AdminstratoR ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @[pG]AdminstratoR این اکانت محروم هست با @AdminstratoR شکایت کردم نام کاربری ادمین مورد شکایت: @Sina رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): helper نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/gta_sa_2026-04-12_00-33-12-544_-_trim_havc.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: هلپری که نظم سرور رو بهم ریخته . نصف شکایت های سایت از این پلیره . من میخواستم یک پلیر ببرم جیل no wanted میاد و dm میکنه و اذیت میکنه - این چه جور استفی هست @ArenaGameTeam 3 1
AdminstratoR ارسال شده در 23 فروردین سازنده ارسال شده در 23 فروردین قوانین رفتار و گفتار شما مجاز به استفاده از اصطلاحات توهینآمیز در برابر دیگر بازیکنان نیستید. همچنین، هرگونه رفتار خشونتآمیز و خلاف قوانین بازی، مانند منفجر کردن ماشینهای بازیکنان بدون وانتد (DeathMatch)، پنچر کردن چرخهای آنها، یا حتی زدن به آنها باعث تحمیل مجازات خواهد شد. 1
Peace ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین درود طبق آپدیت جدید سرور باید وقتی به وسیله پلیس ضربه میزدی وانتد میگرفتی ایشون هم ضربه داشت میزد ولی وانتد نگرفت بعدش پیاده شد همینطور که میبینید. 1 1 1
AdminstratoR ارسال شده در 23 فروردین سازنده ارسال شده در 23 فروردین تو آپدیت جدید تیر زدن به ماشین pd بدون اینکه حتی به خودش بخوره و زیر گرفتن پلیس وانتد میگیرن . ایشون عمدا بلاک کرده بدون وانتد و باعث بهم ریختن سرور شده . @ArenaGameTeam رسیدگی کنید - کارشناس های جهانی شورش آوردن @HaDi @Amir @MohammadReza چه دلیلی هست که یه هلپر دیگه باید یه دروغ دیگه وارد این موضوع بکنه ؟ الان ایشون پیاده شد ؟ ( اصلا پیاده هم بشه که نشده چه ربطی داره ) هلپر و استف وظیفه دارن قانون رو رعایت کنن . نظرتون محترم اما این صحبتت شما مشخصه بیشتر قصد اسپم بوده تا کمک به شکایت یا سرور .
Sina ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین 54 دقیقه قبل، AdminstratoR گفته است: تو آپدیت جدید تیر زدن به ماشین pd بدون اینکه حتی به خودش بخوره و زیر گرفتن پلیس وانتد میگیرن . ایشون عمدا بلاک کرده بدون وانتد و باعث بهم ریختن سرور شده . @ArenaGameTeam رسیدگی کنید - کارشناس های جهانی شورش آوردن @HaDi @Amir @MohammadReza چه دلیلی هست که یه هلپر دیگه باید یه دروغ دیگه وارد این موضوع بکنه ؟ الان ایشون پیاده شد ؟ ( اصلا پیاده هم بشه که نشده چه ربطی داره ) هلپر و استف وظیفه دارن قانون رو رعایت کنن . نظرتون محترم اما این صحبتت شما مشخصه بیشتر قصد اسپم بوده تا کمک به شکایت یا سرور . لطفا قبل از زیرکشی ریکوردتون رو کامل قرار دهید که بعد همون لحظه من از ماشین پیاده شدم شما ریکوردتون رو کات کردید معلوم نشه بدرود!
Omen ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین ۱ ساعت قبل، AdminstratoR گفته است: تو آپدیت جدید تیر زدن به ماشین pd بدون اینکه حتی به خودش بخوره و زیر گرفتن پلیس وانتد میگیرن . ایشون عمدا بلاک کرده بدون وانتد و باعث بهم ریختن سرور شده . @ArenaGameTeam رسیدگی کنید - کارشناس های جهانی شورش آوردن @HaDi @Amir @MohammadReza چه دلیلی هست که یه هلپر دیگه باید یه دروغ دیگه وارد این موضوع بکنه ؟ الان ایشون پیاده شد ؟ ( اصلا پیاده هم بشه که نشده چه ربطی داره ) هلپر و استف وظیفه دارن قانون رو رعایت کنن . نظرتون محترم اما این صحبتت شما مشخصه بیشتر قصد اسپم بوده تا کمک به شکایت یا سرور . من و اقای سینا جلوی کمپ کلن بودیم داشتیم حرف میزدیم میومدی هی تیر میزدی میرفتی مجبور شدم بیام بزنمت که دور شی توهم کاف کردی سینا هم وقتی دید هم کلنیش کاف شده خواست کمکی کنه. زیاد قضیه رو جدی گرفتی اونی که نظم رو بهم ریخته تویی داش ریپورتتو بکن تو جیبت
AdminstratoR ارسال شده در 23 فروردین سازنده ارسال شده در 23 فروردین @ArenaGameTeam خود یارش هم تایید کرد که طرف بدون وانتد اومده abuse کرده - دوست عزیز با مدرک صحبت کنید - درخوست آنرنک این هلپر کاملا abuser - لحن جواب دادنش داخل سایت اصلا شبیه یه هلپر یا استف هست ؟؟؟ فرق این با پلیر عادی چیه ؟ درخواست آنرنک دارم از تیم مدیریت . سپاس فراوان ❤️
AdminstratoR ارسال شده در 23 فروردین سازنده ارسال شده در 23 فروردین داخل رکورد دست گذاشتی روی W ول کن هم نیستی و با ماشین داری مسدود میکنی را ه رو بدون وانتد لحن صحبت مثل استف هم که نداری مدرک هم که نداری - به رفیقات هم بگو بیان spam بدن
Peace ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین هم اکنون، AdminstratoR گفته است: تو آپدیت جدید تیر زدن به ماشین pd بدون اینکه حتی به خودش بخوره و زیر گرفتن پلیس وانتد میگیرن . ایشون عمدا بلاک کرده بدون وانتد و باعث بهم ریختن سرور شده . @ArenaGameTeam رسیدگی کنید - کارشناس های جهانی شورش آوردن @HaDi @Amir @MohammadReza چه دلیلی هست که یه هلپر دیگه باید یه دروغ دیگه وارد این موضوع بکنه ؟ الان ایشون پیاده شد ؟ ( اصلا پیاده هم بشه که نشده چه ربطی داره ) هلپر و استف وظیفه دارن قانون رو رعایت کنن . نظرتون محترم اما این صحبتت شما مشخصه بیشتر قصد اسپم بوده تا کمک به شکایت یا سرور . دوست گل من بنده نه اسپم کردم نه قصد شلوغ کردن داشتم نه بهم زدن شکایت نه دروغی وارد موضوع بکنم در رابطه با پیاده شدن هم ته فیلم خودتون مشخصه از ماشین پیاده شدن
ArenaGameTeam ارسال شده در 23 فروردین ارسال شده در 23 فروردین درود در مدارک ارسالی شما هلپر در تلاش برای وانتد گرفتن بود اما به دلایلی وانتد برای ایشون اعمال نشد. بسته شد. 1 1 2
ارسالهای توصیه شده