رفتن به مطلب

Abuse Helper Jadide

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @MahDi
نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism
رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): یه هلپری هست دیگه
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): 
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): عکس بن
توضیحات و شرح ماجرا: متاسفانه هنوز هم که هنوزه بعضیا نمیدونن باگ موتورو توی ارنا که یکی رو موتور باشه از روبرو و پشت بهش تیر بزنید دمشت 2 براره

لینک فایتی که بخاطرش بن شدم

arenagame_samp
ارسال شده در

اومدم در مورد Aim ت حرف بزنم - auto 2 2  رو دیدم - بعد هر شات  بدون یه اختلاف زمانی داری داخل یه تایم مشخص  ۲ ۲ میکنی - 

بعد این که @Fascism با موتور از جلوت رد میشه خیلی نرم ( Smooth ) ایم ت روش رد میشه . بعد از اون فاصله همچین دمیجی ؟ ( No Spread )

@Amir @Omid چیت ۲ ۲ به قطع داره ببنید وقتی یه ۲ ۲ میزنه میپره بعد پریدن ۲ ۲ میشه که این همون  فایل  2 2 .ini  هس :) . 

• Like 1
ارسال شده در

خودت زحمت مدرکو کشیدی وقتی داشتم با موتور حرکت میکردم چطور ایمت ثابت نیست و آروم آروم با من حرکت میکنه ؟ Auto 2-2 و No Spread ت رو هم فاکتور گرفتیم:103:

• Like 6
ارسال شده در
4 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

خودت زحمت مدرکو کشیدی وقتی داشتم با موتور حرکت میکردم چطور ایمت ثابت نیست و آروم آروم با من حرکت میکنه ؟ Auto 2-2 و No Spread ت رو هم فاکتور گرفتیم:103:

no spread ? 😂

به خدا میگم دیگه حتی هنوز اشناییت نداری با باگ موتور سرور 😂

6 دقیقه قبل، GharibNavaz گفته است:

اومدم در مورد Aim ت حرف بزنم - auto 2 2  رو دیدم - بعد هر شات  بدون یه اختلاف زمانی داری داخل یه تایم مشخص  ۲ ۲ میکنی - 

بعد این که @Fascism با موتور از جلوت رد میشه خیلی نرم ( Smooth ) ایم ت روش رد میشه . بعد از اون فاصله همچین دمیجی ؟ ( No Spread )

جسارت کردیم ارباب 2-2 یاد گرفتیم حالا ام هرچی جدیده اومده میگه auto 2-2 😂

ارسال شده در
3 دقیقه قبل، MahDi گفته است:

no spread ? 😂

به خدا میگم دیگه حتی هنوز اشناییت نداری با باگ موتور سرور 😂

جسارت کردیم ارباب 2-2 یاد گرفتیم حالا ام هرچی جدیده اومده میگه auto 2-2 😂

اصلا دمجی که دادی باگ موتوره اون ایمت که رو من قفل شده بودم بخاطر باگ موتور بوده ؟

• Like 7
ارسال شده در
13 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

اصلا دمجی که دادی باگ موتوره اون ایمت که رو من قفل شده بودم بخاطر باگ موتور بوده ؟

جسارت کردیم میس ندادیم وقتی توی یه مسیر صاف داری میری 😂

ارسال شده در

بعد این که جامپ زد پاش رسید به زمین ۲ ۲ کرد, این 

2 2 ini Cleo هست 😐 - @Amir نمونه چیتش اگه خواستید با مستند می‌سازم با رکورد میدم تحویل هرکس هم چیتش رو خواست میزارم تو قسمت پیشنهادات - 

اصلا چرا سختش کنیم ٫ طرف تمام ۲ ۲ هاش تو یه تایمینگ هست 

خدا یار و نگهدار

• Like 1
ارسال شده در
1 ساعت قبل، Bi[G]SmoKe گفته است:

بعد این که جامپ زد پاش رسید به زمین ۲ ۲ کرد, این 

2 2 ini Cleo هست 😐 - @Amir نمونه چیتش اگه خواستید با مستند می‌سازم با رکورد میدم تحویل هرکس هم چیتش رو خواست میزارم تو قسمت پیشنهادات - 

اصلا چرا سختش کنیم ٫ طرف تمام ۲ ۲ هاش تو یه تایمینگ هست 

خدا یار و نگهدار

همه برا ما ارباب سمپ شدن حالا این جوجه جدیدا

• Like 1

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...