Nadder_Shah ارسال شده در 31 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد:ARyaN.[GFT]. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:............ نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :....... مدارک شکایت: توضیحات:با سلام و خسته نباشید من بعد از 2 روز اومدم سرور و خونه ای که 3کا طلا داده بود دیلیت شده لطفا برگردونید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nadder_Shah ارسال شده در 31 آبان، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2019 و اینکه من 500 طلا برای امکانات کمپ کلن داده بود 5 روز پیش ولی هنوز ست نشده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
DrugV ارسال شده در 31 آبان، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان، 2019 در ۱ ساعت قبل، ARyaN.[GFT]. گفته است : و اینکه من 500 طلا برای امکانات کمپ کلن داده بود 5 روز پیش ولی هنوز ست نشده من فقط دیدم از کاخت دزدی میشه? 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nadder_Shah ارسال شده در 2 آذر، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2019 @Stoic @WexyPow @MohammadReza @MrRid3r لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HajMmd ارسال شده در 2 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2019 سلام و درود بله من شاهد هستم که این پلیر 3000طلا بابت خرید خانه داده و این خانه رسید خورده از تمام مسولین خواهشمندم رسیدگی کنند باتشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HajAta ارسال شده در 2 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2019 با سلام و درود منم شاهد هستم که جلو چشم های من خرید ه بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
WexyPow ارسال شده در 2 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2019 درود این پست مهم شده و تا زمان رسیدگی تیم مدیریت و خرید از سایت قفل میشود تا امکان پیگیری مسئولین سایت راحت تر و سریعتر باشد در اولین فرصت پاسخ شما داده میشود. @Stoic @MohammadReza لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrHeSam ارسال شده در 2 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2019 باسلام. مشکل از سرور بوده. این خانه برای شما برگشت خواهد خورد و امکانات کمپ برای شما ست خواهد شد! لطفا تایمی که میتونید توی سرور انلاین شید رو برای من پیام خصوصی بفرستید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده