رفتن به مطلب

Abuse Helper

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @XcWi

نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism

رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite Helper 2

نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): None

مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/bandicam_2026-04-06_21-19-04-065_utt.mp4/

توضیحات و شرح ماجرا : درود 

بنده میخواستم برم با ایشون فایت بدم که یهو وانتد 0 میکنه 

ادمین های مربوط : @ArenaGameTeam @Amir @HaDi

arenagame_samp
ارسال شده در
10 دقیقه قبل، XcWi گفته است:

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @XcWi

نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Fascism

رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Elite Helper 2

نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): None

مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/bandicam_2026-04-06_21-19-04-065_utt.mp4/

توضیحات و شرح ماجرا : درود 

بنده میخواستم برم با ایشون فایت بدم که یهو وانتد 0 میکنه 

ادمین های مربوط : @ArenaGameTeam @Amir @HaDi

درود

اولا من قبلش به @_ShayaN_ پیم دادم که وانتدمو 0 کنه (اگه نیاز به اثبات هست لاگ رو چک کنید)  

دوما فاصله خودتو ببین حتی تو مپ واسه من معلومم نبودی عزیزم یه تیر میزدی لاقل که باور کنن اومدی با من درگیر بشی:24:

درخواست محرومیت این پلیر از انجمن رو دارم توی این چند روز 30تا شکایت بیهوده و با هدف زیرکشی انجام داده که توی هیچکدوم هم موفق نبوده و فقط انجمن رو شلوغ کرده و وقت ادمین هارو توی انجمن هدر داده خواهشا رسیدگی کنید این موضوع رو @Amir @ArenaGameTeam@MohammadReza

• Like 7
  • Thanks 1
  • Haha 2
ارسال شده در
2 دقیقه قبل، Fascism گفته است:

درود

اولا من قبلش به @_ShayaN_ پیم دادم که وانتدمو 0 کنه و یخورده دیر پیاممو دریافت کرد و ایشونم خبر نداشته که شما قرار بوده بیای درگیر بشی (اگه نیاز به اثبات هست لاگ رو چک کنید)  

دوما فاصله خودتو ببین حتی تو مپ واسه من معلومم نبودی عزیزم یه تیر میزدی لاقل که باور کنن اومدی با من درگیر بشی:24:

درخواست محرومیت این پلیر از انجمن رو دارم توی این چند روز 30تا شکایت بیهوده و با هدف زیرکشی انجام داده که توی هیچکدوم هم موفق نبوده و فقط انجمن رو شلوغ کرده و وقت ادمین هارو توی انجمن هدر داده خواهشا رسیدگی کنید این موضوع رو @Amir @ArenaGameTeam@MohammadReza

• Like 8
  • Thanks 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...