ReMinDeR ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 نام شاکی: ReMinDeR نام خاطی: @Fascism رنک هلپر : elite 3 helper مدارک: مدرک توضیحات: کاملا واضح تو آب بودم برینگ کرد رفیقش تو زون نمیخواستم شکایت کنم دیدم داره بچه هارو اذیت میکنه با ابیوز هاش مجبورم کرد. بار سوم ابیوز ایشون هست درخواست مجازات نه اخطار! @HaDi @Amir @Omid 1 1
Fascism ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 درود از طرف بنده درگیری صورت نگرفت و همچنین تمام افراد حاضر در کشتی از کلن بنده بوده و بخاطر یه برینگ ساده انتظار مجازات نداشته باش. 8 1
ReMinDeR ارسال شده در 24 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 24 اسفند، 1404 11 دقیقه قبل، Fascism گفته است: درود از طرف بنده درگیری صورت نگرفت و همچنین تمام افراد حاضر در کشتی از کلن بنده بوده و بخاطر یه برینگ ساده انتظار مجازات نداشته باش. همچی واضحه اگه درست بررسی نشه با مدیرکل های سرور ارتباط صورت میگیره. 1 2 1
SWAT ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 از ته دریا داری شنا میکنی برسی فقط هم کلن ما تو زونه با کسیم درگیر نیستیم ارتفاعتم پایینه دیده نمیشی اصلا که بگیم وانتد دار داره میاد زونم بگیر نیست امکان درگیریم از تو اب نداری!!! فقط دوست دارید به یه بهونه ای شکایت الکی کنید!!! (دخالت نیست در فیلم حضور دارم)
Omid ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 درود با هلپر خاطی برخورد میشود. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده