رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Heretic
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @Facism 
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : clan brotherhood
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: ...
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: helper
  • مدارک شکایت: sa-mp-025_8f88.png
  • توضیحات: درخواست upload مدرک از سمت ادمین مربوطه و قضاوت درست از استف دارم
  • ادمین مربوطه: @Amir @Omid @Viper
arenagame_samp
ارسال شده در

@Amirدرخواست رکورد نمی‌خواد دیگه داخل این شکایت که استف هم بهش گفته رکورد بزاره و نگذاشته و این شکایت به دلیل شکایت زیاد پایین  رفته ۲۴ ساعت گذاشته و مدرک هم نگذاشته - در کنارش که اینو نذاشته - مجدد چیت زده و بن هم شده . 

• Like 1
ارسال شده در
1 ساعت قبل، GharibNavaz گفته است:

@Amirدرخواست رکورد نمی‌خواد دیگه داخل این شکایت که استف هم بهش گفته رکورد بزاره و نگذاشته و این شکایت به دلیل شکایت زیاد پایین  رفته ۲۴ ساعت گذاشته و مدرک هم نگذاشته - در کنارش که اینو نذاشته - مجدد چیت زده و بن هم شده . 

چه ربطی داره .. اونا مسخره و بی منطق بودن ولی این بن رخ داد و برام مهم شد .. منم درخواست مدرک دارم دخالت نکنید تو فرم

ارسال شده در
2 ساعت قبل، Fascism گفته است:

Here

سایلنت ایم واضح !

عزیز دل ... خودت دقت بکن وسط فایت دو تا شات sawnoff و sniper رو میس میدم و دقت بکن چهارشاتی که اخر قبل شات اخرم میدم فقط یه شاتش میخوره بهت و شات چهارمیه!!! یعنی میخوای بهم بگی من سایلنت ایم رو جوری روشن میکنم که تیرم فقط روی چهارمی بخوره اونم فقط یه شات؟ xDDD اگه واقعا باور دارین که سایلنته ایمم با این clip که دیگه حرفی ندارم حقیقتا ولی قضاوت بجا بکنید .. وسط فایت snipe زدن توی یه سرور اسکین شات واقعا چیز سختی نیست!! اگر امکانش هست از بقیه کاربر ها درخواست نظر دارم با تشکر

ارسال شده در
1 دقیقه قبل، Heretic گفته است:

عزیز دل ... خودت دقت بکن وسط فایت دو تا شات sawnoff و sniper رو میس میدم و دقت بکن چهارشاتی که اخر قبل شات اخرم میدم فقط یه شاتش میخوره بهت و شات چهارمیه!!! یعنی میخوای بهم بگی من سایلنت ایم رو جوری روشن میکنم که تیرم فقط روی چهارمی بخوره اونم فقط یه شات؟ xDDD اگه واقعا باور دارین که سایلنته ایمم با این clip که دیگه حرفی ندارم حقیقتا ولی قضاوت بجا بکنید .. وسط فایت snipe زدن توی یه سرور اسکین شات واقعا چیز سختی نیست!! اگر امکانش هست از بقیه کاربر ها درخواست نظر دارم با تشکر

تنها راهی که میتونی اثبات کنی چیت نیست اینه که ریکورد فایت رو بزاری دیگه این مدل دمج دادن بخاطر سایلنت ایمه دوست عزیز

ارسال شده در
3 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

تنها راهی که میتونی اثبات کنی چیت نیست اینه که ریکورد فایت رو بزاری دیگه این مدل دمج دادن بخاطر سایلنت ایمه دوست عزیز

من سیستمم جا رکورد نداره .. قضاوت رو میزارم گردن ادمینا 

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...