.StoRm. ارسال شده در 14 شهریور، 1398 ارسال شده در 14 شهریور، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد : clan Red Line نام کاربری کسانی که از آنها شکایت دارید:Amir,Lucky,wexypow نام کاربری شاهدان:bax red line رنک کسانی که از آنها شکایت دارید:supervisor_owner مدارک و توضیحات : دراین شکایت هم کلنی من چندین روزه خواستار مدارک بن خودشه. این افراد که بدون داشتن هیچ مدرکی مارو بن میدن و وقتی هم ازشون شکایت میکنیم یا ادمین wexypowبه واسطه رنکش و با حرف هایی کلیشه ای که چیزیو اثبات نمیکنه و به یه بهونه ای شکایات مارو میبنده. لطفا به جهت بالاتر رفتن کیفیت سرور به این شکایات رسیدگی کنید تا دیگه این ابیوز ها اتفاق نیفته وقتی پلیر @LucKy زورش نمیرسه برمیداره بن میده! اینها بدون مدرکی همون لحظه که به ما تحمت میزنن مارو بن میدن علاوه بر اینکه بر شکایات و درخواست های مدرک ما رسیدگی نمیشه وقتی خودشون چیت میزنن کسی نیست که به تخلفات خودشون رسیدگی کنه چون به واسطه هم کلنی بودنشون با هم دیگه کاری ندارن همونطور که معلومه مجدد در این پست از هم کلنی ما هم رسیدگی مناسب و کافی صورت نگرفته @Stoic شما به ما گفتید به تمامی شکایات رسیدگی میشه اما به این شکایات ما هنوز رسیدگی کامل نشده. لطفا رسیدگی فوری کنید چون زمانش از ۴۸ ساعت که هیچ الان ۳ ۴ روزه رسیدگی نشده و به خواطر عدم رسیدگی مناسب مسعولان به خواطر تبعیض بین کلنشون و ما حق ما ضایع شده! این شکایت هم تنها از سوی من نبوده(خودم هم شاهدم) و همونطور که در فرم نوشتن تمام کلن ما نسبت به این نحوه برخورد با ما در سرور اعتراض داریم این حق ما که تمام این مدت از سرور آرناگیم حمایت کردیم و اونو انتخاب مناسبی برای پلی دادن میدونستیم نیست...... 2
WexyPow ارسال شده در 14 شهریور، 1398 ارسال شده در 14 شهریور، 1398 در 34 دقیقه قبل، .StoRm. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد : clan Red Line نام کاربری کسانی که از آنها شکایت دارید:Amir,Lucky,wexypow نام کاربری شاهدان:bax red line رنک کسانی که از آنها شکایت دارید:supervisor_owner مدارک و توضیحات : دراین شکایت هم کلنی من چندین روزه خواستار مدارک بن خودشه. این افراد که بدون داشتن هیچ مدرکی مارو بن میدن و وقتی هم ازشون شکایت میکنیم یا ادمین wexypowبه واسطه رنکش و با حرف هایی کلیشه ای که چیزیو اثبات نمیکنه و به یه بهونه ای شکایات مارو میبنده. لطفا به جهت بالاتر رفتن کیفیت سرور به این شکایات رسیدگی کنید تا دیگه این ابیوز ها اتفاق نیفته وقتی پلیر @LucKy زورش نمیرسه برمیداره بن میده! اینها بدون مدرکی همون لحظه که به ما تحمت میزنن مارو بن میدن علاوه بر اینکه بر شکایات و درخواست های مدرک ما رسیدگی نمیشه وقتی خودشون چیت میزنن کسی نیست که به تخلفات خودشون رسیدگی کنه چون به واسطه هم کلنی بودنشون با هم دیگه کاری ندارن همونطور که معلومه مجدد در این پست از هم کلنی ما هم رسیدگی مناسب و کافی صورت نگرفته @Stoic شما به ما گفتید به تمامی شکایات رسیدگی میشه اما به این شکایات ما هنوز رسیدگی کامل نشده. لطفا رسیدگی فوری کنید چون زمانش از ۴۸ ساعت که هیچ الان ۳ ۴ روزه رسیدگی نشده و به خواطر عدم رسیدگی مناسب مسعولان به خواطر تبعیض بین کلنشون و ما حق ما ضایع شده! این شکایت هم تنها از سوی من نبوده(خودم هم شاهدم) و همونطور که در فرم نوشتن تمام کلن ما نسبت به این نحوه برخورد با ما در سرور اعتراض داریم این حق ما که تمام این مدت از سرور آرناگیم حمایت کردیم و اونو انتخاب مناسبی برای پلی دادن میدونستیم نیست...... درود طبق تصمیمات اخیری که گرفته شده تصمیم بر این است که یک نظم نوین و پایدار بر روی سرور ایجاد شده و دیگر اینگونه مسائل تکرار نشود پس لطفا تا به اجرا در آمدن این نظم نوین صبور باشید. شکایات در حال رسیدگی است. (پست به صورت موقت قفل شده و از ایجاد اسپم های مکرر خودداری فرمائید) 1
ارسالهای توصیه شده