Zahra_denger ارسال شده در 27 اسفند، 1404 ارسال شده در 27 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @AQ[A]LI نام کاربری ادمین مورد شکایت: @MohammadReza رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): malek server نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):.. مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://s8.uupload.ir/files/img_20260318_104252_439_wkhj.jpg توضیحات و شرح ماجرا: آقا لج کردی با من ! چرا ؟ اگه سر اون حرفم تو چت استف به تو بوده ازت معذرت خواهی کردم بعد با مولتی اومدم سایت اگه شکایتی از پلیر یا ادمینی داشتم بگم برداشتی مولتی منو از سایت محروم کردی به چه دلیل ؟ اک اصلی مو محروم کردی اینو چرا محروم میکنی بعد زدی دخالت در شکایت آخه تو کدوم شکایت دخالت کردم که محروم از سایت زدی دلیل بن برای چیه اونم ۴ روز ؟ درخواست آن بن و از محروم در آوردن اک مولتیم همه مولتی هام از سرور محروم شده مجبور شدم با این آک پست بزارم
مدیرکل MohammadReza ارسال شده در 27 اسفند، 1404 مدیرکل ارسال شده در 27 اسفند، 1404 مجدد قصد بهم ریختن نظم در چت پابلیک با اک AQ[R]AMIN داشتید. همچنین در صورت محرومیت از انجمن حق استفاده از ان را با هیچ اکانتی ندارید. در صورتی که دسترسی کاربری به دلیل بی توجهی به قوانین سایت برای مدتی مشخص از انجمن ها قطع شود، کاربر خاطی در مدت تحریم حق فعالیت را نخواهد داشت.
Zahra_denger ارسال شده در 27 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 27 اسفند، 1404 4 ساعت قبل، MohammadReza گفته است: مجدد قصد بهم ریختن نظم در چت پابلیک با اک AQ[R]AMIN داشتید. همچنین در صورت محرومیت از انجمن حق استفاده از ان را با هیچ اکانتی ندارید. در صورتی که دسترسی کاربری به دلیل بی توجهی به قوانین سایت برای مدتی مشخص از انجمن ها قطع شود، کاربر خاطی در مدت تحریم حق فعالیت را نخواهد داشت. عزیز من هنوز کاری نکرده بودم که شما آک مولتی منو از سایت محروم کردی من فقط اون مولتی رو برای شکایت از پلیر یا ادمینی آورده بودم که شما زدین محروم از سایت مشتی من هنوز کاری نکرده بودم چطور فهمیدی میخوام نظم سایت رو به هم بریزم😐 درخواست آن بن دارم و درخواست در آوردن مولتی من از سایت @MohammadReza اگه قابل میدونی آک اصلی خودمو هم از محرومیت در بیاری @MohammadReza من از اولم قصد هیچ بهم ریختنی نداشتم اما خب ناراحت شدیم تو سایت شکایت از شما کردم ممنون
Zahra_denger ارسال شده در 27 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 27 اسفند، 1404 @MohammadReza میشه آک منو از بن در بیاری ؟ و اک مولتیمو از محرومیت در بیاری؟ اگه لازم میدونی اک اصلی مو هم در بیاری از محرومیت ممنون میشم
Omid ارسال شده در 27 اسفند، 1404 ارسال شده در 27 اسفند، 1404 4 ساعت قبل، Zahra_denger گفته است: @MohammadReza میشه آک منو از بن در بیاری ؟ و اک مولتیمو از محرومیت در بیاری؟ اگه لازم میدونی اک اصلی مو هم در بیاری از محرومیت ممنون میشم جهت آن بن طبق فرم زیر پست بزارید:
ارسالهای توصیه شده