[Mr]Amir ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین 57 دقیقه قبل، FarBod گفته است: از طریق خصوصی برام ایدی روبیکاتو بفرست تا تمام فایل هارو بفرستم دا دسترسی بده نمیزاره پیام بدم بهت
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 28 فروردین سازنده مدیرکل ارسال شده در 28 فروردین اگر کسی هست که فایل هارو داره به من پیام خصوصی بده که دسترسی اپلود با حجم بالا بهش بدم تا برای بقیه هم قرار داده بشه. 2
FarBod ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین ۱ ساعت قبل، MohammadReza گفته است: اگر کسی هست که فایل هارو داره به من پیام خصوصی بده که دسترسی اپلود با حجم بالا بهش بدم تا برای بقیه هم قرار داده بشه. یک راه ارتباطی باز کنین براتون ارسال کنم 1 1
FarBod ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین آموزش کامل نصب SAMP روی گوشی (اندروید) برای اتصال به سرور آرناگیم سلام به همهی همراهان عزیز جامعه آرناگیم. در این پست قصد دارم روش صحیح و کامل نصب SAMP روی گوشیهای اندرویدی و اتصال به سرور آرناگیم را شرح تا دوستانی که تازه قصد شروع دارند، بدون مشکل وارد بازی شوند. مراحل نصب: دانلود فایل های قرار داده شده در انتهای پست ابتدا لازم است قبل از شروع مراحل نصب ، نرم افزار ZArchiver را از طریق مارکت های ایرانی روی گوشی خود نصب کنید. نصب لانچر SAMP پس از نصب ZArchiver، فایل دانلود شده را به وسیله این نرم افزار، طبق تصویر زیر اکسترکت کنید. سپس اقدام به نصب فایل SA-MP کنید و سپس فایل ro.samp_mobile.game.7z را مطابق مراحل قبل اکسترکت کنید. فایل نهایی بدست آمده را با نام ro.samp_mobile.game کپی کنید. سپس فایل را در آدرس Android/data پیست کنید. اجرای لانچر و تنظیمات اولیه برنامه را اجرا کرده و از بخش تنظیمات، کانفیگ خود را وارد کنید. سپس یک نام کاربری دلخواه (مطابق قوانین سرور) انتخاب نمایید. اتصال به سرور پس از وارد کردن مشخصات، روی نام سرور کلیک کرده و گزینه Connect را انتخاب کنید. با لود شدن بازی، میتوانید وارد سرور آرناگیم شده و تجربه بازی روی گوشی خود را آغاز کنید. نکات مهم: در صورت کرش یا خروج ناگهانی، از سالم بودن دیتا و OBB بازی اطمینان حاصل کنید. از VPN استفاده نکنید. اگر در هر یک از مراحل با مشکلی مواجه شدید، در همین تاپیک بفرمایید تا راهنماییتان کنم. با آرزوی تجربهای لذتبخش در سرور آرناگیم 🌟 *** در صورتی که کار با apk editor را بلد هستید فایل apk را ادیت کرده و اختصاصی سرور کنید تا از جوایز ارزنده ای بهرمند شوید . پسوورد فایل : arenagame.ir حجم فایل : 331 مگابایت 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 28 فروردین سازنده مدیرکل ارسال شده در 28 فروردین با تشکر از همه دوستانی که مشارکت کردند٬ تونستیم نسخه مربوطه به نصب افلاین رو در تاپیک زیر قرار بدیم. برنده چالش: @MrArtin مرسی از همگی. 6 1
[Mr]Amir ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین ۱ ساعت قبل، MohammadReza گفته است: آموزش مرحله به مرحله نصب GTA SAMP آنلاین روی اندروید به صورت افلاین اگر عاشق بازی آنلاین GTA San Andreas هستی و میخواهی روی گوشی اندرویدت SAMP را اجرا کنی، این آموزش برای شماست. نسخهای بدون نیاز به اینترنت اولیه که حتی در زمان قطعی اینترنت هم نصب میشود. 🧩 مراحل نصب (نسخه رسمی و خلاصه) ۱- دانلود فایلهای مورد نیاز: فایل نصبی سمپ اندروید: دانلود از سرور آرناگیم به صورت فایل apk دیتای بازی سمپ اندروید: دانلود از سرور آرناگیم به صورت فایل 7z برنامه Zarchiver برای جابجایی دیتا: دانلود Zarchiver از وبسایت واسط ۲- نصب فایل٬های اولیه: برنامه ZArchiver را نصب نمایید. فایل APK را دانلود و نصب کنید (از اجرا خودداری شود). ۳- استخراج و انتقال دیتا توسط ZArchiver فایل ro.samp_mobile.game.7z را باز کنید. به مسیر Android/Data/ بروید. و محتویات را در پوشه ro.alynsampmobile.launcher استخراج کنید (در صورت عدم وجود پوشهای با نام ro.alynsampmobile.launcher آن را ایجاد کنید.) ۳- ایجاد پوشه OBB ⚠️ به مسیر Android/obb/ مراجعه کنید. پوشهای با نام ro.alynsampmobile.launcher ایجاد کرده و آن را خالی نگه دارید. ۴- اجرای برنامه اتصال اینترنت را بهطور کامل قطع نمایید. برنامه را اجرا کرده و پس از بارگذاری کامل، اینترنت را مجدداً فعال کنید. نام کاربری و تنظیمات مورد نظر را وارد نمایید. ۵- اتصال به سرور 🚀 آدرس agsamp.ir:7777 را وارد نموده و گزینه Connect/Join را انتخاب کنید. ببخشید اقا قصد دخالت ندارم ولی فکر کنم مشکل داره من تمام مراحل رو انجام دادم وقتی میخوام وارد شم کرش میکنه کمک کنید ترخدا @MohammadReza گوشیمم J7 Prime 1
[Mr]Amir ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین یعنی مشکل از منه ؟ اگه میشه یکی تست کنه ببینه میاره براش یا نه چون من تمام مراحل رو درست انجام دادم ولی باز کرش میکنه
Barad_Deep ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین من همه کارارو میکنم وقتی که کانکت میزنم صفحه سیاهه هیچی نمیاره
[Mr]Amir ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین 2 دقیقه قبل، Barad_Deep گفته است: من همه کارارو میکنم وقتی که کانکت میزنم صفحه سیاهه هیچی نمیاره اره برای منم
[Mr]Amir ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین برای من که توش نمیره میزنم رو برنامه کرش میکنه کلا
[Mr]Amir ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین 6 ساعت قبل، MrArtin گفته است: خیلی ممنون از همگی دوستان. ارتین جون اگه میشه یبار دیگه دیتا رو بده به ممدرضا اوکی کنه بزاره بخدا نیاز داریممم
ArtinBesT ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین 1 ساعت قبل، [Mr]Amir گفته است: ارتین جون اگه میشه یبار دیگه دیتا رو بده به ممدرضا اوکی کنه بزاره بخدا نیاز داریممم بخدا سایتی نیست بیشتر از ۱۰۰ مگ ساپورت کنه
[Mr]Amir ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین نه اوکیه حاجی فقد میشه apk هم بزاری ؟ دمت گرم @MrArtin
ArtinBesT ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین ۱ ساعت قبل، [Mr]Amir گفته است: نه اوکیه حاجی فقد میشه apk هم بزاری ؟ دمت گرم @MrArtin دیتا که Apk نیست |:
[Mr]Amir ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین 4 دقیقه قبل، MrArtin گفته است: دیتا که Apk نیست |: میدونم میگم یعنی میشه فایل نصبی سمپ آبی رو هم بزاری ؟ پاکش کردم من
[Mr]Amir ارسال شده در 29 فروردین ارسال شده در 29 فروردین دا میشه آموزش بزاری ؟ کار نمیده برو zip کن @MrArtin
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری