DrugV ارسال شده در 9 شهریور، 1398 ارسال شده در 9 شهریور، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: drugV نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: MAMADNIGHT&Bloody&Darknight نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود): owner&admin دارکنایت و بلودی تخلفات زیادی از جمله tp و bring در درگیری دارند.از طرفی اقدام به کیک بنده به صورت مکرر کردند بنده نیز که عصبانی شدم چون هر بار داخل شدم کیک شدم آنها را بن دادم ولی mamadnight نیز مرا بن داد.خواستار آن بن شدن دارم. @Stoic
DrugV ارسال شده در 9 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 9 شهریور، 1398 در ۱ ساعت قبل، drugV گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: drugV نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: MAMADNIGHT&Bloody&Darknight نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود): owner&admin دارکنایت و بلودی تخلفات زیادی از جمله tp و bring در درگیری دارند.از طرفی اقدام به کیک بنده به صورت مکرر کردند بنده نیز که عصبانی شدم چون هر بار داخل شدم کیک شدم آنها را بن دادم ولی mamadnight نیز مرا بن داد.خواستار آن بن شدن دارم. @Stoic @WexyPow @MrRid3r @MohammadReza
DrugV ارسال شده در 9 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 9 شهریور، 1398 در هم اکنون، TinkeR گفته است : درود ! ما درحالی که داشتیم ماشین بانک میزدیم (bloody) زده بود ، شما پلیر bloody را کیل کردید و باعث شد که ما تاپ منفی بخوریم در حالی که پلیر bloody درخاست کلی نکرده بود ! بدرود به تو ربطی داره زیر پست من میای شعر میگی؟ من الان بن هستم یاران شما بن نیستن انرنک هم نیستن.
DrugV ارسال شده در 9 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 9 شهریور، 1398 در 3 دقیقه قبل، TinkeR گفته است : داخل انجمن جای کل کردن نیست ! من به عنوانه شاهد هستم ! مدرک کیل متاسفانه بنده گرفتم و تا فردا میفرستم البته قکر نکنم لازم باشه شما در هر صورت انرنکی ? یاران شما هم آنرنک هستن. به دلیل کیک مکرر و بن. پس زیر اونا هم بنویس. برو با هم سن و سال خودت کل بنداز. اعصاب ندارم
ThE_EnD ارسال شده در 9 شهریور، 1398 ارسال شده در 9 شهریور، 1398 در 32 دقیقه قبل، TinkeR گفته است : داخل انجمن جای کل کردن نیست ! من به عنوانه شاهد هستم ! مدرک کیل متاسفانه بنده گرفتم و تا فردا میفرستم البته قکر نکنم لازم باشه شما در هر صورت انرنکی ? درود 1_بله درسته. 2_شاهد وقتی اجازه دخالت دارد که مدیرین اجازه دخالت بدهند. 3_منتظر مدارک شما هستیم. 4_این موضوع توسط مدیرین بررسی خواهد شد. در 28 دقیقه قبل، drugV گفته است : یاران شما هم آنرنک هستن. به دلیل کیک مکرر و بن. پس زیر اونا هم بنویس. برو با هم سن و سال خودت کل بنداز. اعصاب ندارم دوست عزیز لطفا در انجمن از کلمات ناهنجار و خشونت امیز استفاده نکنید در غیر این صورت محدودیت هایی برای شما اعمال خواهد شد. ============================================================================================================= »»مدیرین بزودی این موضوع رو مورد بررسی قرار خواهند داد. لطفا شکیبا باشید 3 1
Araash ارسال شده در 9 شهریور، 1398 ارسال شده در 9 شهریور، 1398 to goh mikhori vaghti mashin bank darm miznm feshari mikhori mano az s.v kick midi
DrugV ارسال شده در 9 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 9 شهریور، 1398 در 26 دقیقه قبل، KeJoL گفته است : to goh mikhori vaghti mashin bank darm miznm feshari mikhori mano az s.v kick midi @Stoic
MrTakPar ارسال شده در 9 شهریور، 1398 ارسال شده در 9 شهریور، 1398 در 44 دقیقه قبل، KeJoL گفته است : to goh mikhori vaghti mashin bank darm miznm feshari mikhori mano az s.v kick midi لطفا ادب رو رعایت کنید اینجا انجمنه نه محل زندگی شما
HajMmd ارسال شده در 9 شهریور، 1398 ارسال شده در 9 شهریور، 1398 در 3 دقیقه قبل، MrTakPar گفته است : لطفا ادب رو رعایت کنید اینجا انجمنه نه محل زندگی شما شما وظیفه ی امر ونهی کردن رو ندارید لطفا بزارید مدیریت پاسخگو باشند
DrugV ارسال شده در 10 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 1398 در 10 ساعت قبل، $SaRdaR$ گفته است : شما وظیفه ی امر ونهی کردن رو ندارید لطفا بزارید مدیریت پاسخگو باشند
DrugV ارسال شده در 10 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 1398 در هم اکنون، drugV گفته است : در 10 ساعت قبل، $SaRdaR$ گفته است : شما وظیفه ی امر ونهی کردن رو ندارید لطفا بزارید مدیریت پاسخگو باشند @Stoic
Bravo[.IRAN.] ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ممنون ازسخنان drug vمن ھم میخواستم شکایت کنم
ThE_EnD ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 در ۱ ساعت قبل، .StoRm. گفته است : To nmikhad goh ezafe bokhory khaye mal cheater omadi site adam shodi ? e die nbinm goz goz kni to mozoi k behet rabt nadare ...ir khory nkn بارها و بار ها هشدار رعایت ادب و عدم تایپک فینگلیش داده شده است اما انگار برخی افراد نمیتوانند با قوانینی که مدیریت تنظیم کرده اند همکاری کنند. بنده حرف های شما رو به مدیرین گزارش میدهم تا محدودیت هایی برای شما اعمال شود. بنده اگاه هستم که این اکانت دوم شما می باشد و اکانت اصلی شما @[.MzM.] نام دارد.(به این اکانت شما هم هشدارات لازم داده شده) اگر در این گزارش دقت کنید خود شما گفته اید که @.StoRm. اکانت دوم شما است. بنده درخواست مجازات این پلییر قانون شکن رو دارم چون بیش از 3 هشدار به ایشون داده شده است. بدرود 3
Stormy ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 در 13 دقیقه قبل، Dark_Killer گفته است : بارها و بار ها هشدار رعایت ادب و عدم تایپک فینگلیش داده شده است اما انگار برخی افراد نمیتوانند با قوانینی که مدیریت تنظیم کرده اند همکاری کنند. بنده حرف های شما رو به مدیرین گزارش میدهم تا محدودیت هایی برای شما اعمال شود. بنده اگاه هستم که این اکانت دوم شما می باشد و اکانت اصلی شما @[.MzM.] نام دارد.(به این اکانت شما هم هشدارات لازم داده شده) اگر در این گزارش دقت کنید خود شما گفته اید که @.StoRm. اکانت دوم شما است. بنده درخواست مجازات این پلییر قانون شکن رو دارم چون بیش از 3 هشدار به ایشون داده شده است. بدرود شما درست میگید بنده مالک این اکانت هستم اما این به این معنا نیست که من همیشه از اون استفاده میکنم .اگر لاگین های اکانت StoRm چک بشه متوجه میشید که آی پی های دیگری که متعلق به دوستان من هستن هم وارد شدن چون رمز اکانت مولتی بنده رو افراد دیگه ای هم دارن و من تو سایت فحاشی نمیکنم. ۲ اخطار اول شما هم بدون دلیل بوده بنده به عنوان بیننده با رعایت ادب و احترام نظرمو در مورد پلیر متخلفی دادم و هیچگونه توهینی به کسی نکردم و از کلمه نا هنجاری هم استفاده نکردم مدیران با بررسی کوچکی میبینند که دو اخطار اول این مسعول بی دلیل بوده
Stormy ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 در 13 ساعت قبل، KeJoL گفته است : to goh mikhori vaghti mashin bank darm miznm feshari mikhori mano az s.v kick midi @Dark_Killer چرا با این چنین مواردی از سوی دیگران پلیر ها برخوردی نمیکنید و تنها به بنده اخطار میدید؟ آیا خصومت شخصی با من دارید؟؟ بنده به هیچ عنوان دو اخطار قبل شما رو قبول ندارم چون قبلا هم در سایت نقل کردم و اظهار نظر با رعایت قوانین اشکالی نخواهد داشت
ThE_EnD ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 در 37 دقیقه قبل، [.MzM.] گفته است : شما درست میگید بنده مالک این اکانت هستم اما این به این معنا نیست که من همیشه از اون استفاده میکنم .اگر لاگین های اکانت StoRm چک بشه متوجه میشید که آی پی های دیگری که متعلق به دوستان من هستن هم وارد شدن چون رمز اکانت مولتی بنده رو افراد دیگه ای هم دارن و من تو سایت فحاشی نمیکنم. ۲ اخطار اول شما هم بدون دلیل بوده بنده به عنوان بیننده با رعایت ادب و احترام نظرمو در مورد پلیر متخلفی دادم و هیچگونه توهینی به کسی نکردم و از کلمه نا هنجاری هم استفاده نکردم مدیران با بررسی کوچکی میبینند که دو اخطار اول این مسعول بی دلیل بوده هشدار های بنده به شما : 2
ThE_EnD ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 بنده هیچ مشکلی باشما ندارم و فقط قوانین رو گوش زد میکنم من طرف هیچ پلییری رو نمیگیرم لطفا دیگر هیچ جوابی ارسال نکنید تا به این شکایت پلییرین رسیدگی شود و موضوع عوض نشود. 2
DrugV ارسال شده در 10 شهریور، 1398 سازنده ارسال شده در 10 شهریور، 1398 @Stoic دلیل کیک نوشته fuck you بعد بن دادن منو. از دیشب نمیتونم بازی کنم. اونها آزادانه دارن بازی میکنن آنرنک هم نشدن. واقعا تخلف روی تخلف میکنن
WexyPow ارسال شده در 10 شهریور، 1398 ارسال شده در 10 شهریور، 1398 در 18 ساعت قبل، drugV گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: drugV نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: MAMADNIGHT&Bloody&Darknight نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود): owner&admin دارکنایت و بلودی تخلفات زیادی از جمله tp و bring در درگیری دارند.از طرفی اقدام به کیک بنده به صورت مکرر کردند بنده نیز که عصبانی شدم چون هر بار داخل شدم کیک شدم آنها را بن دادم ولی mamadnight نیز مرا بن داد.خواستار آن بن شدن دارم. @Stoic درود پلیر های خاطی @BlooDy و @DarKniGht به دلیل رعایت نکردن قوانین و سوء استفاده از رنک به مدت (1 روز) Unrank خواهند شد. همچنین جریمه ی پلیر @drugV هم به دلیل بن 1 روزه اعمال شده و جریمه ی دیگری برای این شخص در نظر گرفته نمیشود. کار ادمین @MaMaDNiGhT درست بوده و صرفا برای جلوگیری از بی نظمی در سرور دست به این اقدام زده و هیچگونه جریمه ای برای این ادمین در نظر گرفته نمیشود. ✔️موضوع رسیدگی و بسته شد
ارسالهای توصیه شده