[Mr]Amir ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 عاو مثل اینکه مهدی آلین گذاشته اگه میخواید فردا براتون Apk و دیتای سمپ زرد رو میزارم براتون
Barad_Deep ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 8 ساعت قبل، [The]MrAmiR گفته است: عاو مثل اینکه مهدی آلین گذاشته اگه میخواید فردا براتون Apk و دیتای سمپ زرد رو میزارم براتون بزار دمت
KoMiSeR ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 اقا @Barad_Deep ۱. وقتی همه کار هار را انجام دادی ۲. فایل نصبی alyan samp حذف کن فقط دقت کن پوشه ای که تو دیتا هست پاک نکن ۳. دوباره فایل نصبی نصب کنید ۴. برید دوباره فایل هایی که باید بریزید تو دیتا را مجدد وارد بخش data کنید
[Mr]Amir ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 @KomiSeR دا Alyn Samp که چیته و ریختنش ممنوعه کلا اگه یکم بهم زمان بدید سمپ زرد رو آپلود میکنم براتون اونو بریزید 😁
Barad_Deep ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 4 ساعت قبل، KomiSeR گفته است: اقا @Barad_Deep ۱. وقتی همه کار هار را انجام دادی ۲. فایل نصبی alyan samp حذف کن فقط دقت کن پوشه ای که تو دیتا هست پاک نکن ۳. دوباره فایل نصبی نصب کنید ۴. برید دوباره فایل هایی که باید بریزید تو دیتا را مجدد وارد بخش data کنید درود امیرممد میتونی از اول تا آخر با ویدیو آموزش بدی؟ @KomiSeR
KoMiSeR ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 2 ساعت قبل، Barad_Deep گفته است: درود امیرممد میتونی از اول تا آخر با ویدیو آموزش بدی؟ @KomiSeR داش میترسم پاک کنم دوباره بالا نیاد
ArtinBesT ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 36 دقیقه قبل، KomiSeR گفته است: داش میترسم پاک کنم دوباره بالا نیاد پاک نکن منم اینکارو کردم (پاک کردم واسه ویدیو آموزشی) دیگه بالا نمیاد سمپ نارنجیم هم پاک شده نمیدونم چرا الان باید وایسم تا ببینم چی میشه
ArtinBesT ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 5 دقیقه قبل، KomiSeR گفته است: @MrArtinکار منو انجام بده بالا گقتم نمیشه باز کرش میشه برنامرو پاک کنم بعد نصب کنم یا فایلو پاک کنم بعد نصب کنم
ArtinBesT ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 هم اکنون، MrArtin گفته است: نمیشه باز کرش میشه برنامرو پاک کنم بعد نصب کنم یا فایل بعد چندبار این کارو کنم،
KoMiSeR ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 انقدر حذف نصب کردم تا درست شد شما هم کنید تا جواب بده بنده حتی گوشیمو بازنشانی کارخانه کردم و باز هم بالا نمی امد اتقدر حذف نصب کردم تا درست شد
KoMiSeR ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 برنامه پاک کن دوباره نصب کن فایل هم پاک کن دوباره نصب کن تو پوشه obb کاری نکن خودکار میسازه
ArtinBesT ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 2 دقیقه قبل، KomiSeR گفته است: برنامه پاک کن دوباره نصب کن فایل هم پاک کن دوباره نصب کن تو پوشه obb کاری نکن خودکار میسازه خب بگووو دیگه تا ساعت ۱:۳۰ پاک میکنم حذف میکنم ببینم چی میشه اگه شد اومدم بازی برات ۱۰۰میلیون میریزم
ArtinBesT ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 هم اکنون، MrArtin گفته است: خب بگووو دیگه تا ساعت ۱:۳۰ پاک میکنم حذف میکنم ببینم چی میشه اگه شد اومدم بازی برات ۱۰۰میلیون میریزم به دلیل تشکر
Peace ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 درود میتونی طبق همون آموزشی که من گذاشتم پیش بری و یه ویدیو بگیری ببینم ؟ 4
ArtinBesT ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 5 دقیقه قبل، Peace گفته است: درود میتونی طبق همون آموزشی که من گذاشتم پیش بری و یه ویدیو بگیری ببینم ؟ باشه الان میگیرم
XRay ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 مشتیا یعنی هیچکدومتون پیسی ندارین؟ حتما نیاز نیست که با موبایل پلی بدین این مدتو سر کنید اینترنتا بلاخره اوکی میشه
ArtinBesT ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 43 دقیقه قبل، Peace گفته است: درود میتونی طبق همون آموزشی که من گذاشتم پیش بری و یه ویدیو بگیری ببینم ؟ درود بفرما مهدی جون ♥️
[Mr]Amir ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 @XRay دا داریم ولی خب بعضی وقتا همراهمون نیست یا نمیتونیم بیایم دیگه . در مواقعی که پیسی در درسترس نیست اندروید خوبه xD
[Mr]Amir ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 درود بر دوستان عزیز ببخشید امروز نتونستم آپلود کنم براتون ایشالله تا چند ساعت دیگه دیتا و apk سمپ زرد رو تقدیمتون میکنم 😁
Peace ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 47 دقیقه قبل، MrArtin گفته است: درود بفرما مهدی جون ♥️ میتونی بی زحمت یه عکس از حجم پوشه ای که از دیتایی که داده بودم استخراج کردی بدی. 4
ArtinBesT ارسال شده در 26 اسفند، 1404 ارسال شده در 26 اسفند، 1404 3 ساعت قبل، Peace گفته است: میتونی بی زحمت یه عکس از حجم پوشه ای که از دیتایی که داده بودم استخراج کردی بدی. چشم یه ۵دقیقه دیگه حاضره
ArtinBesT ارسال شده در 26 اسفند، 1404 ارسال شده در 26 اسفند، 1404 3 ساعت قبل، Peace گفته است: میتونی بی زحمت یه عکس از حجم پوشه ای که از دیتایی که داده بودم استخراج کردی بدی. درود مجدد بفرما سلطان فقط درست کن بیام بازی xD
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری