.BarBoD. ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @.BarBoD. نام کاربری ادمین مورد شکایت: @MrHeSaM رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): Falcon نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): @FarBod @Lu3ifeR مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): LInk توضیحات و شرح ماجرا: با سلام و درود بنده اومدم زون بگیرم با کلنم و حتی ایشونو کیل نکردم و حتی پستی هم از خودم نمیبینم و ایشون بنده را بن کرد. ایشون اول بنده را 10 روز به دلیل چیت بن کرد , و سپس addban کرد. و الان VAC بن هستم بی دلیل ایشون با اینکه هیچ رکوردی ندیده و به احتمال زیاد از هم کلنیاش حرف شنیده منو بن داده درخواست مدرک 3 1
MrHeSaM ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین با سلام. https://uupload.ir/view/barbood2_axhx.mp4 https://uupload.ir/view/barbod1_p2wm.mp4 مجازات استفاده از تقلب و مود: مجازات استفاده از تقلبهایی که موجب بر هم ریختن نظم سرور و برتری مطلق پلیری بر پلیر دیگر میشود مانند Sobiet - WH - Aim - Spread: بدون سابقهی بن: از ۱۰ روز تا محرومیت همیشگی با سابقهی بن قبلی: بن همیشگی یا VAC BAN 2
.BarBoD. ارسال شده در 24 فروردین سازنده ارسال شده در 24 فروردین درود اینکه شما مطمعن نیستید بنده چیتر هستم و به دلیل چیت بن میدید و میگید چیتر این به بنده بر میخوره و این یک نوع تحمت زنی هست. رکورد ها : -------LINK RECORD------- 2
MrHeSaM ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین سلام مجدد. از این موارد که فیلم از درگیری میگیرید و باز هم اعلام میکنید که چیزی نیست زیاد پیش اومده. شما قبلا هم به دلیل تقلب بن شده بودید. نشونه اسلحه شما همانطور که در فیلم هم مشخصه بلافاصله بعد از Right click (کلیک راست) روی Target (هدف) قرار میگیره که دلیل بن شما رو توضیح میدهد. اگر شخص بی تجربه ای بود بلافاصله با این فیلم های درگیری که فرستادید فریب میخورد ولی اینبار فرق میکنه! 3 1 1
.BarBoD. ارسال شده در 24 فروردین سازنده ارسال شده در 24 فروردین 15 دقیقه قبل، MrHeSaM گفته است: سلام مجدد. از این موارد که فیلم از درگیری میگیرید و باز هم اعلام میکنید که چیزی نیست زیاد پیش اومده. شما قبلا هم به دلیل تقلب بن شده بودید. نشونه اسلحه شما همانطور که در فیلم هم مشخصه بلافاصله بعد از Right click (کلیک راست) روی Target (هدف) قرار میگیره که دلیل بن شما رو توضیح میدهد. اگر شخص بی تجربه ای بود بلافاصله با این فیلم های درگیری که فرستادید فریب میخورد ولی اینبار فرق میکنه! در ثانیه 5 و یک مقدار ریز جلوتر وقتی پلیر هیولا جامپ میزنه به سمت راست بنده تیرم به زمین میخوره اگه چیزی که شما میگید که ایم دنبالش بره باید میرفت دنبال پلیر ولی به دلیل مومنت پلیر بنده , ایندرو پیشبینی نمیکنم و زمینو در خلاصه که من در برابر رکورد شما رکوردی گذاشتم که هیچ چیزه مشکوکی نداره و اعضای استف هم اینو تایید کردند. اگه به ویدیو من که واقعا بدون هیچ تقلبی هست گیر میدید و بنده کلی رکورد تقلب از سایر پلیر ها که حتی مشکوک تر از این بودند و بن نشدند گیر میدید نشون از پارتی بازی و پروندن پلیرهای سرور است. درخواست بازبینی مجدد ویدیو را دارم. چون به گیم خودم اطمینان کامل دارم. @MrHeSaM @ArenaGameTeam @HaDi 1
FarBod ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین 11 ساعت قبل، MrHeSaM گفته است: سلام مجدد. از این موارد که فیلم از درگیری میگیرید و باز هم اعلام میکنید که چیزی نیست زیاد پیش اومده. شما قبلا هم به دلیل تقلب بن شده بودید. نشونه اسلحه شما همانطور که در فیلم هم مشخصه بلافاصله بعد از Right click (کلیک راست) روی Target (هدف) قرار میگیره که دلیل بن شما رو توضیح میدهد. اگر شخص بی تجربه ای بود بلافاصله با این فیلم های درگیری که فرستادید فریب میخورد ولی اینبار فرق میکنه! درود بر شما ، درخواست بازبینی مجدد دارم ، هیچ جای این ویدیو پس از ایم گرفتن یا حتی شات زدن روی پلیر لاک نمیشه و معلوم هست که با موس تارگت رو دنبال میکنه . امیدوارم در بازبینی مجدد دقت لازم رو داشته باشید و بدور از هرگونه نظر شخصی و با نگاهی منطقی بر پست تمرکز داشته باشید ❤️💕 . ( توجه داشته باشید که سرور اسکین شات میباشد و دمیج دادن متاسفانه یا خوشبختانه خیلی راحت تر شده است ) @ArenaGameTeam @MrHeSaM
MrHeSaM ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین شک نکنید ذره ای نظر شخصی و متکی به نظر اعضای گروه بنده نیست! فیلم شما چند بار باز بینی شده. 1
.BarBoD. ارسال شده در 24 فروردین سازنده ارسال شده در 24 فروردین شما میفرمایید متکی بر نظر اعضای گروه FaZe نیستید با اینکه داخل سرور بنده توسط شخص شما بن و سپس اکانت بنده وک بن شده است در حالی که مدارک خود را از طرف پلیر هیولا آپلود کردید که این نشان از تناقض در حرف شماست به صورت علنی مشخص میباشد که به دنبال بن کردن اعضای کلن بنده هستید که دلیل آن مشخص نیست. و باز تاکید بر بررسی مجدد توسط سایر عزیزان و یا حتی پلیر های عزیز را دارم ( به پاک بودن خود مطمعن هستم و بن بنده صرفا یک زیرکشی مشهود است ) @HaDi @MohammadReza @ArenaGameTeam 5
ارسالهای توصیه شده