iMatin ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @iMatin نام کاربری ادمین مورد شکایت: @BlooDy رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): chief helper نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): کل سرور مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: خب من در /pm با آقای BlooDy حرف زدم و به اطلاعشون رسوندم که دوست عزیز بنده به جای /sellgun به صورت اشتباهی لینک روبیکا کپی کرده بودم و یه دفعه فرستادم و adv شد و ایشون گفتن به آقای viper به اطلاع میرسانم و خودم نیز بنده پیش آقای viper رفتم و گفتن خبری نیست و مشکلی پیش نمیاد (این اتفاق هم دیروز افتاده است !!) درخواست چک چت لوگ از طرف @MohammadReza @Amir را دارم
iMatin ارسال شده در 6 فروردین سازنده ارسال شده در 6 فروردین چت لوگ در /pm باهاشون حرف زدم اول با آقای @BlooDy و سپس با آقای @Viper
HaDi ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین درود پس از بررسی شما به دلیل لینک روبیکا طبق قوانین تبلیغ وک بن شدید ( به دلیل اینکه سابقه قبلی داشتید) فالکن سرور به دلیل اطلاع نداشتن قوانین جدید اقدام به سی ام دی زدن نکرده پس از صحیح بودن طبق قوانین برخورد شد. Closed 1
ارسالهای توصیه شده