MahDi ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @MahDi نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): یه هلپری هست دیگه نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): عکس بن توضیحات و شرح ماجرا: متاسفانه هنوز هم که هنوزه بعضیا نمیدونن باگ موتورو توی ارنا که یکی رو موتور باشه از روبرو و پشت بهش تیر بزنید دمشت 2 براره لینک فایتی که بخاطرش بن شدم
GharibNavaz ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 اومدم در مورد Aim ت حرف بزنم - auto 2 2 رو دیدم - بعد هر شات بدون یه اختلاف زمانی داری داخل یه تایم مشخص ۲ ۲ میکنی - بعد این که @Fascism با موتور از جلوت رد میشه خیلی نرم ( Smooth ) ایم ت روش رد میشه . بعد از اون فاصله همچین دمیجی ؟ ( No Spread ) @Amir @Omid چیت ۲ ۲ به قطع داره ببنید وقتی یه ۲ ۲ میزنه میپره بعد پریدن ۲ ۲ میشه که این همون فایل 2 2 .ini هس :) . 1
Fascism ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 خودت زحمت مدرکو کشیدی وقتی داشتم با موتور حرکت میکردم چطور ایمت ثابت نیست و آروم آروم با من حرکت میکنه ؟ Auto 2-2 و No Spread ت رو هم فاکتور گرفتیم 6
MahDi ارسال شده در 22 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 22 اسفند، 1404 4 دقیقه قبل، Fascism گفته است: خودت زحمت مدرکو کشیدی وقتی داشتم با موتور حرکت میکردم چطور ایمت ثابت نیست و آروم آروم با من حرکت میکنه ؟ Auto 2-2 و No Spread ت رو هم فاکتور گرفتیم no spread ? 😂 به خدا میگم دیگه حتی هنوز اشناییت نداری با باگ موتور سرور 😂 6 دقیقه قبل، GharibNavaz گفته است: اومدم در مورد Aim ت حرف بزنم - auto 2 2 رو دیدم - بعد هر شات بدون یه اختلاف زمانی داری داخل یه تایم مشخص ۲ ۲ میکنی - بعد این که @Fascism با موتور از جلوت رد میشه خیلی نرم ( Smooth ) ایم ت روش رد میشه . بعد از اون فاصله همچین دمیجی ؟ ( No Spread ) جسارت کردیم ارباب 2-2 یاد گرفتیم حالا ام هرچی جدیده اومده میگه auto 2-2 😂
Fascism ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 3 دقیقه قبل، MahDi گفته است: no spread ? 😂 به خدا میگم دیگه حتی هنوز اشناییت نداری با باگ موتور سرور 😂 جسارت کردیم ارباب 2-2 یاد گرفتیم حالا ام هرچی جدیده اومده میگه auto 2-2 😂 اصلا دمجی که دادی باگ موتوره اون ایمت که رو من قفل شده بودم بخاطر باگ موتور بوده ؟ 7
MahDi ارسال شده در 22 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 22 اسفند، 1404 13 دقیقه قبل، Fascism گفته است: اصلا دمجی که دادی باگ موتوره اون ایمت که رو من قفل شده بودم بخاطر باگ موتور بوده ؟ جسارت کردیم میس ندادیم وقتی توی یه مسیر صاف داری میری 😂
Bi[G]SmoKe ارسال شده در 22 اسفند، 1404 ارسال شده در 22 اسفند، 1404 بعد این که جامپ زد پاش رسید به زمین ۲ ۲ کرد, این 2 2 ini Cleo هست 😐 - @Amir نمونه چیتش اگه خواستید با مستند میسازم با رکورد میدم تحویل هرکس هم چیتش رو خواست میزارم تو قسمت پیشنهادات - اصلا چرا سختش کنیم ٫ طرف تمام ۲ ۲ هاش تو یه تایمینگ هست خدا یار و نگهدار 1
MahDi ارسال شده در 22 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 22 اسفند، 1404 1 ساعت قبل، Bi[G]SmoKe گفته است: بعد این که جامپ زد پاش رسید به زمین ۲ ۲ کرد, این 2 2 ini Cleo هست 😐 - @Amir نمونه چیتش اگه خواستید با مستند میسازم با رکورد میدم تحویل هرکس هم چیتش رو خواست میزارم تو قسمت پیشنهادات - اصلا چرا سختش کنیم ٫ طرف تمام ۲ ۲ هاش تو یه تایمینگ هست خدا یار و نگهدار همه برا ما ارباب سمپ شدن حالا این جوجه جدیدا 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری