.OwWmiD. ارسال شده در 4 فروردین ارسال شده در 4 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @XcWi نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite Helper 3 نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @AQ[A]LI @_FeDeRal_ @KomiSeR مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات : 1 اینکه با عرض سلام خدمت تمامی پلیر های ارنا گیم 2- من هلپ داده بودم مگه یه بار فحاشی ناموسی کرد بار دوم بیشتر نیس بعد ایشون منو وارن دادن بعد اومد گفت هلپ الکی دادی بعدش علی وایکینگ گفت مستر هلپر الایت 3 60 مین میوت داره ن بیشتر خوب من از کجا بدونم مستر هلپر با الایت 3 60 مین داره خوب هلپو جواب میدادی میگفتی چرا نگفتی تو هلپ 3 بعد شم کلی Abuse کردی که شب اپلود میشه و به هم کلنی هاش میوت نمیده که اونم اپلود میکنم با تشکر
.OwWmiD. ارسال شده در 4 فروردین سازنده ارسال شده در 4 فروردین اکانت اصلیم محروم شده بخاطر همین با اک مولتی گذاشتم
Fascism ارسال شده در 4 فروردین ارسال شده در 4 فروردین 3 دقیقه قبل، Fascism گفته است: درود دستور /help برای درخواست کمک هست و سواستقاده از این دستور وارن و به صورت مکرر بن رو به همراه داره دوست عزیز .
.OwWmiD. ارسال شده در 4 فروردین سازنده ارسال شده در 4 فروردین خودتم عکس دادی که گفتم چرا اینو 60 دقیه مویت دادید و من نمیدانستم که هلپر 3 و مستر بیشتر از 60 مین نمیتونه بده چرا این ادم جواب ندادی ببینیم قضیه چیه اصن اخطار ندادی بم
.OwWmiD. ارسال شده در 4 فروردین سازنده ارسال شده در 4 فروردین @Amir @HaDi @MohammadReza @Omid رسیدگی کنید ممنون 1
MIGA ارسال شده در 4 فروردین ارسال شده در 4 فروردین 3 ساعت قبل، Fascism گفته است: درود دستور /help برای درخواست کمک هست و سواستقاده از این دستور وارن و به صورت مکرر بن رو به همراه داره دوست عزیز . قوانین مربوط به درخواست کمک و گزارش تمامی هلپرها و اعضای تیم استف در تلاش برای کمک به بهبود سرور و ایجاد فضایی استاندارد هستند. شما میتوانید در هر زمان برای درخواست کمک، سؤال و مسئلهی خود را از طریق دستور /help با هلپرها در میان بگذارید. /help برای درخواست کمک و سوال یا حتی موضوعی که باعث گیج شدن پلیر شده استفاده میشه! ایشونم که سوال پرسیدن. 2
Bug ارسال شده در 4 فروردین ارسال شده در 4 فروردین 3 ساعت قبل، Fascism گفته است: درود دستور /help برای درخواست کمک هست و سواستقاده از این دستور وارن و به صورت مکرر بن رو به همراه داره دوست عزیز . "قوانین مربوط به درخواست کمک و گزارش تمامی هلپرها و اعضای تیم استف در تلاش برای کمک به بهبود سرور و ایجاد فضایی استاندارد هستند. شما میتوانید در هر زمان برای درخواست کمک، سؤال و مسئلهی خود را از طریق دستور /help با هلپرها در میان بگذارید. همچنین برای ارتباط با ادمینهای سرور و مواردی مثل گزارش متقلب یا مشکلات مربوط به گیمپلی، با دستور /report با ادمینها در ارتباط باشید. نکته: شما حق توهین یا تمسخر هلپر/ادمینها را ندارید و در صورت سوءاستفاده از دو دستور بالا، مشمول مجازات خواهید شد که برای بار اول kick و در صورت تکرار ۳ روز محرومیت است. میدونم بابت این پست وارن دریافت میکنم ولی گفتنش واجبه، واقعا برام سواله دوست عزیز شما مدرکی مبنی بر استفاده ی یوزر از سی ام دی به صورت مکرر قرار ندادید ! و موضوعه دیگه ای هم که هست اینه که شما با توجه به تاریخ لاگین پلیر باید متوجه این باشید که ایشون خیلی وقت نیست وارد سرور شدن و قطعا اطلاعات کافی راجب رنک های هلپری سرور ندارن (مشخصا دونستنشم زیاد کاربردی نداره) ولی در کل اینو باید در نظر میگرفتید . و در نهایت با توجه به متنی که در اول این پست قرار دادم باید این رو در نظر داشته باشید که مجازاتی که برای پلیر اعمال کردید اشتباه بوده. با تشکر 1
Fascism ارسال شده در 4 فروردین ارسال شده در 4 فروردین 4 ساعت قبل، SeyeD2 گفته است: خودتم عکس دادی که گفتم چرا اینو 60 دقیه مویت دادید و من نمیدانستم که هلپر 3 و مستر بیشتر از 60 مین نمیتونه بده چرا این ادم جواب ندادی ببینیم قضیه چیه اصن اخطار ندادی بم درسته هلپ برای سوال پرسیدن و درخواست کمک هست ولی اینکار شما سو استفاده از این دستور بوده مثلا این درخواست شما کجاش به کمک خواستن و سوال راجب سرور ربط داره ؟ این حرفتونو توی چت هم میتونستید بزنید در ضمن با قبل هم بهت هشدار داده بودم که تو /help جای اینجور صحبتا نیست !فقط دلتون میخواد یه شکایت الکی کنید که شاید به زیرکشیتون کمک کنه. 1 1
EchoBreak ارسال شده در 4 فروردین ارسال شده در 4 فروردین 54 دقیقه قبل، Fascism گفته است: درسته هلپ برای سوال پرسیدن و درخواست کمک هست ولی اینکار شما سو استفاده از این دستور بوده مثلا این درخواست شما کجاش به کمک خواستن و سوال راجب سرور ربط داره ؟ این حرفتونو توی چت هم میتونستید بزنید در ضمن با قبل هم بهت هشدار داده بودم که تو /help جای اینجور صحبتا نیست !فقط دلتون میخواد یه شکایت الکی کنید که شاید به زیرکشیتون کمک کنه. عزیز واقعا قصدم ایجاد کل نیست، ولی داخل خوده قانونی که در رابطه با این موضوع طرح شده نوشته شده که هر مسئله ای که ذهنتو درگیر کرده ، یا هر کمکی که احتیاج دارید رو میتونید مطرح کنید :/ بعد شما دارید بهش میگید سوالی که پرسیدی راجب سرور نیست؟ پس راجب اکبر بقال سره کوچس؟ بعد یه موضوع دیگه، شما داری از تمام مزایای رنک استفاده میکنی هلپ مودش تلپورت و .. اش، بعد یه هلپ میخوای جواب بدی زمین و زمانو میدوزی شما؟ کاره درست این بود که میگرفتی اسکرین شات از استفاده ی مکرر از این کد رو به رنک هایه بالاتر گزارش میکردی ایشون هم مجازات میشد این همه داستان رو به جونه خودت نمیخریدی
Fascism ارسال شده در 4 فروردین ارسال شده در 4 فروردین هم اکنون، Run گفته است: عزیز واقعا قصدم ایجاد کل نیست، ولی داخل خوده قانونی که در رابطه با این موضوع طرح شده نوشته شده که هر مسئله ای که ذهنتو درگیر کرده ، یا هر کمکی که احتیاج دارید رو میتونید مطرح کنید :/ بعد شما دارید بهش میگید سوالی که پرسیدی راجب سرور نیست؟ پس راجب اکبر بقال سره کوچس؟ بعد یه موضوع دیگه، شما داری از تمام مزایای رنک استفاده میکنی هلپ مودش تلپورت و .. اش، بعد یه هلپ میخوای جواب بدی زمین و زمانو میدوزی شما؟ کاره درست این بود که میگرفتی اسکرین شات از استفاده ی مکرر از این کد رو به رنک هایه بالاتر گزارش میکردی ایشون هم مجازات میشد این همه داستان رو به جونه خودت نمیخریدی سؤالش تقریبا زیر سوال بردن کار استف بود که همون معنی هلپ الکی رو میده ادمین استف هم تو گپ گفته بوده کسی حق نداره تو کار استف دخالت کنه وارن بنده هم تقریبا بر همین اساس بود!
BlooDFuRy ارسال شده در 4 فروردین ارسال شده در 4 فروردین 2 ساعت قبل، Fascism گفته است: درسته هلپ برای سوال پرسیدن و درخواست کمک هست ولی اینکار شما سو استفاده از این دستور بوده مثلا این درخواست شما کجاش به کمک خواستن و سوال راجب سرور ربط داره ؟ این حرفتونو توی چت هم میتونستید بزنید در ضمن با قبل هم بهت هشدار داده بودم که تو /help جای اینجور صحبتا نیست !فقط دلتون میخواد یه شکایت الکی کنید که شاید به زیرکشیتون کمک کنه. مدرک سواستفاده رو آپلود کن
Fascism ارسال شده در 4 فروردین ارسال شده در 4 فروردین هم اکنون، BlooDFuRy گفته است: مدرک سواستفاده رو آپلود کن خواهشا شما دخالت نکن تو موردی که بهتون مربوط نیست یا تگ نشدید
Omid ارسال شده در 4 فروردین ارسال شده در 4 فروردین 2 ساعت قبل، Fascism گفته است: خواهشا شما دخالت نکن تو موردی که بهتون مربوط نیست یا تگ نشدید درود اقدام هلپر صحیح بوده برای گزارش ادمین یا پلیر باید از دستور /report استفاده کنید. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده