Ali001 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 درود. امکان ارسال پیام به پلیرها داخل انجمن حذف شده یا اکانت من باگ خورده؟ پیامی که بعد از کلیک نشون داده میشه: شما مجاز به ارسال 0 پیام در هر روز هستید. لطفا بعدا تلاش نمایید. در ضمن با اکانت اصلیم ( @SiLeNT ) نمیتونم وارد انجمن بشم، بارها داخل سرور و کنترل پنل تغییر رمز زدم ولی درست نشده. لطفا خودتون برسی کنید. @MohammadReza
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 25 اسفند، 1404 مدیرکل ارسال شده در 25 اسفند، 1404 درود به دلیل تبلیغات و نقض قوانین عمومی در پیام خصوصی قبلا انجام شده از عضو همیشگی امکان پیام شخصی وجود دارد. همچنین باتوجه به نقض حریم خصوصی کاربران در انجمن ما پیام های شخصی کاربران را بررسی یا چک نمیکنیم. 1
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 25 اسفند، 1404 مدیرکل ارسال شده در 25 اسفند، 1404 مورد عدم امکان ورود نیز با changepass/ رفع میگردد. 1
[Mr]Amir ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 @Ali001 نه دا برای منم اینجوریه لطفا رسیدگی کنید
Peace ارسال شده در 25 اسفند، 1404 ارسال شده در 25 اسفند، 1404 درود اگر این مشکلو دارید داخل سرور از /changepass استفاده کنید یا به هلپر داخل سرور بگید تا /resetforum بزنه رو اکانتتون 2 2 1
Barad_Deep ارسال شده در 27 اسفند، 1404 ارسال شده در 27 اسفند، 1404 در ۱۴۰۴/۱۲/۲۶ در 01:14، MohammadReza گفته است: درود به دلیل تبلیغات و نقض قوانین عمومی در پیام خصوصی قبلا انجام شده از عضو همیشگی امکان پیام شخصی وجود دارد. همچنین باتوجه به نقض حریم خصوصی کاربران در انجمن ما پیام های شخصی کاربران را بررسی یا چک نمیکنیم. درود من عضو همیشگی هستم اما برای منم میاره شما مجاز به ارسال ۰ پیام در روز هستید
KoMiSeR ارسال شده در 27 اسفند، 1404 ارسال شده در 27 اسفند، 1404 رفع پسورد در انجمن به این گونه هست که شما باید ۳ بار داخل سرور changepass/ پسورد خود را عوض کنید به طور مثال باید ۳ بار داخل کادر منو تغییر پسورد از یک پسورد استفاده کنید بعد استفاده از این حرکت پسورد شما در انجمن درست میشو با تشکر ❤️❤️
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری