رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @JigsaW
نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @ReMinDeR
رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): PLAYER
نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): 
مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ):

https://up.20script.ir/do.php?filename=92c0-HamkariBaAccMultiVaVaVa.mp4

https://up.20script.ir/do.php?filename=92c0-ClancyAccMulti.mp4

اسکور پلیری که توی فیلم دیدید، 61 هستش. طبق عکس زیر:
6297-SCOREclancy.png

توضیحات و شرح ماجرا: پلیری که توی فیلم میبینین کلا 60 تا اسکور داره و کاملا مشخصه مولتی هست برای بهم ریختن نظم و قوانین سرور و مناطق. از پلیری مثل @ReMinDeR واقعا بعیده که اکانتش ثبت نامی 98 هست (هرچند قدیمی نیست ولی میشه با تجربه حساب کرد) از مولتی سو استفاده کنه و به نفع کلن خودش استفاده کنه و بخواد نظم و از همه ی اینها مهم تر، روند تسخیر مناطق رو طوری بخواد بهم بریزه که به نفع کلن باشه.

arenagame_samp
ارسال شده در

عزیز دل بنده انقدر بیکارم بیام مولتی بسازم به این اسم؟ اون فردی که هم که میگید مگه کلن داره مولتی یه پلیر دیگس که تازه بن شد قرار نیست کسی منو دمیج نمیده نمیزنم قرار بر اینه مولتی منه یا داریم همکاری میکنیم دوست عزیز قدیمی دوسال زودتر

در ضمن ما و کلنمون اصلا فعالیتی نداریم فقط منم که این چند روزه وقتم ازاده دارم پلی میدم

تمامی لاگ هارو چک کنین

@HaDi @Amir @MohammadReza

https://uupload.ir/view/arminbh_(2)_tep9.mp4/

تو همین فیلمم اسم اکانتش میگه

ارسال شده در

اره چرا بیکار نباشی؟ بیکاری! چون قوانین برات مهم نیست. شما میگی مولتی یه پلیر دیگست که "تازه بن شده" یعنی شما میدونی که مولتی کدوم پلیره چون در جریان هستی که "تازه" بن شده. پس در نتیجه، شما دو نفر همدیگه رو میشناسید. پس هدفت خراب کردن روند عادی بازی بوده. با این حرفت، بدتر، خودت رو خراب کردی. درضمن 2 سال زودتر نیست و 3 سال هست.

ارسال شده در
10 دقیقه قبل، JigsaW گفته است:

اره چرا بیکار نباشی؟ بیکاری! چون قوانین برات مهم نیست. شما میگی مولتی یه پلیر دیگست که "تازه بن شده" یعنی شما میدونی که مولتی کدوم پلیره چون در جریان هستی که "تازه" بن شده. پس در نتیجه، شما دو نفر همدیگه رو میشناسید. پس هدفت خراب کردن روند عادی بازی بوده. با این حرفت، بدتر، خودت رو خراب کردی. درضمن 2 سال زودتر نیست و 3 سال هست.

منظورت نمیگیرم چی میگی دوست عزیز اولین باره بعد چند وقت از من تو سایت پست گزاشتن اونم معلوم نیس چی میگی کلا 

ارسال شده در
15 دقیقه قبل، ReMinDeR گفته است:

منظورت نمیگیرم چی میگی دوست عزیز اولین باره بعد چند وقت از من تو سایت پست گزاشتن اونم معلوم نیس چی میگی کلا 

به زبان سلیس فارسی صحبت کردم و حتی برای اینکه در خواندن متن مشکلی ایجاد نشه از . و ، استفاده کردم. اگر متوجه نشدین پس قطعا باید با زبان دیگری با شما صحبت کرد.
توی اونیکی تاپیک هم لطفا ریکوردتون رو آپلود کنین.

ارسال شده در

در ریکوردی ام که به عنوان همکاری در زون گزاشتن (https://up.20script.ir/do.php?filename=92c0-HamkariBaAccMultiVaVaVa.mp4)  به غیر اینکه اصلا طرف نمیشناسم خارج ازمنطقه زون هم است .

حتی در این ریکورد هم خارج زون است https://up.20script.ir/do.php?filename=92c0-ClancyAccMulti.mp4 و از نحوه فحاشیشون دیگه باید شعور و شخصیت را پی برد.

@MohammadReza @HaDi @Amir

ارسال شده در

برادر من واقعا آی کیو ات پایینه یا داری ادا در میاری؟ مگه من گفتم درگیری داخل زون هست؟ من دارم میگم این پلیری که حتی کلن نداره نزدیک زون و کنار تو چی کار میکنه؟ گان هم داره. یعنی بازیو بلده. پس قطعا اکانت مولتی هست. و چون میدونی پلیر اصلی این اکانت مولتی به تازگی بن شده، پس میشناسیش و این اکانت مولتی رفیق خودت بوده. و خواستی فضای سرور رو متشنج کنی. چیتت هم که توی تاپیک معلومه توی فیلم خودت: 

بعد از وصل شدن اینترنت ها، حتما یه دوره ی آنلاین مشاوره روان درمانی بگیر.

ارسال شده در
22 دقیقه قبل، JigsaW گفته است:

برادر من واقعا آی کیو ات پایینه یا داری ادا در میاری؟ مگه من گفتم درگیری داخل زون هست؟ من دارم میگم این پلیری که حتی کلن نداره نزدیک زون و کنار تو چی کار میکنه؟ گان هم داره. یعنی بازیو بلده. پس قطعا اکانت مولتی هست. و چون میدونی پلیر اصلی این اکانت مولتی به تازگی بن شده، پس میشناسیش و این اکانت مولتی رفیق خودت بوده. و خواستی فضای سرور رو متشنج کنی. چیتت هم که توی تاپیک معلومه توی فیلم خودت: 

بعد از وصل شدن اینترنت ها، حتما یه دوره ی آنلاین مشاوره روان درمانی بگیر.

شیشه میکشی داداش 😂

• Haha 1
ارسال شده در
10 دقیقه قبل، ReMinDeR گفته است:

شیشه میکشی داداش 😂

یارو به هرکی میرسه تو گیم داره بهش فحش ناموس میده بعد میگه مشاوره روان درمانی🤡🤡

حاجی تو و امثال تو که هنوز تو این دوره از زمان دارن توی مجازی به کسی فحش ناموس میدن، ضعیف کشی میکنن مثل کار امروزت با new player ها، بی شک آدمی هستن که توی real وجود نگاه کردن تو چشم کسی رو ندارن چه برسه به اینکه بخوان فحش بدن

لازمه که من بهت پیشنهاد جرأت‌مندی بدم پیشه تراپیست 🤭

• Haha 2
ارسال شده در
17 دقیقه قبل، iTsOver گفته است:

یارو به هرکی میرسه تو گیم داره بهش فحش ناموس میده بعد میگه مشاوره روان درمانی🤡🤡

حاجی تو و امثال تو که هنوز تو این دوره از زمان دارن توی مجازی به کسی فحش ناموس میدن، ضعیف کشی میکنن مثل کار امروزت با new player ها، بی شک آدمی هستن که توی real وجود نگاه کردن تو چشم کسی رو ندارن چه برسه به اینکه بخوان فحش بدن

لازمه که من بهت پیشنهاد جرأت‌مندی بدم پیشه تراپیست 🤭

امیدوارم توی این سرزمین هیچ پدری به تو دختر نده. چون قطعا بدبختش میکنی. تو از همون دسته آدمایی هستی که حتی مواد تو جیبت پیدا کنن میندازی گردن رفیقت. چون عنصر توی وجودت نیست.

ارسال شده در

کدوم فیلم؟ من فیلمی نمیبینم! هر فیلمی که اینجا لینکشو گذاشتی خودم بالاتر از قبل گذاشته بودمش.
دیدی گفتم میشناسی مولتی کیه. مولتی رفیقته دیگه. ولی خب یه مسئله ای هست اونم اینه که تو از اول میدونستی مولتی برای کیه.
و توی فیلم کامل واضحه که تو با مولتی رفیقت سعی در بهم ریختن نظم و روند تسخیر زون با زیر پا گذاشتن قوانین اون داری.

بقیه اش ادا بازیه. تو حتی تیم استف رو اونقدر زیر خودت میبینی که درخواست بستن پست میدی!
من اگر Perm داشتم لوکال بن میزدم تورو که کل محله اتون بن بشه نتونی بیای. 
پلیری مثل تو رو باید از نزدیک دید و یه چَک زد تو صورتش.
الانم داره بارون میاد برو به کارای بدت فکر کن اون رفیق ات هم که بالا نوشته بود Test بهش یکم شهامت یاد بده که پستش رو ادیت نکنه متن کل کل رو ادیت کنه بنویسه "Test"
بچه سال پیش شماها شرف داره. اسمش روی خودشه: "بچه" سال. یعنی اونا انسان هستن. گفتن کلمه "بچه سال" به امثالهم، توهین به این انسان های شریف و مقدس و البته کم سن هست.

ارسال شده در
4 ساعت قبل، JigsaW گفته است:

کدوم فیلم؟ من فیلمی نمیبینم! هر فیلمی که اینجا لینکشو گذاشتی خودم بالاتر از قبل گذاشته بودمش.
دیدی گفتم میشناسی مولتی کیه. مولتی رفیقته دیگه. ولی خب یه مسئله ای هست اونم اینه که تو از اول میدونستی مولتی برای کیه.
و توی فیلم کامل واضحه که تو با مولتی رفیقت سعی در بهم ریختن نظم و روند تسخیر زون با زیر پا گذاشتن قوانین اون داری.

بقیه اش ادا بازیه. تو حتی تیم استف رو اونقدر زیر خودت میبینی که درخواست بستن پست میدی!
من اگر Perm داشتم لوکال بن میزدم تورو که کل محله اتون بن بشه نتونی بیای. 
پلیری مثل تو رو باید از نزدیک دید و یه چَک زد تو صورتش.
الانم داره بارون میاد برو به کارای بدت فکر کن اون رفیق ات هم که بالا نوشته بود Test بهش یکم شهامت یاد بده که پستش رو ادیت نکنه متن کل کل رو ادیت کنه بنویسه "Test"
بچه سال پیش شماها شرف داره. اسمش روی خودشه: "بچه" سال. یعنی اونا انسان هستن. گفتن کلمه "بچه سال" به امثالهم، توهین به این انسان های شریف و مقدس و البته کم سن هست.

داری کم کم رو مخم میری یارو تو یه کلن دیگس چرا باید مولتی من یا رفیق من باشه یکم اون عقل نداشتت راه بنداز 

https://uupload.ir/view/arminbh_(2)_tep9.mp4/

تو همین فیلم یارو به من چت میده میگه من فلانی ام انقدر با خودت بازی کردی چشماتم دیگه نمیبینه 

رسیدگی کنین این پست ببندید تا ارث خوانوادگیشم گردن ما ننداخته

@HaDi @Amir @Viper @Omid

• Haha 1
ارسال شده در

درود

شکایت شما رد شد.

در مدارک ارسالی شما هیچ قوانینی نقض نشده است.

بسته شد.

• Thanks 2
  • Haha 2
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...