EchoBreak ارسال شده در 5 فروردین ارسال شده در 5 فروردین با سلام ، تقریبا دو روزه که من دارم این ارور رو از کنترل پنل دریافت میکنم و سایت برای من اصلا بالا نمیاد . لطفا پیگیری کنید ، با تشکر . @MohammadReza @HaDi @Amir @Viper @Omid
[Ali]VayKinG ارسال شده در 5 فروردین ارسال شده در 5 فروردین سلام. این مورد رو منم تست کردم و فقط روی نت ایرانسل و مودم ایرانسل قطع هست و باز نمیکنه با همراه اول یا مخابرات تست کنید باز میشه 2 1
EchoBreak ارسال شده در 5 فروردین سازنده ارسال شده در 5 فروردین 1 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است: سلام. این مورد رو منم تست کردم و فقط روی نت ایرانسل و مودم ایرانسل قطع هست و باز نمیکنه با همراه اول یا مخابرات تست کنید باز میشه مشکل اینجاس با همراه ام برای من نمیاد
BlooDy ارسال شده در 5 فروردین ارسال شده در 5 فروردین 8 دقیقه قبل، Run گفته است: مشکل اینجاس با همراه ام برای من نمیاد سرویس دهنده های اینترنت در بعضی مناطق مشکل دارن و یا کلا قطع شدن برای خود من با ایرانسل و همراه اول و مخابرات کنترل پنل باز میشه
EchoBreak ارسال شده در 5 فروردین سازنده ارسال شده در 5 فروردین ۱ ساعت قبل، BlooDy گفته است: سرویس دهنده های اینترنت در بعضی مناطق مشکل دارن و یا کلا قطع شدن برای خود من با ایرانسل و همراه اول و مخابرات کنترل پنل باز میشه متوجه شدم ، بازم ممنون .
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری