رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

با سلام و درود خدمت ادمینای عزیز و پلیرای ارناگیم

ماشینو وقتی میخرم میبرم داخل اسپرتیای خود گیم اسپرتش میکنم چیزایی که انداختم رو ماشین میپره و یجاهم هس پشت کار شاپ چند اسلاتیه اسپویلر داره و اژیرو اینجا... اونارو هم وقتی میزاری رو ماشین و تنظیم میکنی اوکی میشه ولی وقتی میری ماشینو پارک میزنی بعد ی تایمی این اسلاتا هم میپره خیلی وقته این مشکل هست لطفا پیگیری کنین خیلی رو عصابه خدایی تشکر ! 

@MohammadReza@HaDi@Amir@Omid

حتی شایان هم ی تیکه از این مشکل اسلات ک تو بند دوم گفتم ویدیو گرفت که گزارش بزاره ازش میخام ویدیوشو بزاره 3>

@_ShayaN_

• Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در

تشکر ازتون که سریع پاسخ میدید و فیکس میکنین فقط ی سوال کی ریستارت میکنین که بعدش تست بزنیم و خبر بدیم ؟

• Like 1
ارسال شده در

با سلام و درود 

هنوز فیکس نشده و تازه بخاطر تلپورت هک انتی چیت کیک میکنه وارد اسپرتی ک میشی یا وقتی میخای پارک کنی هم کیک میده تا پارک میزنی انتی چیت به دلیل تلپورت هک و باز ی سری چیزای ماشین ک گزاشتم روش میپره تشکر بابت فیکس کردن

@MohammadReza

ارسال شده در
1 ساعت قبل، Akio گفته است:

با سلام و درود 

هنوز فیکس نشده و تازه بخاطر تلپورت هک انتی چیت کیک میکنه وارد اسپرتی ک میشی یا وقتی میخای پارک کنی هم کیک میده تا پارک میزنی انتی چیت به دلیل تلپورت هک و باز ی سری چیزای ماشین ک گزاشتم روش میپره تشکر بابت فیکس کردن

@MohammadReza

درود در رابطه با این تلپورت هک زمانی که پارک میکنید ، اون به دلیل نوسانات اینترنت و لود نشدن مپ حین /Park زدنه و کاملا عادیه ، در رابطه با اون تیونینگ و اسپرت کردن این یه باگه که فکر نمی‌کنم ارتباطی به سرور داشته باشه ، زمانی که /Park بزنید تمامی آبجکت هایی که رویه ماشین قرار دادید برمیگردن. ( به احتمال زیاد این مشکل از اینترنت و خوده گیم هستش )

البته این موضوع طبق تجربیات من بود و ممکنه مشکل چیزه دیگری باشه . 

ارسال شده در

درود

از نظر بنده انچنان ربطی به اینترنت نداره چون ی زمان اوکی بود قدیم و مشکلی نداشت و بنده با همه اینترنتی چک کردم و الان باگ میخوره میپره

و واسه تلپورت هک هم بگم که قبل این اپدیت اخری اصلا به هیچ وجه این مشکل نبود هرجا میخاستی پارک میزدی با هر اینترنتی 

بازم بابت راهنماییتون تشکر امیدوارم فیکس بشه 

@MohammadReza

ارسال شده در
۱ ساعت قبل، Akio گفته است:

درود

از نظر بنده انچنان ربطی به اینترنت نداره چون ی زمان اوکی بود قدیم و مشکلی نداشت و بنده با همه اینترنتی چک کردم و الان باگ میخوره میپره

و واسه تلپورت هک هم بگم که قبل این اپدیت اخری اصلا به هیچ وجه این مشکل نبود هرجا میخاستی پارک میزدی با هر اینترنتی 

بازم بابت راهنماییتون تشکر امیدوارم فیکس بشه 

@MohammadReza

من طی این چند سال ( چه با اندروید ، چه با پیسی ) این دو باگ رو دیدم ، و این باگا رو فقط داخل این سرور مشاهده نمیکردم بلکه داخل سرور های دیگه ام دیده بودم و فکر میکردم مشکل یا از من هستش یا کلی برای خوده گیم .

بازم با این حال بهتره خودتون پیگیری کنید . با تشکر

@MohammadReza

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...