Detroit ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 سلام مجدد خدمت دوستان دوستان بم میگید چه رکوردی استفاده کنم که هم لگ نندازه هم حجم فایلی که رکورد میکنم کم باشه ام معرفی کنن
0 Valhalla ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 هم اکنون، Saint گفته است: سلام مجدد خدمت دوستان دوستان بم میگید چه رکوردی استفاده کنم که هم لگ نندازه هم حجم فایلی که رکورد میکنم کم باشه ام معرفی کنن Fraps و Bandicam . فرپس برای ساده بودنش و راحت تر بودنش و بندیکم برای تنظیمات بیشتر و .. 1
0 Valhalla ارسال شده در 20 اسفند، 1404 ارسال شده در 20 اسفند، 1404 البته بازم سلیقه ای و برحسب خوده پیسی میشه رکوردر مورد نظرو پیدا کرد. بهتره خودت تستشون کنی Ocam هم تعریفشو شنیدم ولی تستش نکردم 1
0 Detroit ارسال شده در 20 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 20 اسفند، 1404 بعد میشه اموزش کار با فرپس رو بگی
0 ArtinBesT ارسال شده در 21 اسفند، 1404 ارسال شده در 21 اسفند، 1404 درود بنظر من Bandicam از همشون بهتره درسته نرمالش کمی لگ میزنه ولی میتونی از داخل ستینگش درست کنی و خودت تنظیم کنی که دوست داری فریم ویدیوت بالا باشه یا کیفیت که بنظر من فریم مهمتره! بدرود. 1
0 Peace ارسال شده در 21 اسفند، 1404 ارسال شده در 21 اسفند، 1404 درود ازونجایی که میدونم سیستم خوبی داری بندیکم بریزی کاملا روون و عالیه و نیاز نیست به تنظیماتش دست بزنی ولی برای دوستانی که سیستم ضعیف دارن یا خود شما میخوای حجم ویدیو هات کاهش داشته باشه بنظرم میتونید رو بندیکم این تنظیمات رو اعمال کنید. 1
0 Valhalla ارسال شده در 21 اسفند، 1404 ارسال شده در 21 اسفند، 1404 9 ساعت قبل، Saint گفته است: بعد میشه اموزش کار با فرپس رو بگی کاره خاصی نیاز نیست بکنی زمانی که نسخه ی کرک شدشو باز کردی نصب شد ، باز میکنی قابلیت تنظیم فریم و .... تنظیم دکمه همیناس خیلی سادس چیز خاصی نداره داشته باشه هم من زیاد دست کاریش نکردم 1
سوال
Detroit
سلام مجدد خدمت دوستان
دوستان بم میگید چه رکوردی استفاده کنم که هم لگ نندازه هم حجم فایلی که رکورد میکنم کم باشه ام معرفی کنن
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری