رفتن به مطلب

ban alaki?

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Seet
نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism
رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): elite
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): Ban List
توضیحات و شرح ماجرا: ایشون بنده رو واک بن دادن ریکورد بزارن ببینم کجا من اوتو 2 2 دارم

arenagame_samp
ارسال شده در

جدا از اتو 2-2 شما از ایم بات هم استفاده کردید و به تازگی هم آنبن شده بودید بخاطر همین اکانت شما بن همیشگی شده.

• مجازات استفاده از تقلب و مود:
  • مجازات استفاده از تقلب‌هایی که موجب بر هم ریختن نظم سرور و برتری مطلق پلیری بر پلیر دیگر می‌شود مانند Sobiet - WH - Aim - Spread:
    • بدون سابقه‌ی بن: از ۱۰ روز تا محرومیت همیشگی
    • با سابقه‌ی بن قبلی: بن همیشگی یا VAC BAN

Here :41:

• Like 3
ارسال شده در

قصد دخالت ندارم چون میخوام خودمم در این باره پست بزارم.

در ثانیه 4 مدرک خودشون میبینین که زمان تیر زدن کرایس هیرشون چجوری به سمت اسکین پرتاب میشه که این چیت Aim Assist است که هم میتونه در کلو و هم بصورت اسکریپت در گیم اینجکت بشه خیلی ام کم معلوم میشه معمولا ولی در ثانیه 4 چون کراس هیر نزدیک اسکین بود بعد شات دادن روش لاک شد.

https://uupload.ir/view/seet_auto_aim__tn99.mp4/

@Amir @HaDi @Viper @Omid

• Thanks 1
ارسال شده در
هم اکنون، Fascism گفته است:

جدا از اتو 2-2 شما از ایم بات هم استفاده کردید و به تازگی هم آنبن شده بودید بخاطر همین اکانت شما بن همیشگی شده.

• مجازات استفاده از تقلب‌هایی که موجب بر هم ریختن نظم سرور و برتری مطلق پلیری بر پلیر دیگر می‌شود مانند Sobiet - WH - Aim - Spread:

لینک باز نمیکنه

ارسال شده در

اگه میشه یه جا دیگه اپلود کن

ارسال شده در

الان باز شد دیدم 

شما اگه به این میگید اوتو 2 2 که هیچی 

درمورد ریکورد هم من با bandicam ریکورد میگیرم امدم ریکورد اپلود کنم دیدم 10 دقیقه تمام شده و اون لحضه رو ریکورد نبودم 

اگه جایه دیگه ای هست که به من شک دارید ریکورد بزارید من اون لحضه رو میزارم ریکوردشو

ارسال شده در
20 دقیقه قبل، ReMinDeR گفته است:

در ثانیه 4 مدرک خودشون میبینین که زمان تیر زدن کرایس هیرشون چجوری به سمت اسکین پرتاب میشه که این چیت Aim Assist است که هم میتونه در کلو و هم بصورت اسکریپت در گیم اینجکت بشه خیلی ام کم معلوم میشه معمولا ولی در ثانیه 4 چون کراس هیر نزدیک اسکین بود بعد شات دادن روش لاک شد.

@Amir @HaDi @Viper @Omid

:24:

• Like 1
ارسال شده در
47 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

قابل توجه ادمین بررسی کننده فقط با چیت auto2-2 هستش که وسط 2-2 زدن اگه چپ کلیکو زیاد نگه داری دیگل میزنه خودکار!!!!!!! که ایشون زد

ارسال شده در
11 دقیقه قبل، SWAT گفته است:

قابل توجه ادمین بررسی کننده فقط با چیت auto2-2 هستش که وسط 2-2 زدن اگه چپ کلیکو زیاد نگه داری دیگل میزنه خودکار!!!!!!! که ایشون زد

بنده از ایشون با توجه به گفته های شما، رکورد دارم درصورت لزوم و درخواست همینجا آپلود می کنم.

ارسال شده در
18 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

قصد دخالت ندارم فقط جهت کمک به استف عزیز میگم

دقایق پایانی که تکناین کشیدن رو ببینین همه تیر ها وسط کراس هیر هستن و ریکویل گان بسیار کم و مقدار دمیج خوردن پلیر بسیار زیاد است و مشکوک به نوریکویل هستن

@Amir

ارسال شده در

کلا به هر بهونه ای که شده میخواید یه انگ بچسبونید به بنده آخه مرد مومن فیلم از این واضح تر و پاک تر؟ خودم دستی دارم ایم میچرخونم رو پلیر دراومدی میگی AIM ASSIST? چندساله سمپید مگه:24:

• Like 1
ارسال شده در
9 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

کلا به هر بهونه ای که شده میخواید یه انگ بچسبونید به بنده آخه مرد مومن فیلم از این واضح تر و پاک تر؟ خودم دستی دارم ایم میچرخونم رو پلیر دراومدی میگی AIM ASSIST? چندساله سمپید مگه:24:

یکی از حرفو میزنه که چیت نزنه سرور لگ شاتم بود سلطان چیت بودی با یوزرنیم ArminBh

ارسال شده در
5 دقیقه قبل، ..[guner].. گفته است:

یکی از حرفو میزنه که چیت نزنه سرور لگ شاتم بود سلطان چیت بودی با یوزرنیم ArminBh

اونام اسکیل بود عزیزم هنوزم ریکورداش موجوده :24:

ارسال شده در
23 ساعت قبل، ReMinDeR گفته است:

@Amir @HaDi @Viper @Omid

شاید با این ادعام بهتر ثابت شه

https://uupload.ir/view/inshot_20260327_151519023_ac6e.mp4/

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...