رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

درود 

لینک دانلود https://my.uupload.ir/dl/eyxejAWx 

آموزش : 1_ابتدا با برنامه ZArchiver فایل را استخراج کرده .

2_در مرحله بعد به پوشه apk رفته و فایل نصبی سمپ زرد رو میریزیم . 

3_و در مرحله آخر به پوشه Deta رفته و دوتا دیتا هایی که براتون گذاشتم رو Copy میکنیم به پوشه ی deta ی گوشیتون در پوشه ی Android . 

تمام 

نکته : ببخشید نتونستم از آموزش فیلم بگیرم چون Xrecorder نداشتم. 🙏

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم بهتون .❤🙏

• Like 1
arenagame_samp
  • پاسخ 145
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در
7 دقیقه قبل، [The]MrAmiR گفته است:

درود 

3_و در مرحله آخر به پوشه Deta رفته و دوتا دیتا هایی که براتون گذاشتم رو Copy میکنیم به پوشه ی deta ی گوشیتون در پوشه ی Android . 

تمام 

ببخشید نشد ادامشو توضیح بدم بهتون دوستان .

وقتی تمام این کار ها رو انجام دادید، 

1_وارد سمپ شده و میریم قسمت Settings، اونجا یه گزینه داره به اسم Modify Mod اون رو فعال میکنیم . 

2_در ادامه میریم به تنظیمات گوشی در بخش مدیریت عمومی ، و گزینه تاریخ و ساعت رو میزنیم . 

3_در آن بخش گزینه ی زمان و تاریخ خودکار رو غیرفعال میکنیم . 

4_وقتی این کار رو میکنیم یه گزینه میاد به اسم تنظیم تاریخ، اون رو میزنیم و روی یک سال قبل تنظیم میکنیم ( 2025 ) .

بعد از تمام این کار ها وارد سمپ میشیم و میبینیم که دیگه ارور نمیده و پیام سبز میاد و ما میتونیم با Modify Mod سمپ اندروید رو بازی کنیم . 😁

نکته بسیار مهم : اگر تمام این کار هارو انجام دادید و بازم توی سمپ ارور زرد آورد براتون باید تاریخ رو دوباره عوض کنید (از 2008 تا 2024 ) 

ارسال شده در

خب همون apk توی فایل هست دیگه @KomiSeR .

ببین اول باید Modify رو روشن کنی بعد تاریخ رو ها . 

خیلیا اول تاریخ رو درست میکنن بعد Modify رو میخوان روشن کنن . 

ارسال شده در
20 دقیقه قبل، [The]MrAmiR گفته است:

1_وارد سمپ شده و میریم قسمت Settings، اونجا یه گزینه داره به اسم Modify Mod اون رو فعال میکنیم . 

2_در ادامه میریم به تنظیمات گوشی در بخش مدیریت عمومی ، و گزینه تاریخ و ساعت رو میزنیم . 

4_وقتی این کار رو میکنیم یه گزینه میاد به اسم تنظیم تاریخ، اون رو میزنیم و روی یک سال قبل تنظیم میکنیم ( 2025 ) .

بعد از تمام این کار ها وارد سمپ میشیم و میبینیم که دیگه ارور نمیده و پیام سبز میاد و ما میتونیم با Modify Mod سمپ اندروید رو بازی کنیم . 😁

نکته بسیار مهم : اگر تمام این کار هارو انجام دادید و بازم توی سمپ ارور زرد آورد براتون باید تاریخ رو دوباره عوض کنید (از 2008 تا 2024 ) 

دوستان یچیزیو یادم رفت بگم 

اگر بازم تمام این کار هارو انجام دادید و بازم نیاورد مشکل از کلاینت ( apk ) بازیتون هست و اگر دیدید نیاورد بهم اطلاع بدید فایل نصبی جدید بفرستم براتون .

ولی خب شک دارم بازم ( نمیدونم ) ، بریزید اطلاع بدید بهم . 

بدرود . 

ارسال شده در
36 دقیقه قبل، [The]MrAmiR گفته است:

2024 بهتره

• Like 1
ارسال شده در
7 دقیقه قبل، MrArtin گفته است:

بچه ها اگه شما میخواین من بجای امیر یه ویدیو بگیرم از نحوه نصب

بگیر براشون دمت 

ارسال شده در
هم اکنون، MrArtin گفته است:

تا شب میگیرم

یه ویدیو هم گرفتم مال سمپ آبیه برای رفیقم انجام دادم شد الان میزارمش ویدیو رو

ارسال شده در
25 دقیقه قبل، [The]MrAmiR گفته است:

حله بزار

برای منم بزار دمت ❤

بچه ها تا ساعت 6 بعداز ظهر واستون آپلود میکنم 

بخاطر اینکه دیره واقعا ببخشید 

• Like 1
ارسال شده در

لینک آموزشی ویدیویی سمپ آبی با دیتای آفلاین

لینک فایل سمپ آبی و دیتای آفلاین

درود

اول از همه فیلم آموزشی رو نگاه میکنید

بعدش فایل zip رو دانلود میکنید، وارد برنامه Zarshiver میشید، فایل رو استخراج میکنید

وقتی استخراج کردید یک فایل و یک پوشه میاد یکیش برنامه سمپ آبی هستش، دومی هم دیتای سمپ آبی که اسمش هست: ro.alynsampmobile.launcher

برنامه رو دانلود میکنید، توجه (وارد برنامه سمپ نشید)

بعدش اون پوشه که اسمش هست: ro.alynsampmobile.launcher رو کپی و بعد داخل Android/Data استخراج میکنید. (توجه کنین لازم نیست پوشه ای داخل Android/Obb درست کنین)

بعد اینترنت گوشی رو خاموش میکنید، وارد برنامه میشید، در قسمت اول اسم رو وارد میکنید و در قسمت دوم آیپی سرور : agsamp.ir:7777

اینترنت رو روشن میکنید، روی گزینه Play Online که به رنگ آبی هست کلیک میکنید

تبریک، شما موفق شدید که سمپ آبی رو با موفقیت نصب کنید :21:

امیدوارم که این آموزش به کارتون اومده باشه و نهایت لذت و استفاده رو ازش بکنید :113:

اگه سوالی داشتید، داخل همین تاپیک از من بپرسید

ArenaGame For Ever 

آیپی سرور:agsamp.ir:7777

فروم آرناگیم: /arenagame.ir/forum 

پنل کاربری آرناگیم: /arenagame.ir/panel

Creator:MrArtin

• Like 1
ارسال شده در

درود

دعا میکنم تونسته باشم یه کمک بسیار کمی به شما دوستان عزیز و گل بکنم

اگر هم جواب نداد از ته دل عذرمیخوام و طلب بخشش میکنم که وقتتون رو بابت این کارها گرفتم.

هدف اصلی من اینه که اول از همه کار شمارو درست کنم که بتونین وارد سمپ بشین (از هر روشی)

امیدوارم که درست بشه، برای خودم نشد ولی برای دوستم شد، برای خودمم اگه بشه فعلا قصد اومدن به سرور و بازی کردن رو ندارم

اگر هم برنده طلا شدم که امیدوارم این اتفاق واسه ی مهدی (Peace) بیوفته، هر وقت اومدم بازی کمی از طلا رو به یه کسی میدم که تاحالا طلا نداشته و نخریده و دوست داره طلا داشته باشه

واسه‌ی همتون آرزوی موفقیت و شادابی دارم و امیدوارم که چهارشنبه‌سوری بسیار خوبی کنار خانواده‌تون داشته باشید، حواستون تو این شرایط به خودتون و مخصوصا خانواده گرامیتون باشه

به امید روز های بهتر

بدرود

• Like 2
ارسال شده در
3 ساعت قبل، MrArtin گفته است:

درود

اگر هم جواب نداد از ته دل عذرمیخوام و طلب بخشش میکنم که وقتتون رو بابت این کارها گرفتم.

هدف اصلی من اینه که اول از همه کار شمارو درست کنم که بتونین وارد سمپ بشین (از هر روشی)

امیدوارم که درست بشه، برای خودم نشد ولی برای دوستم شد، برای خودمم اگه بشه فعلا قصد اومدن به سرور و بازی کردن رو ندارم

اگر هم برنده طلا شدم که امیدوارم این اتفاق واسه ی مهدی (Peace) بیوفته، هر وقت اومدم بازی کمی از طلا رو به یه کسی میدم که تاحالا طلا نداشته و نخریده و دوست داره طلا داشته باشه

واسه‌ی همتون آرزوی موفقیت و شادابی دارم و امیدوارم که چهارشنبه‌سوری بسیار خوبی کنار خانواده‌تون داشته باشید، حواستون تو این شرایط به خودتون و مخصوصا خانواده گرامیتون به امید روز های بهتر

داداش باید فایل رار بزاری زیپ فایل ای پی کی الین سمپ نیس

ارسال شده در
59 دقیقه قبل، Barad_Deep گفته است:

درود 

فایل رو اشتباه آپلود کرده بودم فقط دیتا بود

فایل اصلی اینه

دانلودش کن بعد با برنامه RAR یا ZARSHIVER استخراج کن دوتا فایل میاد یکی ro.alynsampmobile.launcher و اون یکی alyn_sampmobile.apk

نقل قول

بدرود

• Like 1
ارسال شده در
7 ساعت قبل، MrArtin گفته است:

درود

واسه‌ی همتون آرزوی موفقیت و شادابی دارم و امیدوارم که چهارشنبه‌سوری بسیار خوبی کنار خانواده‌تون داشته باشید، حواستون تو این شرایط به خودتون و مخصوصا خانواده گرامیتون باشه

به امید روز های بهتر

بدرود

دا دمت گرم 

برای تو کار داد شد 

ارسال شده در
3 ساعت قبل، MrArtin گفته است:

درود 

فایل رو اشتباه آپلود کرده بودم فقط دیتا بود

فایل اصلی اینه

دانلودش کن بعد با برنامه RAR یا ZARSHIVER استخراج کن دوتا فایل میاد یکی ro.alynsampmobile.launcher و اون یکی alyn_sampmobile.apk

داش به من اجازه نمی‌دهد که فولدری در پوشه دیتا بسازم

ارسال شده در

35 دقیقه قبل، [The]MrAmiR گفته است:

دا دمت گرم 

برای تو کار داد شد 

داش چی کار کنم نمیتونم تو پوشه دیتای اندروید کاری کنم

ارسال شده در

@MrArtin @Peace من تو فایل ها حذف بروزرسانی هارو زدم تو برنامه زرشیور قسمت دسترسی ها بخش روت وقتی دسترسی برای اندروید دیتا رو میزنم میاره پشتیبانی از روت بر روی دستگاه شما پیدا نشد گوشیم Samsung A16

ارسال شده در
9 ساعت قبل، MrArtin گفته است:

لینک آموزشی ویدیویی سمپ آبی با دیتای آفلاین

لینک فایل سمپ آبی و دیتای آفلاین

درود

اول از همه فیلم آموزشی رو نگاه میکنید

بعدش فایل zip رو دانلود میکنید، وارد برنامه Zarshiver میشید، فایل رو استخراج میکنید

وقتی استخراج کردید یک فایل و یک پوشه میاد یکیش برنامه سمپ آبی هستش، دومی هم دیتای سمپ آبی که اسمش هست: ro.alynsampmobile.launcher

برنامه رو دانلود میکنید، توجه (وارد برنامه سمپ نشید)

بعدش اون پوشه که اسمش هست: ro.alynsampmobile.launcher رو کپی و بعد داخل Android/Data استخراج میکنید. (توجه کنین لازم نیست پوشه ای داخل Android/Obb درست کنین)

بعد اینترنت گوشی رو خاموش میکنید، وارد برنامه میشید، در قسمت اول اسم رو وارد میکنید و در قسمت دوم آیپی سرور : agsamp.ir:7777

اینترنت رو روشن میکنید، روی گزینه Play Online که به رنگ آبی هست کلیک میکنید

تبریک، شما موفق شدید که سمپ آبی رو با موفقیت نصب کنید :21:

امیدوارم که این آموزش به کارتون اومده باشه و نهایت لذت و استفاده رو ازش بکنید :113:

اگه سوالی داشتید، داخل همین تاپیک از من بپرسید

ArenaGame For Ever 

آیپی سرور:agsamp.ir:7777

فروم آرناگیم: /arenagame.ir/forum 

پنل کاربری آرناگیم: /arenagame.ir/panel

Creator:MrArtin

Da من همه اینکاررو میکنم میرم پلی انلاین میزنم کرش میشه باز

ارسال شده در
13 ساعت قبل، [The]MrAmiR گفته است:

درود 

تمام 

کامل نیس ۵۰۰ مگم نیس تست کردم

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

اطلاعیه ها

• اضافه کردن...