_Lu3ifeR ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Mctavish نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @aFk امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): ساده نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Lu3ifeR مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): لینک توضیحات و شرح ماجرا: مشکوک به AUTO 2 2 درخواست فیلم کامل از این بازیکن !
ArenaGameTeam ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین 9 ساعت قبل، Mctavish گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @Mctavish نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @aFk امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: idk رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): ساده نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @Lu3ifeR مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): لینک توضیحات و شرح ماجرا: مشکوک به AUTO 2 2 درخواست فیلم کامل از این بازیکن ! درود @aFk 24 ساعت زمان برای ارسال مدارک خود دارید.
_Lu3ifeR ارسال شده در 10 فروردین سازنده ارسال شده در 10 فروردین درخواست بن این بازیکن ، ایم بات داخل فیلم خودش واضحه
_Lu3ifeR ارسال شده در 10 فروردین سازنده ارسال شده در 10 فروردین داداش حالت خوبه ؟ سلامتی ؟ زمانی که من توی فیلمت لگ شدم ایمتو نگاه کن ، روی من قفله 😃 ثانیه 3 فیلم
ارسالهای توصیه شده