abstract ارسال شده در 8 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2019 نام کاربری کسی که شکایت دارد:AbStRaCt نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Kiarash_AxK نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Admin مدارک شکایت:http://s2.picofile.com/file/8371833068/sa_mp_093.png توضیحات:درخواست مدرک دارم. به درخواست بچه ها؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
WexyPow ارسال شده در 8 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2019 در 15 دقیقه قبل، abstract گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:AbStRaCt نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:Kiarash_AxK نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :Admin مدارک شکایت:http://s2.picofile.com/file/8371833068/sa_mp_093.png توضیحات:درخواست مدرک دارم. به درخواست بچه ها؟ به پلیر @Kiarash_Axk در سرور اخطار داده شد همچنین شکایاتی از این شخص به دلیل AllCar بدون An/ شده که در صورت ارائه نکردن مدارک با وجود شکایات زیاد به مدت 1 روز آنرنک خواهد شد و در صورت تکرار رنک این شخص به صورت دائمی گرفته خواهد شد پلیر @Kiarash_Axk مدارک خود را دال بر اینکه بازیکن @abstract به چه علت زندانی (Jail) شده ارائه بدید. نسبت به هشداری که در سرور داده شد و شما از سرور Dc کردید تا ساعت 12 شب برای ارسال مدارک وقت دارید (در غیر این صورت شما دفاعی از خود نکرده و به مدت 1 روز آنرنک خواهید شد) موضوع در حال بررسی است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_Nikolai ارسال شده در 8 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2019 درود . نکته ۱ : من نمیخواستم جیل بدم اما به اسرار بعضی ها در Ts به دلیل Cp جیل دادم. نکته ۲ : تا اونجایی که من یادمه شما Cp کردی . بله Cp نکته ۳ : مدرک به دلیل فرد در Cp زیاد معلوم نیست . مدرک : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
WexyPow ارسال شده در 8 آذر، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2019 پلیر @Kiarash_Axk به دلیل نقض قانون نظم نوین سرور : Admins ادمین ها : 2: هرگونه سوءاستفاده از Admds/ بر روی تیم Staff و پلیر های داخل سرور کاملا ممنوع بوده و در صورت شکایت Staff و بازیکنان رنک شما گرفته خواهد شد (رنک شما بسته به Abuse ای که کردید از 1 ساعت تا 7 روز و یا در صورت تکرار مجدد به صورت دائم از شما گرفته خواهد شد) _ از رنک خود درست استفاده کنید تا با همچین مسائلی روبرو نشوید و همچنین ارائه نکردن مدارک معتبر به مدت 1 روز آنرنک شده و در صورت تکرار تخلف رنک این شخص به صورت دائم گرفته خواهد شد. ✔️موضوع رسیدگی و بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده