11MAMAD11 ارسال شده در 18 فروردین ارسال شده در 18 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد):@11MAMAD11 نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت:@ExpiraNN امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت:99 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود):- نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):- مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ):https://uupload.ir/view/gm_9dsq.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا:بنده درحال فایت با ایشون بودم که چین رو درآوردم و به سمتشون اره زدم ولی اصلا دمیج نخوردن چطور چندین بار از زیر اره در رفتن و هرباری که روش چین گرفتم دمیج نشدن
11MAMAD11 ارسال شده در 18 فروردین سازنده ارسال شده در 18 فروردین 21 دقیقه قبل، 11MAMAD11 گفته است: برای دیدن ویدیو بدون مشکل دانلودش کنید
ExpiraNN ارسال شده در 18 فروردین ارسال شده در 18 فروردین ویدیو برای اثبات ندارم [ پیسی ضعیف رکورد نمیکنم ] ولی صرفا میخواستم بگم که عزیزم چیت ●godmode● وقتی استفاده کنی و کسی بهت دمیج بزنه { مخصوصا در سرور های با سیستم hit sound } اگر صدای هیت بیاد و دمیج نشم گاد مود حساب میشه ، توی ویدیو هیچ اثری از صدا نیست ، بعلاوه اینکه بازی ۲۰ ساله هستش طبیعتا باگ زیاد داره مثل slide bug , c bug , double rpg dmg ,explode no dmg و .... قطعا چین ساو اونم تو سرور انلاین باگ هایی داره ، ممکنه بعضی موقع اصلا دمیج نده که واسه بقیه پلیر ها هم اتفاق میوفته به هر حال من رکورد نمیکنم و قضاوت استف تیم رو تماما قبول میکنم . -ExpiraNN
iMatin ارسال شده در 18 فروردین ارسال شده در 18 فروردین درود قصد دخالت ندارم ولی این باگه chain هستش نه گادمود
11MAMAD11 ارسال شده در 18 فروردین سازنده ارسال شده در 18 فروردین 25 دقیقه قبل، iMatin گفته است: درود قصد دخالت ندارم ولی این باگه chain هستش نه گادمود اخر ویدیو چطور که بهش ساون زدم دمیج نشد بعدشم باگ چند بار اخه
ArenaGameTeam ارسال شده در 18 فروردین ارسال شده در 18 فروردین درود. شکایت شما رد شد. در درگیری شما باگ اره رخ داده است. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده