Saint ارسال شده در 4 فروردین ارسال شده در 4 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @_FeDeRal_ نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @iMatin @EhSaN مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): 1 - 2 توضیحات و شرح ماجرا: درود فراوان بنده امروز فایت هایی داشتم با اقای @Fascism که چه جالب بود برام اپلود کنم 2 تا از فایت هایی که ایشون به بنده مشکوک شدن و خب حقم دارن من 2 تاشو اپلود کردم و دوست دارم از دید هم ببینید که ایا واقعا ایم باتی وجود داشته یا نه و البته عید 1405 هم تبریک میگم
Fascism ارسال شده در 4 فروردین ارسال شده در 4 فروردین 14 دقیقه قبل، _FeDeRal_ گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @_FeDeRal_ نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @iMatin @EhSaN مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): 1 - 2 توضیحات و شرح ماجرا: درود فراوان بنده امروز فایت هایی داشتم با اقای @Fascism که چه جالب بود برام اپلود کنم 2 تا از فایت هایی که ایشون به بنده مشکوک شدن و خب حقم دارن من 2 تاشو اپلود کردم و دوست دارم از دید هم ببینید که ایا واقعا ایم باتی وجود داشته یا نه و البته عید 1405 هم تبریک میگم Here توی فیلم خودتم ایمت افتاده چجوری روت شده بزاریش سایت ؟ موفق باشی
ارسالهای توصیه شده