AQ[A]LI ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین نام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): @AQ[A]LI باز هم میگم @HaDi اک @AQ[R]AMIN از سایت محرومه نام کاربری ادمین مورد شکایت: @HaDi و @MrHeSaM رنک ادمین مورد شکایت (در صورت اطلاع): modir و falcon نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): ... مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): پست قبلی توضیحات و شرح ماجرا: میشه مدرک تبلیغ منو برام بفرستین ببینم واقعاً تبلیغ کردم ؟ آخه چرا پارتی بازی میکنی @HaDi تا حالا شده تو از پشت هم کلنی هات در نیایی؟ پست مربوط به شما نبود که آقای @ArenaGameTeam باید برسی میکرد نه تو شکایت که تو داخلش نیستی لطفاً دخالت نکن وظیفه @ArenaGameTeam هست لطفاً دخالت نکنید و پشت هم کلنی خودتون در نیایین درخواست مدرک دارم من هیچ تبلیغی نکردم چت هارو @MohammadReza برسی کن من هیچ تبلیغی نکردم بن من الکیه پارتی بازی شده این وسط درخواست مدرک دارم @MohammadReza @ArenaGameTeam خودتون برسی کنید 1
AQ[A]LI ارسال شده در 24 فروردین سازنده ارسال شده در 24 فروردین آقای @HaDi میگن من به خاطر توهین و کل کل بن شدم من نه کل کلی کردم نه توهینی Line mute اینم از کل کل به قول خودشون که ۶۰ مین میوت داده بنده رو من نه تبلیغ کردم نه توهینی به این پلیر کردم اما هنوز نفهمیدم چرا بن شدم
ArenaGameTeam ارسال شده در 24 فروردین ارسال شده در 24 فروردین درود طبق بررسی مدارک ارسالی @MrHeSaM ، اقدام ادمین صحیح بوده. توجه داشته باشید شما مجاز به تبلیغ سایت، سرور یا مجموعههای دیگری که به آرناگیم مربوط نمیشوند نیستید. در صورت عدم رعایت این قوانین، تمامی حسابهای کاربری شما برای همیشه از سرور محروم خواهد شد. بسته شد. 1
ارسالهای توصیه شده