_[Ali$a]_ ارسال شده در 4 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2019 جناب اقای حاج اتا منو تو سرور تیم اسپیک بی دلیل بن کرده است . ? امروز : 13 شهریور 98 عکس: حاج اتا 4 نفر به همراه من رو تو سرور تیم اسپیک بن کرده ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HaDi ارسال شده در 4 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2019 درود از بابت بن شدن شما معذرت میخوایم ! اکانت های بن شده آنبن شدن موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HajAta ارسال شده در 5 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2019 در 13 ساعت قبل، _[Ali$a]_ گفته است : جناب اقای حاج اتا منو تو سرور تیم اسپیک بی دلیل بن کرده است . ? امروز : 13 شهریور 98 عکس: حاج اتا 4 نفر به همراه من رو تو سرور تیم اسپیک بن کرده ? با سلام درود Alisa جان من ۳روز پیش حرکت کردم الان مسافرتم و پی سی دستم نیست و من بن نکردم هرکی کرده باشه به من تهمت میزنه شما چرا الکی میگید من عطا بن کرده ? 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده