iTsOver ارسال شده در 23 اسفند، 1404 ارسال شده در 23 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @iTsOver نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Omid @Fascism رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite Helper 3 - Falcon نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): FriendlyBax مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): فیلم 2-2 کردنم و رفع شک: 2-2 iTsOver - مدرکی که بخاطرش بن شدم: Click - مدرک بن: Screen توضیحات و شرح ماجرا: این دو ادمین به دلیل چیت Auto 2-2 من رو بن کردن درحالی که من کاملا default پلی میدم و من گفته بودم هر لحظه آماده pc check ام. این پست فقط توسط @HaDi @Amir @MohammadReza بررسی میشود در صورت بسته شدن دوباره و دوباره پست میشود
iTsOver ارسال شده در 24 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 24 اسفند، 1404 27 دقیقه قبل، Sawn0ffBaz گفته است: آخرش که مرد خود به خود ۲ ۲ کرد 😂😂😂 به این اخطار میدید یا نه؟ تو هر پست داره دخالت میکنه. متوهمِ اوتیسمی
HaDi ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 درود بن شما توسط ادمین امید درست بوده همچنین مدارکی که از پوشه گیم قرار دادین Asi Patch و موارد غیره وجود داشت که درست پاک نشده بودن. بنابراین چیت شما تایید شده به حساب میاد و شکایت شما رد میشود. پیسی چک زمانی انجام میشود که داخل گیم باشید.. Closed
ارسالهای توصیه شده