Akio ارسال شده در 29 اسفند، 1404 ارسال شده در 29 اسفند، 1404 نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @RaMzyBoLToN نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Oosta امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 1288 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/inshot_20260320_140931817_eqf.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: بنده مشکوک هستم به این حجم از دمیج و دقت و احتمال داشتن ایمو میدم حتی یجایی از ویدیو از پشت دیوار تیر میزد و بنده دمیج سنگینی خوردم درخواست بررسی پلیر و ویدیو دارم بجز اینبار چندین بار دیگه مورد مشکوک ازش مشاهده شده بود
Oosta ارسال شده در 29 اسفند، 1404 ارسال شده در 29 اسفند، 1404 https://uupload.ir/view/ramzy_wp86.mp4/ یجا نشستی انتظار داری تو سرور اسکین شات دمیج سنگین نخوری؟ در ضمن بنده بخاطر شرایط کشور و منطقه پکت بالایی داشتم سر همین دمیج هایی که میخوردین یکی در میون بود ولی سنگین بود چندبارم سر همین موضوع از سرور تایم اوت شدم بجا فحاشی به دیگران رو پلی خودتون کار کنین . موفق باشید
Akio ارسال شده در 29 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 29 اسفند، 1404 داداش خیلی زرنگی اون ی تیکه که از پشت دیوار ارمم پریدو نمیزاری چرا ؟ کامل بزار ویدیو رو از قبل اینک درگیر بشیم درست مثل من ! نه از وسط تیر اندازیت و اونجایی ک از پشت دیوار دیگه اومدی بیرون ؟!
Oosta ارسال شده در 29 اسفند، 1404 ارسال شده در 29 اسفند، 1404 5 دقیقه قبل، RaMzyBoLToN گفته است: داداش خیلی زرنگی اون ی تیکه که از پشت دیوار ارمم پریدو نمیزاری چرا ؟ کامل بزار ویدیو رو از قبل اینک درگیر بشیم درست مثل من ! نه از وسط تیر اندازیت و اونجایی ک از پشت دیوار دیگه اومدی بیرون ؟! من از اینجا ریکورد دارم دیگه بقیه رو نمیدونم پشت دیوار کجا زدمت دقیقا؟
Akio ارسال شده در 29 اسفند، 1404 سازنده ارسال شده در 29 اسفند، 1404 ادمین اگه واقعا دقت کنه میفهمه منظورم چیه و چه جالب ریکوردو از وسط فایت داری اره ؟ یهو در لحظه ریکوردو ان کردی ؟عجب تو گیمم که میگفتی سیک کن سایت یادم نیست ریکورد دارم یا نه تقاضای ریکورد کامل از قبل درگیری و درست مطابق با ریکورد بنده دارم و دقت ادمین ! @Omid@Amir@MohammadReza
Oosta ارسال شده در 29 اسفند، 1404 ارسال شده در 29 اسفند، 1404 عزیزم دنباله چی؟ ارم و اچ پیت پر بود طبق همین فیلم دیگه از این کامل تر چی میخوای شیشه میکشی؟😂 درخواست رسیدگی به پست و بستن پست @Omid @Viper بعد میگم یا نوبید یا نیوپلیرید بهم وارن میدن تو سایت
Viper ارسال شده در 1 فروردین ارسال شده در 1 فروردین درود مدارک شما برای اثبات چیت پلیر خاطی کافی نمیباشد . بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده