iTsOver ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @iTsOver نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Omid رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Falcon نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): - مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): مدرک فحاشی پلیر @Bi[G]SmoKe: Click مدرک میوت شدن من به دلیل فحاشی سطح بالا: Click مدرک میوت شدن بسیار کمتر پلیر با وجود فحاشی سطح بالا: Click توضیحات و شرح ماجرا: این ادمین به علت هم کلن بودن یا رفیق بودن با این پلیر اون رو کمتر میوت داده 1
Bi[G]SmoKe ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 خود مدیریت خوب میدونه تایم میوت چجوریه این حرف من در مقابل فحاشی ناموسی که به من و @Amin_ATG ایشون در یک زمان و به صورت اسپم کردی فرق میکنه - بعد انگار خودت فاز استف برداشتی ؟ و طبیعی هم هست جوری زیر فشار بودی که باید یجوری خودتو خالی کنی ٫ فایت که بلد نیستی ٫ کل اکانت ها بن - auto 2 2 - دلم برات میسوزه 💔 @Amirدرخواست رسیدگی دارم بار چندم هست که هم نظم سرور بهم میریزه و داره شکایت های بی مورد میکنه داخل سایت که بیهوده و پوچ هست .
HaDi ارسال شده در 24 اسفند، 1404 ارسال شده در 24 اسفند، 1404 درود قوانین میوت با توجه به تکرار و شدت کلمات متفاوت هست ادمین خاطی موارد لازم رو رعایت کنن و همینطور برای رفع ابهام مدارک فحاشی ایشون رو زیر پست قرار دهید. Closed
ارسالهای توصیه شده