ReMinDeR ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین دوست عزیز میشه بگید دقیقا سایلنت ایم کجاشه؟ و میشه بگید دقیقا چه مود غیر مجازی دارم؟ کلا یه پک گان دارم که اونم از خود همینجا دانلود کردم بنده رو به دلیل سایلنت ایم بن کردید خودتون که خیلی سابقه زیاد و تجربه دارید میدونید که سایلنت ایم رو هرگانی کار میکنه پس من چرا یارو با یوزی داره سمت من میاد یه دمیجم نخورده؟ من فیلم کامل اون زون یا حتی خیلی از قسمت هاش رو فکر کنم دارم لازم بشه اپلو میکنم بنده شکایت از کسی ندارم پست رو باز کردم مجدد رسیدگی بشه @HaDi @Amir دیگه انقدر گیم شوتینگ پلی دادیم موو منت سمپ عددی حساب نیس دیگه 1 1
Hosein ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین 5 دقیقه قبل، ReMinDeR گفته است: دوست عزیز میشه بگید دقیقا سایلنت ایم کجاشه؟ و میشه بگید دقیقا چه مود غیر مجازی دارم؟ کلا یه پک گان دارم که اونم از خود همینجا دانلود کردم بنده رو به دلیل سایلنت ایم بن کردید خودتون که خیلی سابقه زیاد و تجربه دارید میدونید که سایلنت ایم رو هرگانی کار میکنه پس من چرا یارو با یوزی داره سمت من میاد یه دمیجم نخورده؟ من فیلم کامل اون زون یا حتی خیلی از قسمت هاش رو فکر کنم دارم لازم بشه اپلو میکنم بنده شکایت از کسی ندارم پست رو باز کردم مجدد رسیدگی بشه @HaDi @Amir دیگه انقدر گیم شوتینگ پلی دادیم موو منت سمپ عددی حساب دیگه قصد دخالت ندارم ولی از اونجا که پلیرو میشناسم از چیتی استفاده نمیکنه حطا تو فیلمای خودشم ایمش عادیه 1
JigsaW ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین ایم ات توی فیلمی که خودت فرستادی معلومه بعد میگی چیت ندارم🤣 دلم به حال پدر زن آینده ات میسوزه به چه امیدی قراره به تو زن بده. 1
ReMinDeR ارسال شده در 6 فروردین سازنده ارسال شده در 6 فروردین 2 دقیقه قبل، JigsaW گفته است: ایم ات توی فیلمی که خودت فرستادی معلومه بعد میگی چیت ندارم🤣 دلم به حال پدر زن آینده ات میسوزه به چه امیدی قراره به تو زن بده. ایم بات میدونی چیه؟ یا سال ۹۵ اومدی اکانت ساختی رفتی مدرسه پسر خوب اسپم نکن !
GharibNavaz ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین @Amir https://uupload.ir/view/zone_madan_036d.mp4/ مشاهده کنید داخل رکورد خودش - نشونه اسنایپ غیر مجاز و تغییر کرده که تا ۱۰ رو و بیشتر بن داره . درکنار پک غیر مجاز - Smooth aim bot هم مشخصه . BB
ReMinDeR ارسال شده در 6 فروردین سازنده ارسال شده در 6 فروردین 9 دقیقه قبل، GharibNavaz گفته است: @Amir https://uupload.ir/view/zone_madan_036d.mp4/ مشاهده کنید داخل رکورد خودش - نشونه اسنایپ غیر مجاز و تغییر کرده که تا ۱۰ رو و بیشتر بن داره . درکنار پک غیر مجاز - Smooth aim bot هم مشخصه . BB 🤣
JigsaW ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین بابا این پلشت رو بن کنین گرفته مارو لوکال بن بزنید این talentless بی عنصر رو 1
Barad_Deep ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین درود قصد دخالت ندارم ولی این پک گان تو سایت هس پست های قدیمی و همه چیزش عادی و مجازه فقط ایم اسنایپش فرق میکنه. 1
ReMinDeR ارسال شده در 6 فروردین سازنده ارسال شده در 6 فروردین 15 دقیقه قبل، JigsaW گفته است: بابا این پلشت رو بن کنین گرفته مارو لوکال بن بزنید این talentless بی عنصر رو درخواست اخطار به این بی شخصیت! @HaDi @Amir @MohammadReza بعدا باهات تسویه حساب میکنم ببین کی گفتم 1
GharibNavaz ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین @[TF].Mafia ایشون هم سر این پک بن شده - پک باید از توی سایت پاک بشه .
JigsaW ارسال شده در 7 فروردین ارسال شده در 7 فروردین 9 ساعت قبل، ReMinDeR گفته است: درخواست اخطار به این بی شخصیت! @HaDi @Amir @MohammadReza بعدا باهات تسویه حساب میکنم ببین کی گفتم باهاش تسویه کردم نگفته بهت مگه؟! لوکال بن کنین اینو. استف و پلیر هارو به سخره گرفته!
ReMinDeR ارسال شده در 7 فروردین سازنده ارسال شده در 7 فروردین درخواست بررسی پست و مجازات @JigsaW به دلیل اسپم و توهین پی در پی در پست ها و بهم ریختن نظم سایت. @Amir
Amir ارسال شده در 7 فروردین ارسال شده در 7 فروردین درود پست به درستی رسیدگی شده است مود غیر مجاز تغییر نشانه هم دارید. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده