iTsOver ارسال شده در 21 اسفند، 1404 ارسال شده در 21 اسفند، 1404 سلام وقت بخیر قبلاً مدیرکل های دیگه بخصوص MrHeSaM روی interior bug تاکید داشتن که استفاده نکنن و مجازاتش Jail بود اگر اشتباه نکنم ۱۰ تا ۳۰ دقیقه الان توی قوانین چک کردم اصلا همچین چیزی نبود، شاید من ندیدم اگر شما چیزی راجع بهش میدونید بگید با تشکر❤️ 1
Ali001 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 13 ساعت قبل، iTsOver گفته است: سلام وقت بخیر قبلاً مدیرکل های دیگه بخصوص MrHeSaM روی interior bug تاکید داشتن که استفاده نکنن و مجازاتش Jail بود اگر اشتباه نکنم ۱۰ تا ۳۰ دقیقه الان توی قوانین چک کردم اصلا همچین چیزی نبود، شاید من ندیدم اگر شما چیزی راجع بهش میدونید بگید با تشکر❤️ مدیر و ادمینهای جدید اون موقع نبودن که یادشون بیاد، حتی از جزئیات این قانون هم اطلاعی ندارن. میمونه @HaDi @MohammadReza که به نظرم این قانون باید مجدد داخل انجمن نوشته بشه. یادمه سال 2023 قانونش رو داخل انجمن گذاشته بودم ولی ظاهرا پاکش کردن🤔 1
EchoBreak ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 فکر میکنم این پست به باگی که میگید ارتباط داره 1 1
EchoBreak ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 هم اکنون، AmirToxic گفته است: فکر میکنم این پست به باگی که میگید ارتباط داره @Ali001 @iTsOver 1
EchoBreak ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ولی هرچقدرم گشتم نتونستم قانونی در رابطه با این موضوع پیدا کنم 1
Ali001 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 36 دقیقه قبل، AmirToxic گفته است: ولی هرچقدرم گشتم نتونستم قانونی در رابطه با این موضوع پیدا کنم قبلا بود، حذف شده! 1
iTsOver ارسال شده در 22 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ممنون بابت کمکتون @AmirToxic @Ali001 با این حال یادمه قبلا هم چک کرده بودم حدود سال ۹۹ ۹۸ حتی ۱۴۰۰ چیزی راجع بهش پیدا نکردم، باز هم شاید من جایی رو نخونده باشم و ندیده باشم اما احتمالش کمتره با چندین بار چک، امیدوار هم هستم که این لقت برای ابیوز نبوده باشه @HaDi @MohammadReza اگر میشه بگید قضیه این باگ یا ابیوز چیه تشکر 2
EchoBreak ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 39 دقیقه قبل، iTsOver گفته است: ممنون بابت کمکتون @AmirToxic @Ali001 با این حال یادمه قبلا هم چک کرده بودم حدود سال ۹۹ ۹۸ حتی ۱۴۰۰ چیزی راجع بهش پیدا نکردم، باز هم شاید من جایی رو نخونده باشم و ندیده باشم اما احتمالش کمتره با چندین بار چک، امیدوار هم هستم که این لقت برای ابیوز نبوده باشه @HaDi @MohammadReza اگر میشه بگید قضیه این باگ یا ابیوز چیه تشکر فکر میکنم حذف شده یا دیگه باگ محسوب نمیشه ، چون حس میکنم قبلا داخل قوانین بوده احتمالا ویرایش شده اینارو بیخیال چرا یه همچین باگی یادت اومده
iTsOver ارسال شده در 22 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 22 اسفند، 1404 55 دقیقه قبل، AmirToxic گفته است: فکر میکنم حذف شده یا دیگه باگ محسوب نمیشه ، چون حس میکنم قبلا داخل قوانین بوده احتمالا ویرایش شده اینارو بیخیال چرا یه همچین باگی یادت اومده با یکی از ادمین ها تی اس بودم یکمی اعصابش ریخت بهم از یکی پلیر ها سره این قضیه، میخواست جیل بده گفتم نه شاید ابیوز بشه، خودش بیخیال شد اما من نه گفتم شاید همچین چیزی وجود داشته باشه چون دیدم جیل میشدن
EchoBreak ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 4 ساعت قبل، iTsOver گفته است: با یکی از ادمین ها تی اس بودم یکمی اعصابش ریخت بهم از یکی پلیر ها سره این قضیه، میخواست جیل بده گفتم نه شاید ابیوز بشه، خودش بیخیال شد اما من نه گفتم شاید همچین چیزی وجود داشته باشه چون دیدم جیل میشدن آها متوجه شدم ، بهتره از خوده @MohammadReza @HaDi بپرسی
Ali001 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 59 دقیقه قبل، MrArtin گفته است: اگر من اشتباه نکنم رابط Interior Bug یعنی اینکه تو بیش از چندبار وارد یک جایی بشی مثل خونه، برای مثال شما افتادین دنبال من میخواین منو بکشین من میرم تو خونم (به قصد فرار) بعد دوباره میام بیرون، فایت میدم دوباره میرم تو خونه، این حرکت Jail داره. Abuse Interior*
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری