستش برای قضاوت بهتر اکانت شما انبن خواهد شد . ادمین خاطی مجازات شد. بسته شد. 2
ارسالهای توصیه شده