رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @AQ[A]LI

نام کاربری ادمین مورد شکایت: @_ShayaN_

رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): falcon

نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود):..

مدارک شکایت (اسکرین‌شات، ویدیو یا لاگ): Link😮‍💨

توضیحات و شرح ماجرا: به چه دلیل منو بن دائمی زدی؟

میشه توضیح بدین چرا دائمی ؟

• Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در
5 دقیقه قبل، _ShayaN_ گفته است:

درود.

خدمت شما.

@HaDi

اولن من هیچ چیتی نزدم تو فیلمی که گذاشتم معلومه که /q زدم 

دومن مگه چیت زدن ۱۰ روز بن ندارع ؟

سه چرا vac ban زدین

ارسال شده در

آخرشم برمیدارن میگن اقدام ادمین صحیح بوده آخه مشتی من تو رکورد هم نشون دادم /q زدم بعد برداشتن میگن چیت با پلیر برخورد میشه عجیبه واقعا یکم برسی کنید آخر فیلم رو نگاه کنید من رکورد رو حالت Game Recording گذاشتم به هر دلیلی از گیم بیام بیرون رکورد خود به خود آف میشه و دوباره باید رکورد کرد به دلیل این که اگه رو حالت Screen Recording بزارم فیلم نصف میشه فکر کنم این حالت رو خودتون هم تجربه کرده باشین

ارسال شده در

طبق عکسی که خود طرف گذاشته لینک بعد 13 ثانیه وارد سرور شدم اگه برنامه multi m رو هم داشته باشی و از طریق multi m مولتی بیاری سرور  یکی از اک ها کیک بشه یا /q زده باشی وقتی رو تیک سبز بزنی به سرعت وارد سرور میشه میتونید امتحان کنید

بزارید امتحان کنم که ببینید

ارسال شده در

Link اینم از فیلم نگاه کنید

نگاه کنید همون اول هم بخوام وارد شم به سرعت میره تو بازی فایل بازی و همه چیرو هم نشون دادم میتونید نگاه کنید

ایا این چیته @ArenaGameTeam ؟

ارسال شده در
2 ساعت قبل، AQ[A]LI گفته است:

آخرشم برمیدارن میگن اقدام ادمین صحیح بوده آخه مشتی من تو رکورد هم نشون دادم /q زدم بعد برداشتن میگن چیت با پلیر برخورد میشه عجیبه واقعا یکم برسی کنید آخر فیلم رو نگاه کنید من رکورد رو حالت Game Recording گذاشتم به هر دلیلی از گیم بیام بیرون رکورد خود به خود آف میشه و دوباره باید رکورد کرد به دلیل این که اگه رو حالت Screen Recording بزارم فیلم نصف میشه فکر کنم این حالت رو خودتون هم تجربه کرده باشین

طبق رکوردی که ایشون گذاشتن با سیستمی که دارن +۲۰ ثانیه طول میکشه وارد سرور بشن. زیر این تایم امکان نداره بتونن وارد سرور بشن، همین میشه شاهد بنده برای تایید فست ریکانکت ایشون.

نکته دوم، ایشون در رکوردی که زیر پست بنده گذاشتن از برنامه inshot برای کات کردن ویدئو استفاده کردن (اگر دقت کنید آخر ویدئو/q تایید نمیشه و رو صفحه میمونه)

نکته سوم، ایشون در رکوردی که الان قرار دادن، تمامی مود هاشون غیرفعاله! این نشون دهنده وجود ۲ فولدر از بازیه که یکی سالم و بدون فایل های اضافی و یکی دیگه دارای کلو و سمپ فانس. دقت کنید در رکوردی که در پست بنده گذاشته کنار hp کلمه use! بکار رفته که نشان دهنده پکیج مود یا چیت هستش. در حالی که در این رکوردی که قرار دادن بعد اسپاون همچین چیزی رو ما نمی‌بینیم. 

@ArenaGameTeam حواست به این نکات باشه لطفا.

ارسال شده در
11 دقیقه قبل، Ali001 گفته است:

طبق رکوردی که ایشون گذاشتن با سیستمی که دارن +۲۰ ثانیه طول میکشه وارد سرور بشن. زیر این تایم امکان نداره بتونن وارد سرور بشن، همین میشه شاهد بنده برای تایید فست ریکانکت ایشون.

نکته دوم، ایشون در رکوردی که زیر پست بنده گذاشتن از برنامه inshot برای کات کردن ویدئو استفاده کردن (اگر دقت کنید آخر ویدئو/q تایید نمیشه و رو صفحه میمونه)

نکته سوم، ایشون در رکوردی که الان قرار دادن، تمامی مود هاشون غیرفعاله! این نشون دهنده وجود ۲ فولدر از بازیه که یکی سالم و بدون فایل های اضافی و یکی دیگه دارای کلو و سمپ فانس. دقت کنید در رکوردی که در پست بنده گذاشته کنار hp کلمه use! بکار رفته که نشان دهنده پکیج مود یا چیت هستش. در حالی که در این رکوردی که قرار دادن بعد اسپاون همچین چیزی رو ما نمی‌بینیم. 

@ArenaGameTeam حواست به این نکات باشه لطفا.

دخالت نکن لطفاً ادمین هست خودشون نظاره میکنن

نکته دو که گفتیم وقتی که /q میزنم نگاه کن پایین صفحه یک GTA هست نه دو تا دقت کن عزیزم😉

ارسال شده در
هم اکنون، SiLeNT گفته است:

من آزادم به این پست ورود کنم چون مربوط میشه به شکایتی که من کردم. 

در ضمن منظورم از دو تا فولدر یه چیز دیگه بود که شما متوجه‌ نشدید. 

اسم شما تو شکایت نیست دخالت نکنید 

@ArenaGameTeam اخطار لازم به اینا بدین دارم پست رو شلوغ میکنن

ارسال شده در

درود

بن قبلی ریزن (Reconnect ) به دلیل عدم ابهام و مدارک آنبن میشوید.

و به دلیل استفاده مود غیر مجاز مدت زمان بن شما از ادبن به 5 روز کاهش پیدا میکنه.

Closed

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...