GGPayDaR ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @..[guner].. نام کاربری ادمین مورد شکایت: @[Ali]VayKinG رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Master helper نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا: ایشون اکانت من به چه دلیل وارن دادن نمیتونم چت کنم و پست بزارم؟ تو این شرایط کشور که هیچ راه ارتباطی نیس اینکارو کردید نتونم پست بزارم ؟ xD درخواست مدرک و مجازات بابت بهم ریختن نظم سایت @Amir @HaDi @MohammadReza @Viper @Omid
GGPayDaR ارسال شده در 6 فروردین سازنده ارسال شده در 6 فروردین چیت رفیقش تو فیلم رو لو دادم ناراحت شد فکر کنم چ
GGPayDaR ارسال شده در 7 فروردین سازنده ارسال شده در 7 فروردین چیزی قرار ندادن درخواست مجازات @HaDi @Amir
GGPayDaR ارسال شده در 8 فروردین سازنده ارسال شده در 8 فروردین ۲۱ ساعت گذشته و چیزی قرار ندادن فقط قصدشون ساکت کردن من بهم ریختن نظم سایت بوده درخواست مجازات
Amir ارسال شده در 8 فروردین ارسال شده در 8 فروردین درود اخطار به شما درست بوده و در نتیجه دخالت در شکایت بوده ولی برای دفعه اول محروم کردن اشتباه بوده. محرومیت شما برداشته و به هلپر خاطی اخطاراتی داده میشود. همچنین از اسپم کردن و تگ کردن پی در پی خودداری کنید. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده