رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

با سلام و خسته نباشید به تمام اعضای استف و مدیرکل سرور و پلیرها،

تشکر میکنیم از محمدرضا بابت اداره و سرپا نگه داشتن سرور توی این وضعیت موقعیت کشورمون که پلیر هارو دورهم و کنارهم جمع کرده.

چندتا نکته که این چندوقت خیلی شاهدشون بودم رو قراره زیره این پست بگم.

در کل بگم نظر شخصیمه و انتقاده هیچ فکر و اراده ای پشتش نیست و نخواهد بود.

1- نحوه بررسی شکایت ها و تشخیص چیت ها نسبت به قبل خیلی ضعیف و بد شده حتی خیلی از پلیرا به ناحق سی ام دی بن و... روشون اعمال میشه.

- به عنوان مثال بن پلیر Hosein  و Fasicsm و TF]Mafia] که خودم شاهدشون بودم

2- بعضی از مدیران استف، که اسمی ازشون نمیبرم، بررسی خیلی از شکایت هارو با مشکلاتی که قبلا داشتن با اون پلیر یا جدیدا اتفاق افتاده، بررسی شکایت هارو اونطور که قانون میگه اعمال نمیکنن، یا نتیجه شکایت رو بلعکس جواب میدن.

-همه پلیرا دوست دارن تمام شکایت ها و پست ها طبق قوانین جلو بره و هیچکس به اشتباه محروم نشه، اونم تو این شرایط که تنها خوشی بچه ها پلی دادن توی گیم هست.

3-  تنها درخواست من و بیشتر پلیرا اینه، تو شکایت ها بیشترین دقت لازم رو انجام بدن ادمین های استف، همه‌ی ما دنبال عدالتیم. اگه توی گیم عدالت رو رعایت کنیم قطعا تو زندگی و کشورمون هم میتونیم اینکار رو بکنیم.

آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه رو دارم.

@MohammadReza

@ArenaGameTeam

• Like 11
  • Thanks 1
  • hungry 1
  • in love 2
arenagame_samp
ارسال شده در

داداش شما که دیگه خیلی پرو اید یارو داره تو فیلم خودش چیت میزنه باز میگه به ناحق بن شدن تو کی باشی که شاهد باشی خودت چیتری xD

• Like 1
  • Haha 6
ارسال شده در
2 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است:

با سلام و خسته نباشید به تمام اعضای استف و مدیرکل سرور و پلیرها،

تشکر میکنیم از محمدرضا بابت اداره و سرپا نگه داشتن سرور توی این وضعیت موقعیت کشورمون که پلیر هارو دورهم و کنارهم جمع کرده.

چندتا نکته که این چندوقت خیلی شاهدشون بودم رو قراره زیره این پست بگم.

در کل بگم نظر شخصیمه و انتقاده هیچ فکر و اراده ای پشتش نیست و نخواهد بود.

1- نحوه بررسی شکایت ها و تشخیص چیت ها نسبت به قبل خیلی ضعیف و بد شده حتی خیلی از پلیرا به ناحق سی ام دی بن و... روشون اعمال میشه.

- به عنوان مثال بن پلیر Hosein  و Fasicsm و TF]Mafia] که خودم شاهدشون بودم

2- بعضی از مدیران استف، که اسمی ازشون نمیبرم، بررسی خیلی از شکایت هارو با مشکلاتی که قبلا داشتن با اون پلیر یا جدیدا اتفاق افتاده، بررسی شکایت هارو اونطور که قانون میگه اعمال نمیکنن، یا نتیجه شکایت رو بلعکس جواب میدن.

-همه پلیرا دوست دارن تمام شکایت ها و پست ها طبق قوانین جلو بره و هیچکس به اشتباه محروم نشه، اونم تو این شرایط که تنها خوشی بچه ها پلی دادن توی گیم هست.

3-  تنها درخواست من و بیشتر پلیرا اینه، تو شکایت ها بیشترین دقت لازم رو انجام بدن ادمین های استف، همه‌ی ما دنبال عدالتیم. اگه توی گیم عدالت رو رعایت کنیم قطعا تو زندگی و کشورمون هم میتونیم اینکار رو بکنیم.

آرزوی سلامتی و موفقیت برای همه رو دارم.

@MohammadReza

@ArenaGameTeam

در ضمن با اکانت مولتی نیاین واکنش نشون بدید زشته 

• Like 1
  • Thanks 2
  • Haha 3
ارسال شده در
۱ ساعت قبل، Cheater_Azam گفته است:

داداش شما که دیگه خیلی پرو اید یارو داره تو فیلم خودش چیت میزنه باز میگه به ناحق بن شدن تو کی باشی که شاهد باشی خودت چیتری xD

این حرفش فقط طرف حسابش کسایی که تگ کرده نیست خیلیا میشناسم  چیت نیستن تو سایت فیلمم میزارن بن میشن کلا باید یه فکری واسه رسیدگی سایت انجام بدن

• Like 2
ارسال شده در
18 دقیقه قبل، AirForce گفته است:

حرفی که زدی احتمالا حرف خیلیاس

منم قبول دارم

اما تا وختی واسه خودتون یا اطرافیا مشکلی پیش نمیاد حرفی نمیزنید

الان که آنرنکی و چن نفر از کلنت محرومیت داشتن به فکر این صحبتا افتادی

لااقل اون سه نفری ک اسم بردی یکیشم از پلیرای بیرون کلن میگفتی

- دلیلی نمیبینم دلیل انرنک رو توضیح بدم

- تو این دو هفته دارم این اتقاقا رو بیشتر میبینم الان وقت کردم پست بزارم.

-از کلن های بقیه هم بود ولی فقط کسایی که مطمعم بودم بی دلیل بن شدن رو اسم بردم

-با اکانت مولتی پست نزار وقتی اکانت اصلیت محروم نیست 

ارسال شده در
32 دقیقه قبل، AirForce گفته است:

منم راجب دلیل آنرنک چیزی نپرسیدم.

خیله خب بزار اینطور تصور کنیم که واقن حسن نیت داشتی از حرفت
هرچند یادم نرفته پارسال وقتی رمز اکانتو داشتی عمدا رفتی داخل باعث بنش شدی.

راجب مولتی ام چیزی واسه قایم کردن نیست.

مولتیه درسته ، منع قانونی واسه استفادش نمیبینم

یه حساب رو موبایله یه حساب رو ویندوز

اینا یه کلنن جلو چشمت بهت فحش میدن میان تو سایت میزارن ماکه فحش ندادیم😂

ارسال شده در

با حرف علی توربو موافقم توی شکایت ها بدون هیچ تجریه ایی برسی میشه اگه فیلم فایت ندی بن میشی اصلا کسی که برسی میکنه فک کنم فیلمو با وضوح نمیبینه اگه فیلم بدی بن نمیشی اگه ندی حتی کاری هم نکرده باشی بن میشی 

• Like 1
ارسال شده در
6 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است:

- دلیلی نمیبینم دلیل انرنک رو توضیح بدم

- تو این دو هفته دارم این اتقاقا رو بیشتر میبینم الان وقت کردم پست بزارم.

-از کلن های بقیه هم بود ولی فقط کسایی که مطمعم بودم بی دلیل بن شدن رو اسم بردم

-با اکانت مولتی پست نزار وقتی اکانت اصلیت محروم نیست 

دلیل آنرنک الانت با مثل آنرنک قبلی مطابقت داره؟با اکانت کسی که رمزشو داشتی رفتی توهین کردی به استف بعدشم وک‌بن کردی با اکانت خودت یادته؟

الانم همون کارو کردی؟

یا اتفاق دیگه‌ای افتاده:24:

• Thanks 3
ارسال شده در

دوستان محترم، این تاپیک رو زدم که مدیران رو اگاه کنم چه اتفاقاتی داره میفته.

باید خیلی موارد بررسی بشه، از جمله شکایت ها و سی ام دی هایی که دارن میزنن.

الان با چرت و پرت گفتنتون و اسپم دادنتون فقط پست رو میبندین و جلو بررسیشو میگیرید.

پس جلو دهنتونو بگیرید به موقعش صحبت میکنیم.

• Haha 2
ارسال شده در

عرض ادب و احترام خدمت همه، و یه خسته نباشید به تیم استف.

دقیقا حرفای علی آقا مشکل مشترک همه ماست،

خود من پری روز بن ۱۵ روزه شدم به دلیل فول چیت! در حالی که بنده اندروید بودم اصلا، ولی شکایت نکردم، چون میدونستم آقای X که استفه ازم از قدیم ندیما کینه داره و شکایتم به نتیجه ای نخواهد رسید.

الان استف همین شده واقعا آقای فلانی که استفه با فلانی مشکلو کینه داره، منتظره یه سوتیه ازش سریع بن دائمشو بزنه! اصلا شکایتا از روی مهارت تشخیص چیت برسی نمیشه.

از تمامی دوستان خواهشمندم حداقال در این شرایط برای یک لحظم که شده تمامی کل کل ها و کینه و دشمنی هارو بزارن کنار و دور هم پلی بدیم.

چه من ، چه علی آقا چه رفیقش آرمین آقا و بقیه بن شیم، پلیری میمونه که شما باهاش پلی بدید؟!

باشد که رستگار شویم.

• Like 4
  • Thanks 1
ارسال شده در
2 ساعت قبل، mmd_2022 گفته است:

عرض ادب و احترام خدمت همه، و یه خسته نباشید به تیم استف.

دقیقا حرفای علی آقا مشکل مشترک همه ماست،

خود من پری روز بن ۱۵ روزه شدم به دلیل فول چیت! در حالی که بنده اندروید بودم اصلا، ولی شکایت نکردم، چون میدونستم آقای X که استفه ازم از قدیم ندیما کینه داره و شکایتم به نتیجه ای نخواهد رسید.

الان استف همین شده واقعا آقای فلانی که استفه با فلانی مشکلو کینه داره، منتظره یه سوتیه ازش سریع بن دائمشو بزنه! اصلا شکایتا از روی مهارت تشخیص چیت برسی نمیشه.

از تمامی دوستان خواهشمندم حداقال در این شرایط برای یک لحظم که شده تمامی کل کل ها و کینه و دشمنی هارو بزارن کنار و دور هم پلی بدیم.

چه من ، چه علی آقا چه رفیقش آرمین آقا و بقیه بن شیم، پلیری میمونه که شما باهاش پلی بدید؟!

باشد که رستگار شویم.

عزیزم چیت نزنید بن نشید

ارسال شده در

سلام و عرض ادب خدمت تمامی پلیر های سرور آرناگیم و بعضی از اساتید استف
این پست صرفا جهت آگاهی مدیران سرور گذاشته شد تا بتونیم دور هم به مراتب بهتر پلی بدیم
چون برای همه ی ما پیش اومده که به دلیل کینه داشتن یه ادمین بن خورده باشیم پس جای صحبتی نیست
بعضی از دوستان هم بحثی خارج از موضوع آوردن وسط که لازمه نادیده گرفته بشه
امیدارم این پست مورد توجه مدیران و اساتید استف قرار بگیره تا بتونیم موقعیت های بهتری توی سرور داشته باشیم😉
(مورد توجه بعضی از اساتید استف : کینه چند سال پیش خودتون رو بزارین کنار👌)

• Like 2
ارسال شده در

درود

رسیدگی به شکایات با همکاری تیمی و تصمیم جمعی تیم استف و مدیریت صورت میگیرد و صرفا تصمیم یک نفر نیست.

از اقدامات تخریب آمیز و جوسازی علیه سرور و تیم استف و مدیریت خودداری کنید.

و قوانین سرور رو به درستی مطالعه و اجرا کنید.

جهت جلوگیری از اسپم بسته شد.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Haha 2
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...