iTsOver ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @iTsOver نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @[TF].Mafia امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): - نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): - مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Click توضیحات و شرح ماجرا: احسنت
Omid ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ۱ ساعت قبل، iTsOver گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @iTsOver نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @[TF].Mafia امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): - نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): - مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): Click توضیحات و شرح ماجرا: احسنت درود @[TF].Mafia تا 24 ساعت اینده مدارک خود را ارسال کنید.
[TF].Mafia ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 سلام ، وقت بخیر اول از همه که Auto 2-2 شما داخل فیلم کامل مشخصه در این که شکی نیست (در زمانی که کیل شدین دقت کنید) در زمان درگیری بین من و شما بنده لگ بودم و از داخل فیلم هم میشه تشخیص داد. لینک ویدیو : https://up.20script.ir/do.php?filename=51bf-abbasi.mp4
iTsOver ارسال شده در 24 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 24 اسفند، 1404 25 دقیقه قبل، [TF].Mafia گفته است: سلام ، وقت بخیر اول از همه که Auto 2-2 شما داخل فیلم کامل مشخصه در این که شکی نیست (در زمانی که کیل شدین دقت کنید) در زمان درگیری بین من و شما بنده لگ بودم و از داخل فیلم هم میشه تشخیص داد. لینک ویدیو : https://up.20script.ir/do.php?filename=51bf-abbasi.mp4 iTsOver 2-2 آموزشی هم هست جیگر درضمن سوئیچ auto 2-2 بین sawn-off و گان ماقبل صورت میگیرد مثل خودت ولی یکم سریع تر و فیلم فاشیسم که auto 2-2 توی فیلمش بود و اینکه فیلم الان و قبل منو ببینی میدونی که فیلم اول فایت با فاشیسم بین دیگل و ساون سوئیچ میکردم الان بین uzi و sawn چرا؟ چون بایند previous weapon و next weapon رو تغییر دادم و اینکه اکثر پلیر هایی که auto 2-2 میزنن همینجوری بوده یعنی بین ساون و گان ماقبل
Omid ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ۱ ساعت قبل، iTsOver گفته است: iTsOver 2-2 آموزشی هم هست جیگر درضمن سوئیچ auto 2-2 بین sawn-off و گان ماقبل صورت میگیرد مثل خودت ولی یکم سریع تر و فیلم فاشیسم که auto 2-2 توی فیلمش بود و اینکه فیلم الان و قبل منو ببینی میدونی که فیلم اول فایت با فاشیسم بین دیگل و ساون سوئیچ میکردم الان بین uzi و sawn چرا؟ چون بایند previous weapon و next weapon رو تغییر دادم و اینکه اکثر پلیر هایی که auto 2-2 میزنن همینجوری بوده یعنی بین ساون و گان ماقبل اکانتی که مدرک رو رکورد کرده باید خودش شکایت کنه شکایت شما رد شد. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده