رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

• مدیرکل
ارسال شده در

سلام خدمت آرناگیمی های عزیز.

چالش کد ۱۰۰۰ طلا برای فردی که بتواند آموزش + فایل نصب و راه اندازی کلاینت اندروید (APK و دیتای آفلاین) را تهیه کند درنظر داریم که کمک می کند دیگر کاربران نیز با اندروید متصل شوند.

فردی که اولین آموزش را با لینک های مربوطه در این تاپیک قرار دهد کد ۱۰۰۰ طلا تقدیم خواهد شد.

• Like 5
  • Thanks 2
arenagame_samp
  • پاسخ 145
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در

درود

فایل های مورد نیاز :

1. فایل نصبی سمپ اندروید : کلیک

2. دیتای بازی سمپ اندروید پارت یک | پارت دو | پارت سه | پارت چهار

3. برنامه مورد نیاز برای جایگذاری دیتا : کلیک

آموزش نصب :

1. تمامی فایل هارا دانلود کرده و سپس از حالت رر RAR ) استخراج کرده و فایل های ای پی کی APK ) را نصب کنید و پوشه مربوط به دیتا را نگه داری کنید.

2. وارد برنامه زرشیور Zarchiver ) شوید و دسترسی های لازم را به برنامه بدهید و بعد دیتای بازی را که دانلود کردید و استخراج کردید محتویات پوشه را کپی کرده و در مسیر /Android/Data به دنبال پوشه ای به اسم ro.alynsampmobile.launcher بگردید و اگر وجود نداشت آن را ایجاد کنید و در داخل آن پیست کنید.

3. به مسیر /Android/obb رفته و سپس اونجا هم یک پوشه به همان اسم بالا ایجاد کنید و توش چیزی قرار ندهید.

4. حالا بروید و Alyn Samp را اجرا کنید و موقع ورود اینترنت خود را قطع کنید و وقتی که وارد شدید اینترنت را وصل کنید در آنجا نام و آیپی سرور agsamp.ir:7777 را وارد کنید و جوین سرور را بزنید.

هر مشکلی داشتید مطرح کنید تا پاسخ داده شود.
بابت پارت پارت بودن دیتا بازی هم از شما عذر خواهم سایتی نبود که اجازه آپلود با حجم بالا به صورت یکجا را فراهم کند.

• Like 9
  • Thanks 4
  • in love 2
ارسال شده در

درود.

1-آموزش و راهنمایی ویدیویی درست کردن برنامه Alyn Samp: کلیک

2-فایل برنامه Alyn Samp:  کلیک 

3-طبق ویدیو پیش برید برنامه درست میشه و به صورت روان بالا میاد. اگر هم کمکی خواستید داخل سرور یا همین تاپیک سوال خودتون رو مطرح کنید.

4-برای استخراج فایل از zip به Apk به برنامه [زدآرشیور  Zarshiver] یا برنامه [Mt Manager] نیاز دارید.فایل برنامه زدآرشیور: کلیک

امیدوارم درست بشه و بالا بیاد.

همیشه شاد و خوشحال باشید.

بدرود.

ارسال شده در
41 دقیقه قبل، Peace گفته است:

درود

فایل های مورد نیاز :

آموزش نصب :

1. تمامی فایل هارا دانلود کرده و سپس از حالت رر RAR ) استخراج کرده و فایل های ای پی کی APK ) را نصب کنید و پوشه مربوط به دیتا را نگه داری کنید.

2. وارد برنامه زرشیور Zarchiver ) شوید و دسترسی های لازم را به برنامه بدهید و بعد دیتای بازی را که دانلود کردید و استخراج کردید محتویات پوشه را کپی کرده و در مسیر /Android/Data به دنبال پوشه ای به اسم ro.alynsampmobile.launcher بگردید و اگر وجود نداشت آن را ایجاد کنید و در داخل آن پیست کنید.

3. به مسیر /Android/obb رفته و سپس اونجا هم یک پوشه به همان اسم بالا ایجاد کنید و توش چیزی قرار ندهید.

4. حالا بروید و Alyn Samp را اجرا کنید و موقع ورود اینترنت خود را قطع کنید و وقتی که وارد شدید اینترنت را وصل کنید در آنجا نام و آیپی سرور agsamp.ir:7777 را وارد کنید و جوین سرور را بزنید.

بابت پارت پارت بودن دیتا بازی هم از شما عذر خواهم سایتی نبود که اجازه آپلود با حجم بالا به صورت یکجا را فراهم کند.

من دیتای آفلاین رو قرار ندادم چون کسانی که گوشی دارن و اندروید گوشیشون بالاتر از ۱۰ هستش نمیتونند چیزی داخل قسمت Data استخراج کنند و بالا نمیاره [قسمت دیتا] مثل خودم.

img_20260313_063749_qaji.jpg

ارسال شده در
هم اکنون، MrArtin گفته است:

من دیتای آفلاین رو قرار ندادم چون کسانی که گوشی دارن و اندروید گوشیشون بالاتر از ۱۰ هستش نمیتونند چیزی داخل قسمت Data استخراج کنند و بالا نمیاره [قسمت دیتا] مثل خودم.

img_20260313_063749_qaji.jpg

درود
بدون دیتا که اصن برنامه بالا نمیاد و کار نمیکنه
برای سامسونگ و شیائومی راهکار این روش اینه برند داخل تنظیمات / برنامه ها / و سرچ کنند فایل ها یا Files و روی آن کلیک کنید و سپس حذف بروزرسانی هارو بزنید و حالا با زرشیور میتونید دسترسی بدید به پوشه دیتا

گوشیه خودم شیائومی و اندرویدش 14 هست اول نمیشد و با همین روش فیکس شد و خودمم یبار کلا سمپ آلین هم پاک کردم و ریختم با روشی که بالا گفتم که مطمعن بشم جوابگو هستش.

• Like 5
ارسال شده در

من تست کردم نیاورد ولی حرف شما هم درسته امیدوارم که شما برنده بشید. ولی من این همه مدت با دیتای خود بازی داشتم بازی میکردم و هیچ مشکلی نداشت.

تصمیم با ممدرضا هست.

ارسال شده در

من تست کردم نیاورد ولی حرف شما هم درسته امیدوارم که شما برنده بشید. ولی من این همه مدت با دیتای خود بازی داشتم بازی میکردم و هیچ مشکلی نداشت.

تصمیم با ممدرضا هست.

لطفا مدل گوشیتون رو بگید تا راهنمایی کنم.

در مورد دیتای بازی هم حرف شما درسته اینی هم که من آپلود کردم دیتای بازی هستش منتها کسی که هنوز سمپ اندروید رو نداره یا سمپ اصلی ( نارنجی ) رو داشته دسترسی به دیتای سمپ آلین نداره و برای دانلود دیتای اون هم نیاز به اینترنت بین الملل داره بخاطر همین بنده دیتای آماده بازی را آپلود و در اختیار شما قرار دادم تا با هر اینترنتی قابل دانلود باشد و به راحتی جایگذاری کنند و مشکل حل شود.

• Like 4
ارسال شده در
هم اکنون، Peace گفته است:

لطفا مدل گوشیتون رو بگید تا راهنمایی کنم.

در مورد دیتای بازی هم حرف شما درسته اینی هم که من آپلود کردم دیتای بازی هستش منتها کسی که هنوز سمپ اندروید رو نداره یا سمپ اصلی ( نارنجی ) رو داشته دسترسی به دیتای سمپ آلین نداره و برای دانلود دیتای اون هم نیاز به اینترنت بین الملل داره بخاطر همین بنده دیتای آماده بازی را آپلود و در اختیار شما قرار دادم تا با هر اینترنتی قابل دانلود باشد و به راحتی جایگذاری کنند و مشکل حل شود.

دستتون درد نکنه آقا مهدی گل من الان از قبل سمپم درسته. بعدا با یه گوشی دیگه نظر شما رو تست میکنم اگه اومد بهتون خبر میدم بازم میگم دستتون درد نکنه آرزوی بردن طلا و موفقیت. :3:

مدل گوشی: Redmi Note 13 اندروید ۱۵ 

• Like 2
ارسال شده در

دستتون درد نکنه آقا مهدی گل من الان از قبل سمپم درسته. بعدا با یه گوشی دیگه نظر شما رو تست میکنم اگه اومد بهتون خبر میدم بازم میگم دستتون درد نکنه آرزوی بردن طلا و موفقیت. :3:

مدل گوشی: Redmi Note 13 اندروید ۱۵ 

بردن طلا مهم نیست 
هدف کمک به اندروید پلیرایی که در تلاش برای ورود به سرور هستند اما ناکام اند.
گوشیت ردمی هستش اون روشی که بالا گفتم تست کنید حتما درست میشه.

• Like 5
  • in love 1
ارسال شده در

با سلام درورد 

مهدی جان بنده اندروید ۱۴ هستم گوشیم شیامی 

دسترسی رشد میگه  اجازه دسترسی نمیده

ارسال شده در

لینک آموزش

https://www.aparat.com/v/aob130y

لینک دانلود 

https://www.dl.farsroid.com/ap/Files-6.3-631(www.farsroid.com).apk لینک دانلود فایل 

Files

تو این ویدیو که چند لحظه پیش upload کردم 

دیگه به مشکل بر نمیخورید 

دقت داشته باشید باید فایلی که استخراج کردید رو به data اضافه کنید من چون فایلی که استخراج کردم تویه Android بود 

من برای راحتی کار در Android استخراج کردم

و بعد از استخراج ادامه حرف های آقا @Peace را ادامه دهید 

راههای زیادی وجود دارد من گفتم شاید این راه کار هم به شما کمک کنه 

ممنونم از آقای @Peace بابت زحماتی که کشیده

ویدیو ببینید با تشکر ❤️ ❤️ 

ارسال شده در
7 ساعت قبل، Peace گفته است:

درود

فایل های مورد نیاز :

آموزش نصب :

ممنون از مهدیه عزیز 

ارسال شده در
۱ ساعت قبل، Peace گفته است:

درود

https://my.files.ir/drive/s/kMSv79ew6zpGhc3pX3bUYYXj3ZcQ2H

لینک آموزش به صورت ویدیو

من دقیقا طبق ویدیو پیش رفتم همه کار هارو هم کردم وقتی میزنم رو گزینه Play Online بعد ۲ ثانیه از بازی میوفته بیرون و میگه Game Crashed

ارسال شده در

فایل های تو آموزش استفاده کردم از همون لینک دانلود های که قرار داده شده بود استفاده شد

و حتی از فضا جدید استفاده شد بدون هیچ برنامه اضافه ای که آموزش از ۰ گذاشته بشود

• Like 5
ارسال شده در

اره واس منم کرش میده مهدی من بلد نیستم اصن تو آموزش خیلی سریع کارارو انجام دادی نفهمیدم گاهی اوقات چه دکمه ای زدی

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

اطلاعیه ها

• اضافه کردن...