Fascism ارسال شده در 14 فروردین ارسال شده در 14 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Fascism نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Niklaus امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Empty نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Ag مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://up.20script.ir/do.php?filename=369f-Cheat-Hesh.mp4 توضیحات و شرح ماجرا: نخواستم پستش کنم ولی با پلیری که چیت یوز میکنه باید برخورد کرد نیازی به توضیح نیست فیلم واضحه. 8
BlooDFuRy ارسال شده در 14 فروردین ارسال شده در 14 فروردین ۱ ساعت قبل، Fascism گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Fascism نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Niklaus امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Empty نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Ag مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://up.20script.ir/do.php?filename=369f-Cheat-Hesh.mp4 توضیحات و شرح ماجرا: نخواستم پستش کنم ولی با پلیری که چیت یوز میکنه باید برخورد کرد نیازی به توضیح نیست فیلم واضحه. مگه بن نشدی؟ قانون سایت اینه هر هلپری از چیت استفاده کنه آنرنک میشه چرا رنک داون شدی آخه؟ 2
Fascism ارسال شده در 14 فروردین سازنده ارسال شده در 14 فروردین هم اکنون، BlooDFuRy گفته است: مگه بن نشدی؟ قانون سایت اینه هر هلپری از چیت استفاده کنه آنرنک میشه چرا رنک داون شدی آخه؟ یه اخطار هم بخاطر دخالت بیمورد و بیجا هم به ایشون بدید @ArenaGameTeam 2
Niklaus ارسال شده در 14 فروردین ارسال شده در 14 فروردین تو پست قبلی جواب دادم. در خصوص ویدیو , لازم به ذکره که لرزش کراس هیر فقط در اجرای (4-4) با Sawn Off رخ داده, چون داشتم به صورت دستی ایم رو روی حریف تنظیم میکردم. موقع اجرای (2-2) که نیاز به دقت کمتری داشت کراس هیر ثابت بود. این نشون میده که هیچ ایمباتی در کار نبوده و حتی کراس هیر من کامل روی بازیکن قفل نشد. و اگر چیتی هم میبود قطعا توی سایت آپلودش نمیکردم. + اگر ایمبات بود باید با همون 4-4 من ایم کامل روی اسکین قفل میشد و حریفم کیل میشد نه -2 دمیج بخوره دلیل روشن بودن رکورد من اینه که اگر پلیری از من شکایت کرد دفاعیه داشته باشم ولی شما کاملا برعکس رکورد خود منو تو شکایت قرار دادید .. سبک پلی / گیم پلی برای مشاهده دقیق تر و اموزشی. https://up.20script.ir/do.php?filename=5df9-Zone-1.mp4 2
[Mr]Bad_Boy ارسال شده در 14 فروردین ارسال شده در 14 فروردین 1 ساعت قبل، Fascism گفته است: نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): Fascism نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: @Niklaus امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): Empty نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Ag مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://up.20script.ir/do.php?filename=369f-Cheat-Hesh.mp4 توضیحات و شرح ماجرا: نخواستم پستش کنم ولی با پلیری که چیت یوز میکنه باید برخورد کرد نیازی به توضیح نیست فیلم واضحه. قصد دخالت ندارم اما اینو باید میگفتم باز چیت نصب کردی که تو که بن شدی چرا باز چیت میزنی @ArenaGameTeam عزیز ایم بات ایشون رو نگاه اول شات به رفیق خودش میخوره بعد ایم هاشو نگاه کنید ایم رو سمت شکم یارو داره قفل میشه و اینور اون ور میره ایم ( من با اون شخصی که چیت زده کاری ندارم اما @Fascism میخوای رک کنی چیتت رو آف کن حداقل ) @ArenaGameTeam هلپر نباید چیت بزنه که چطور ایشون چیت میزنن؟ 1
Fascism ارسال شده در 14 فروردین سازنده ارسال شده در 14 فروردین هم اکنون، Mr_Bad_Boy گفته است: قصد دخالت ندارم اما اینو باید میگفتم باز چیت نصب کردی که تو که بن شدی چرا باز چیت میزنی @ArenaGameTeam عزیز ایم بات ایشون رو نگاه اول شات به رفیق خودش میخوره بعد ایم هاشو نگاه کنید ایم رو سمت شکم یارو داره قفل میشه و اینور اون ور میره ایم ( من با اون شخصی که چیت زده کاری ندارم اما @Fascism میخوای رک کنی چیتت رو آف کن حداقل ) @ArenaGameTeam هلپر نباید چیت بزنه که چطور ایشون چیت میزنن؟ 😂😂😂😂 1 1
Niklaus ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین توضیحات کامل داده شده به همراه یک رکورد اصافه برای مشاهده سبک پلی هم اکنون، Niklaus گفته است: تو پست قبلی جواب دادم. در خصوص ویدیو , لازم به ذکره که لرزش کراس هیر فقط در اجرای (4-4) با Sawn Off رخ داده, چون داشتم به صورت دستی ایم رو روی حریف تنظیم میکردم. موقع اجرای (2-2) که نیاز به دقت کمتری داشت کراس هیر ثابت بود. این نشون میده که هیچ ایمباتی در کار نبوده و حتی کراس هیر من کامل روی بازیکن قفل نشد. و اگر چیتی هم میبود قطعا توی سایت آپلودش نمیکردم. + اگر ایمبات بود باید با همون 4-4 من ایم کامل روی اسکین قفل میشد و حریفم کیل میشد نه -2 دمیج بخوره دلیل روشن بودن رکورد من اینه که اگر پلیری از من شکایت کرد دفاعیه داشته باشم ولی شما کاملا برعکس رکورد خود منو تو شکایت قرار دادید .. سبک پلی / گیم پلی برای مشاهده دقیق تر و اموزشی. https://up.20script.ir/do.php?filename=5df9-Zone-1.mp4
Saint ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین 1 دقیقه قبل، Niklaus گفته است: توضیحات کامل داده شده به همراه یک رکورد اصافه برای مشاهده سبک پلی تو فیلمی که گذاشتی با توجه به گفته های خودت حتی داخل 2-2 هتم اون لرزشه بود کلا فکر کنم موقع تیر زدناین دسته میلرزه حالا شاید یه فایل exe باز بوده یا از استرس فایت بوده 😂 1
Niklaus ارسال شده در 15 فروردین ارسال شده در 15 فروردین هم اکنون، _FeDeRal_ گفته است: تو فیلمی که گذاشتی با توجه به گفته های خودت حتی داخل 2-2 هتم اون لرزشه بود کلا فکر کنم موقع تیر زدناین دسته میلرزه حالا شاید یه فایل exe باز بوده یا از استرس فایت بوده 😂 استایل / سبک بازیم ثابته , از اول همینطور بودم و ده بار دیگه هم بیام همین شکلی بازی میکنم ویدیو اضافه تر هم گذاشتم که شفاف باشه و تفاوتی بین فایت ها نیست اون چیزی هم که شما بهش اشاره میکنید ایم بسیار قوی ای هست و فقط روی یک نقطه از اسکین قفل میشه , اما بر عکس پلی من هر بار کراس هیر من روی ( سر - شکم - پا - دست ) قفل کرده اینکه نمیتونید قبول کنید این سبک بازی رو دیگه مشکل از من نیست. +من اونقدری بازی نمیکنم که بخوام برای یه چیت وقت بذارم , اگه چیزی بود , اینقدر دلیل و مدرک پشتش نمیچسبوندم
Fascism ارسال شده در 16 فروردین سازنده ارسال شده در 16 فروردین در ۱۴۰۵/۱/۱۵ در 11:19، Fascism گفته است: +up @ArenaGameTeam @ArenaGameTeam 2روز گذشته... 1
ارسالهای توصیه شده