SaIeh ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین نام کاربری شاکی: @SaIeh نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Viper رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Falcon مدارک شکایت :https://arenagame.ir/forum/topic/9234-no-damage-or-less-saleh/ توضیحات و شرح ماجرا: درخواست بررسی مجدد به این تاپیک و مدارک ارائه شده دارم. هرجایی که دمیج به اسکین من رجیستر شد به طور طبیعی از هلث من کم شد، اینکه در بعضی از شلیک ها توسط SWAT به اسکین من دمیج رجیستر نشد بخاطر مسائل متعددی من جمله اختلالات اینترنت و پکت لاست میتونه باشه. فیلم درگیری از دیدگاه من هم موجود است لاکن فکر نمیکنم برای شکایت No damage و یا Less damage کارایی داشته باشه* درخواست بررسی رنک بالاتر را دارم
SaIeh ارسال شده در 6 فروردین سازنده ارسال شده در 6 فروردین https://uupload.ir/view/mahmole-swat_7rcw.mp4/ صحبت ثانیه 30 خطاب به شوخی داخل ts بود
SWAT ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین 9 ساعت قبل، SaIeh گفته است: نام کاربری شاکی: @SaIeh نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Viper رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Falcon مدارک شکایت :https://arenagame.ir/forum/topic/9234-no-damage-or-less-saleh/ توضیحات و شرح ماجرا: درخواست بررسی مجدد به این تاپیک و مدارک ارائه شده دارم. هرجایی که دمیج به اسکین من رجیستر شد به طور طبیعی از هلث من کم شد، اینکه در بعضی از شلیک ها توسط SWAT به اسکین من دمیج رجیستر نشد بخاطر مسائل متعددی من جمله اختلالات اینترنت و پکت لاست میتونه باشه. فیلم درگیری از دیدگاه من هم موجود است لاکن فکر نمیکنم برای شکایت No damage و یا Less damage کارایی داشته باشه* درخواست بررسی رنک بالاتر را دارم در فیلم ارسالی نشانه ای از لگ و باگ بودن شما دیده نمیشود!!!!!! کسی برای شما تلپورت نمیشود و تیر های شما به طور کامل ریجیستر میشود!!! 1
SWAT ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین من در دورانی که داخل استف بودم مثل شما رو زیاد دیدم اتهام اول و دوم شما لس دمیج یا نو دمیج است اما در مرحله بعد شما با یه برنامه که اسمشو نمیبرم اپلود و دانلود اینترنتتو لیمیت کردی که باعث اختلال در دریافت تیر از سرور شده و سمپ هم به دلیل قدیمی بودن تکنولوژی و نداشتن late hit register شات های زده شده من به شما رو ثبت نکرده مورد بعد هم فربم لیمیته که بعید است فیلم بازی کنید ولی نه برای کارگردان ارادت 2 1
Yona ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین دروود قصد دخالت ندارم ولی به عنوان شاهد در اون صحنه فایت: صالح از تمامی فایت هاش رکورد داشت تو کل اون تایم فایت همرو رکورد بوده لزا اینم بگم خیلی عذر میخوام مگه بنتنه؟ چنتا دست داره وسط فایت اف و آن کنه؟ اگه قرار بر لس دمیج هم باشه به شات های اولیه اگه توجه کرده باشید دوتا شات سنگین از پشت بهش خورد که اگه چیت وجود داشت لس دمیج جلو اون شات رو هم میگیره جدا از این بحث دمیج شدن به اسکینم مربوطه مثلا بعضیا برای خرید اسکین واگوس یا رنت کردنش اقدام میکنند که دمیج های سنگین میده اینو از پلیر ها هم بپرسید میدونن به نظر من اگه واقا بهش شک دارید چون مدرکم ارسال کرده میتونید شکایت رو رو حالت معلق بزارید پلیر سری بعد پیسی چک بشه یا فیلم از فایت های بعدیش دوباره بفرسته برای تایید نهایی "لطفا برای تخریب دیگران دنبال بهونه های الکی نباشیم🌱" 1 1
SaIeh ارسال شده در 7 فروردین سازنده ارسال شده در 7 فروردین 12 ساعت قبل، SWAT گفته است: من در دورانی که داخل استف بودم مثل شما رو زیاد دیدم اتهام اول و دوم شما لس دمیج یا نو دمیج است اما در مرحله بعد شما با یه برنامه که اسمشو نمیبرم اپلود و دانلود اینترنتتو لیمیت کردی که باعث اختلال در دریافت تیر از سرور شده و سمپ هم به دلیل قدیمی بودن تکنولوژی و نداشتن late hit register شات های زده شده من به شما رو ثبت نکرده مورد بعد هم فربم لیمیته که بعید است فیلم بازی کنید ولی نه برای کارگردان ارادت من درست دمیج میشم، هرچی رجیستر شد کم شد، هرچی کم نشد رجیستر نشد. نو دمیج بالکل منتفیه. وقتی سرور برای تو حتی شلیک به من رو ثبت نکرده اصلا چیزی از hp من نباید کم بشه. میمونه لس دمیج. توی بخش اول که منفی ۱۷ و منفی ۱۰ میخورم( اعداد دورقمیه مطمئن نیستم دقیق )میمونه توی بخش دوم. توی فیلم من، به تو غالباً همون منفی ۱ و منفی ۲ ای دمیج میدم که توی فیلم خودت تو به من دمیج میدی. اینکه من چندبار دمیج میدم و تو چند بار بحث عملکرد داخل اون فایته. در نتیجه توی فیلم ها، من حداقل در یکی دو مورد دمیج سنگینی میخورم، یا از مبدا تو یا مبدا پلیر های پشتم. اگه میخوای جوک و ترول خاموش و روشن کردن رو ادامه بدی که بحث چیز دیگهایه ولی حتی صدای تی اس رو قطع نکردم که جایی برای عدم شفافیت موجود نباشه. اون نرم افزار "اسمش رو نبر" که با دستکاری نرخ دانلود و آپلود، داخل زون محموله، فایت با تو رو به نفع من مختل میکنه و وقتی بقیه دمیج میدن کار نمیکنه و یا بقیه گیم رو تحت تاثیر نمیذاره؛ حتی برای خودت نباید باور پذیر باشه، چه برسه برای اینکه علتی مناسب برای بن دادن من باشه. اگه راهی برای چک کردن این چنین اپ هایی وجود داره، در شرایط فعلی، مشکلی با دادن دسترسی چک به ادمین ندارم. اف پی اس لیمیت هم که مبرهنه بالاست. من نرخ دقیقش رو هم بهت میگم. اف پی اس لیمیت من همیشه ۶۰ه. میتونم فیلم رو با اف پی اس ریت و کیفیت اوریجینال آپلود کنم. البته در اینجا خطای فعال نبودن نشانگر اف پی اس توسط من رخ داده. تازه اینجا شکایت هم از تو نیست، شکایت از این امره که این بحثی که باید زیر پست اولت شکل میگرفت جاش رو به یک CMD زدن اشتباه و سریع داده. 3
Hosein ارسال شده در 7 فروردین ارسال شده در 7 فروردین دوستان واقعا ایمی که تو فیلمه مثل روز روشنه رو نمیبینید یا خودتونو زدید به کوری
Yona ارسال شده در 7 فروردین ارسال شده در 7 فروردین 27 دقیقه قبل، Hosein گفته است: دوستان واقعا ایمی که تو فیلمه مثل روز روشنه رو نمیبینید یا خودتونو زدید به کوری 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خودت خندت نگرفت اینو گفتی؟ به قول یک بنده خدایی چند ساله سمپ پلی میدید؟ لطفا تو پستی که بهتون مربوط نمیشه دخالت نکنید!! @Amir @HaDi
ارسالهای توصیه شده