iMatin ارسال شده در 28 اسفند، 1404 ارسال شده در 28 اسفند، 1404 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @iMatin نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Viper نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : کل سرور مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 13k فکرکنم رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Falcon مدارک شکایت: Here , Here توضیحات: بنده در سرور حضور داشتم و دیدم که آقای فشارباز رو jail دادن با Reason : 2 afk in fight و زمانی که آقای @FesharBaz وارد سرور شدن دیدم که دارن با دوستاشون بازی میکنن بدون اینکه این 20 دقیقه رو در jail باشند ابتدا اینکه میخواهم از آقای viper درخواست عکس از jail با زمان مشخص رو بگذارند و سپس در میان بگذارند که چرا آقای فشارباز unjail شده است زمان ورود کاملا مشخصه برای آقای فشارباز ادمین مربوطه: @Amir @Omid 3
Araash ارسال شده در 28 اسفند، 1404 ارسال شده در 28 اسفند، 1404 ساعت 22:55 من جیل شدم. ساعت 23:27 شما جلوی کمپ از من اسکرین گرفتید. روی چه حسابی میگین 20 دقیقه نشده 1
iMatin ارسال شده در 28 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 28 اسفند، 1404 ساعت ورودتون اینو نمیگه آقای آرش
Viper ارسال شده در 28 اسفند، 1404 ارسال شده در 28 اسفند، 1404 درود هیچ اقدام اشتباهی از طرف بنده صورت نگرفته است و اگر نیاز باشد @MohammadReza لاگ را به صورت کامل چک کند . 3 1
iMatin ارسال شده در 28 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 28 اسفند، 1404 بله ممنون میشم چون بار ها ایشون خیلی هم از گیم میومدن بیرون بخاطر همون میخوام ببینم که چه کسی ایشون رو unjail داده
Omid ارسال شده در 29 اسفند، 1404 ارسال شده در 29 اسفند، 1404 9 ساعت قبل، iMatin گفته است: بله ممنون میشم چون بار ها ایشون خیلی هم از گیم میومدن بیرون بخاطر همون میخوام ببینم که چه کسی ایشون رو unjail داده درود لاگ چک شد ولی موردی نبود. بسته شد
ارسالهای توصیه شده