رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

arenagame_samp
  • پاسخ 145
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در

@KomiSeR شمایی که الان داری با گوشی پلی میدی میشه دقیقا مرحله به مرحله رکوردر آن کنی توضیح بدی + فایل های دیتا رو هم قرار بدی ، ممنون میشم

• 3 هفته بعد...
ارسال شده در
در ۱۴۰۴/۱۲/۲۲ در 06:49، MrArtin گفته است:

من تست کردم نیاورد ولی حرف شما هم درسته امیدوارم که شما برنده بشید. ولی من این همه مدت با دیتای خود بازی داشتم بازی میکردم و هیچ مشکلی نداشت.

تصمیم با ممدرضا هست.

اندروید بالا رو هم با برنامه Files یا همون فایل ها که تو خود گوشی هست میشه وارد پوشه اندروید/دیتاش شد

نحوه استفادش هم اینطوریه که با یه انگشت فایل  رو نگه داری و با دست دیگر وارد پوشه مد نظر شی ،اگرم اشتباهی صورت بگیره با دکمه بازگشت پایین گوشی میتونی از پوشه خارج شی

و اینکه ایطوری کپی نمیشه، انتقال داده میشه باید با یک برنامه مثل زد ارشیو یه کپی از دیتا داشته باشی قبل از انتقال.

اینم برای کسایی مثل آرتین گفتم که مشکل منو دارن و زد ارشیو بهشون دسترسی نمیده ، وگرنه دیتا و اموزش هارو دوستمون مهدی کامل گذاشتن❤️

• Like 1
ارسال شده در
2 ساعت قبل، _MaX_ گفته است:

اندروید بالا رو هم با برنامه Files یا همون فایل ها که تو خود گوشی هست میشه وارد پوشه اندروید/دیتاش شد

نحوه استفادش هم اینطوریه که با یه انگشت فایل  رو نگه داری و با دست دیگر وارد پوشه مد نظر شی ،اگرم اشتباهی صورت بگیره با دکمه بازگشت پایین گوشی میتونی از پوشه خارج شی

و اینکه ایطوری کپی نمیشه، انتقال داده میشه باید با یک برنامه مثل زد ارشیو یه کپی از دیتا داشته باشی قبل از انتقال.

اینم برای کسایی مثل آرتین گفتم که مشکل منو دارن و زد ارشیو بهشون دسترسی نمیده ، وگرنه دیتا و اموزش هارو دوستمون مهدی کامل گذاشتن❤️

من یکم از نظر مغزی دارای معلولیتم میشه یکی بیاد برا من بیشتر توضیح بده؟ @MrArtin @KomiSeR @[Mr]Amir

• Haha 1
ارسال شده در
25 دقیقه قبل، JusTiCe گفته است:

من یکم از نظر مغزی دارای معلولیتم میشه یکی بیاد برا من بیشتر توضیح بده؟ @MrArtin @KomiSeR @[Mr]Amir

برنامه Files تو خود گوشی معمولا تو صفحه اصلی نیست باید از مدیریت فایل گوشی بری تو اندروید دیتا تازه برنامه باز میشه (برا من که اینطوریه)

حالا میری پوشه دیتارو با دست نگه می‌داری با دست دیگه میزنی اندروید بعد دیتا ،دوباره دیتا انگشتت روش بود رو ول میکنی خودش انتقال داده میشه

ارسال شده در
11 ساعت قبل، MrArtin گفته است:

یه سایت بگو بالای ۱۰۵ مگ ساپورت کنه همه چیو واست میزارم

اگه تبلیغ حساب نکنن Files.ir 

این سایت دسترسی میده 

ارسال شده در
1 ساعت قبل، [Mr]Amir گفته است:

ترخدا کمک کنیددددددددددد 😭

اگه سمپ گوشی رو میخوای کلاینت پهلوی رو دانلود کن و دیتای کم حجم جی تی ای رو نصب کن و بیا ، من با یه اندروید ضعیف تست کردم ، دریغ از یک بار کرش کردن

ارسال شده در
9 دقیقه قبل، [Mr]Amir گفته است:

چیجوری دا از کجا

یاد بده بهم @FarBod

از طریق خصوصی برام ایدی روبیکاتو بفرست تا تمام فایل هارو بفرستم

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری

اطلاعیه ها

• اضافه کردن...