Stormy ارسال شده در 6 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [.MzM.] نام کاربری کسی که شکایت دارد: stoic رنک ادمینی که از او شکایت دارید : مدیر کل آرناگیم نام کاربری شاهدان : کاعنات :| مدارک: نیازی نیست توضیحات : با سلام @stoic شما به من گفته بودید بعد از بررسی پولمو بهم پس میدید و از ۹۸۴ میل اموالم تنها ۵۰۰ میلیونش به من برگشت خورده. مدت زیادیه از وقتی به من گفتید بزار مشکل بررسی بشه گذشته در ضمن لاگ ها هم توسط محمدرضا چک شده( میتونید جهت اطمینان بار دیگر بررسی کنید) من میخوام پولام کامل برگشت بخوره تا بتونم سودشو بگیرم! و برای اینکه لاگ و علت مشکل بررسی بشه احتیاجی نیست که پول های من پیش شما گرو بمونه چون این باگ مشکل سرور بوده و به من مربوط نمیشه! لطفا رسیدگی کنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Stormy ارسال شده در 6 آذر، 2019 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2019 @Stoic و @MohammadReza لطفا رسیدگی و اموال منو به صورت کامل بهم برگردونید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری