Nemesis_ ارسال شده در 20 فروردین ارسال شده در 20 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد):@Nemesis_ نام کاربری ادمین مورد شکایت: Lu30ifeR رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع):OWNER نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):-- مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): توضیحات و شرح ماجرا:داشتیم فایت میدادیم من اصلا ای اف کی نکردم xD jail میکنه میگه afk کردی وسط فایت نمیدونم چی مصرف میکنن ایشون و اینکه دفعه اولش نیس زیاد abuse کرده.
Nemesis_ ارسال شده در 21 فروردین سازنده ارسال شده در 21 فروردین و دوباره بعد اینکه این شکایتو دید دوباره jail کرد منو عالیه مدیریت اصلا !
Nemesis_ ارسال شده در 21 فروردین سازنده ارسال شده در 21 فروردین ویدیو هات کامل نیس لگ بودم احتمال زیاد چون من خودم از خودم مطمعنم afk نکردم چند باری شده خودتم زیره ارره من اینجوری شدی و اینکه الان اسم ویدیوتو نوشتی احمق داری توهین میکنی عزیزم اینجا جاش نیس مدیریت لطفا رسیدگی بشه هم به این پست هم به اینکه توهین کرده. 1
_Lu3ifeR ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین هم اکنون، Nemesis_ گفته است: ویدیو هات کامل نیس لگ بودم احتمال زیاد چون من خودم از خودم مطمعنم afk نکردم چند باری شده خودتم زیره ارره من اینجوری شدی و اینکه الان اسم ویدیوتو نوشتی احمق داری توهین میکنی عزیزم اینجا جاش نیس مدیریت لطفا رسیدگی بشه هم به این پست هم به اینکه توهین کرده. 3 تا ویدیوعه فقط زیر chainsaw لگت میگیره؟ اینجا جای جوک گفتنه؟ درمورد ویدیو ها هم نمیدونم از چی داری صحبت میکنی نه توهینی تو سایت شده نه گیم پست جدا بزن براش انشالا که رسیدگی میشه
ArenaGameTeam ارسال شده در 21 فروردین ارسال شده در 21 فروردین درود. اقدام ادمین صحیح بوده است. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده