.OwWmiD. ارسال شده در 7 فروردین ارسال شده در 7 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @XcWi نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Kodak_Kar امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 362 نک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود):None نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): - مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا : ایشون کلن ندارند اومدند تو زونه با من فیقط میدند ادمین های مربوط : @Amir @Omid @MohammadReza
Heretic ارسال شده در 7 فروردین ارسال شده در 7 فروردین 32 دقیقه قبل، SeyeD2 گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @XcWi نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Kodak_Kar امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 362 نک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود):None نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): - مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا : ایشون کلن ندارند اومدند تو زونه با من فیقط میدند ادمین های مربوط : @Amir @Omid @MohammadReza من هنوز فایت رو شروع نکرده بودم اینجا .. وقتی هفت ثانیه تموم شد من شروع کردم به زدن از قبل دمج بودن ایشون
Viper ارسال شده در 7 فروردین ارسال شده در 7 فروردین درود در مدارک ارسالی شما درگیری در زون صورت نگرفته و برای اثبات تخلف پلیر کافی نیست (برای تشخیص بهتر مدارک باید بصورت ویدیو باشد). بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده