[PD]Mr.bug. ارسال شده در 28 اسفند، 1404 ارسال شده در 28 اسفند، 1404 اطلاعات کاربری: نقل قول نام کاربری شما در سرور (In-Game Username): KinG.OF.Hell.4 نام واقعی شما (اختیاری، برای اطمینان بیشتر): امیر سن شما (حداقل سن مورد نیاز را رعایت کنید): 17 آیا تا به حال در سرور آرناگیم قبلا Ban شدهاید؟ (بله/خیر): نمیدونم راستش اکانت متعلق به یکی از دوستانم هستش در صورت “بله”، تاریخ آخرین Ban و دلیل آن: آیا تا به حال در تیمهای مدیریتی (Admin, Helper, Staff و…) در آرناگیم بودهاید؟ (بله/خیر): بله با اکانت هایه دیگر در صورت “بله”، لطفاً توضیحات کامل ارائه دهید (سمت شما، دلیل ترک/آنرنک شدن - در صورت لزوم): استعفا اطلاعات مربوط به Ban: نقل قول تاریخ دقیق Ban شدن (در صورت اطلاع): اطلاعی ندارم راستش دلیل Ban شدن (آنطور که شما میدانید یا در پیام Ban مشاهده کردهاید): فکر میکنم اسپم و بالا آوردن پست هایه بسته شده بود آیا تخلفی که منجر به Ban شدن شما شده را قبول دارید؟ (بله/خیر): بله در صورت “خیر”، لطفاً از طریق شکایت از مدیر اقدام فرمایید. هدف و اقدامات اصلاحی: نقل قول هدف شما از بازگشت به سرور چیست؟ (بهطور خلاصه و مشخص بیان کنید): پلی دادن چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار تخلف (در صورت پذیرش آن) انجام خواهید داد؟ قانون مداری هر آنچه باعث بن دوباره من نشه اطلاعات تکمیلی: نقل قول میزان آشنایی شما با قوانین سرور (از ۱ تا ۱۰): ۹ آیا آمادگی لازم برای رعایت کامل قوانین و احترام به تیم مدیریت و سایر بازیکنان را دارید؟ (بله/خیر): بله هرگونه توضیحات یا نکتهی دیگری که فکر میکنید برای بررسی درخواست شما مفید است: راستش اکانت آن بن شده ولی سایتش محرومه اگه میشه پیگیری کنید
Omid ارسال شده در 28 اسفند، 1404 ارسال شده در 28 اسفند، 1404 7 ساعت قبل، [PD]Mr.bug. گفته است: اطلاعات کاربری: نقل قول نام کاربری شما در سرور (In-Game Username): KinG.OF.Hell.4 نام واقعی شما (اختیاری، برای اطمینان بیشتر): امیر سن شما (حداقل سن مورد نیاز را رعایت کنید): 17 آیا تا به حال در سرور آرناگیم قبلا Ban شدهاید؟ (بله/خیر): نمیدونم راستش اکانت متعلق به یکی از دوستانم هستش در صورت “بله”، تاریخ آخرین Ban و دلیل آن: آیا تا به حال در تیمهای مدیریتی (Admin, Helper, Staff و…) در آرناگیم بودهاید؟ (بله/خیر): بله با اکانت هایه دیگر در صورت “بله”، لطفاً توضیحات کامل ارائه دهید (سمت شما، دلیل ترک/آنرنک شدن - در صورت لزوم): استعفا اطلاعات مربوط به Ban: نقل قول تاریخ دقیق Ban شدن (در صورت اطلاع): اطلاعی ندارم راستش دلیل Ban شدن (آنطور که شما میدانید یا در پیام Ban مشاهده کردهاید): فکر میکنم اسپم و بالا آوردن پست هایه بسته شده بود آیا تخلفی که منجر به Ban شدن شما شده را قبول دارید؟ (بله/خیر): بله در صورت “خیر”، لطفاً از طریق شکایت از مدیر اقدام فرمایید. هدف و اقدامات اصلاحی: نقل قول هدف شما از بازگشت به سرور چیست؟ (بهطور خلاصه و مشخص بیان کنید): پلی دادن چه اقداماتی برای جلوگیری از تکرار تخلف (در صورت پذیرش آن) انجام خواهید داد؟ قانون مداری هر آنچه باعث بن دوباره من نشه اطلاعات تکمیلی: نقل قول میزان آشنایی شما با قوانین سرور (از ۱ تا ۱۰): ۹ آیا آمادگی لازم برای رعایت کامل قوانین و احترام به تیم مدیریت و سایر بازیکنان را دارید؟ (بله/خیر): بله هرگونه توضیحات یا نکتهی دیگری که فکر میکنید برای بررسی درخواست شما مفید است: راستش اکانت آن بن شده ولی سایتش محرومه اگه میشه پیگیری کنید درود ان بن شدید. 1
ارسالهای توصیه شده