UnlimiTeD ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین ام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): UnlimiTeD نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: Omen امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 258 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Unity مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/omen1_k3x6.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: درخواست فیلم دارم همچی کاملا واضحه تو فیلم با تشکر . 3
ArenaGameTeam ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین درود. @Omenطی ۲۴ ساعت آینده مدرک و دفاعیه خودرا بفرستید. 1
Omen ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین 6 ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود. @Omenطی ۲۴ ساعت آینده مدرک و دفاعیه خودرا بفرستید. درود هشدار سایت داشتم نمیتونستم چیزی بگم که الان درست شد وگرنه همون موقع جواب میدادم تشکر از @HaDi در مورد درخواست ویدیو از دیروز عصر برنامه ای که باهاش رکورد میگرفتم [ obs studio ]خراب شده بود وقتی ران میکردی صفحه مانیتور سیاه میشد بعد 5 ثانیه میرفت و ارور کارت گرافیک و کرش کردن کارت گرافیک میداد [ GPU ] هرکاری میکردم فیکس نمیشد امروز عصر دیگه کلا کارت گرافیک رو حذف کردم دوباره نصب کردم و ریکوردر رو هم حذف کردم و اپدیتشو دانلود کردم تا اومد بالا و فعلا درسته در مورد رکوردر هایه دیگه برنامه bandicam رو داشتم ولی تنظیماتشو بلد نیستم و اگه بخواستم با اون رکورد بگیرم چون مانیتورم 2560x1440 144hz و کیفیت توی گیم رویه very high هست حجمش خیلی زیاد میشه [مثلا شاید 1 دقیقه ای نزدیک به 600مگ یا بیشتر] و من fps ویدیو هامو همیشه میزارم 90 برای نرمی ویدیو و بهتر نگاه کردن مخاطب چون bandicam پشتیبانی نمیکرد ازش و کلا بخاطر حجم زیاد و ناعادلانش دیگه نرفتم سمت bandicam برای رکورد کلا دیروز عصر تا امروز عصر نتونستم هیچ رکوردی بگیرم وگرنه از قبلش فول رو رکورد بودم نزدیک 100گیگ امروز فقط رکورد گیم حذف کردم این دلیل رکورد نگرفتنم بود. در مورد ویدیویی که ایشون گذاشتن من هیچ چیتی نمیبینم داخل ویدیو کمی باز تر کن حرفتو چه چیتی بوده دو نفری با موتور اومدن زون ما چهار نفر بودیم که من تنها جلوشون بودم و اون 3 تا عقب با اسنایپ ایم گرفته بودن رو این دوتا بعد اینکه پیاده شد من یه تیر اسنایپ به ایشون زدم و رفتم sellgun زدم و وقتی ایشون اومدن داخل زون 2 تا تیر اسنایپر بهشون خورد همونطور که توی ویدیوش معلومه که اون 3 تایی که عقب بودن زدن 70 درصد دمیج هارو اونایی که عقب بودن با اسنایپر دادن و دمیج هایی که من به ایشون میدادم دقیقا یادمه همش -1 یا -2 بود دمیج زیادی نداشت [اینارو دارم میگم چون تنها چیزی که میتونم توی ویدیو پیدا کنم که منو متحم کنه به چیت اینه که زود ارمور و اچ پیش رفت و مرد و کسی که جلوش بود من بودم و اونا عقب بودن] دمیج هایی که من دادم: اول ویدیو 1 تیر اسنایپر بود و وقتی اومد پشت دیوار سرجمع شااید -3 یا -4 دمیج بهشون داده باشم با sawnoff shotgun که اونم در حالت زیادشه بقیشو با اسنایپر هم کلنیام که پشت بودن زدن دمیج بعدی هم که من بهش دادم تیر خلاص بود که من دنبالش رفتم که توی ویدیوش هم معلومه اگه اون هم کلنیت که باهاش اومدی رکورد داره بفرسته ببینیم چه چیتی بوده که خودم توی ویدیو نمیبینم؟؟ من با اون تو 1v1 بودم که اخرشم به زور با اچ پی کم با chainsaw خودم تنها کیلش زدم اگه حرفام به ریپورت ربطی نداره لطفا کمی حرفتو باز تر کن بگو کجای ویدیو رو چیت میبینی تا براتون بگم چون رکورد ندارم و میدونم اینجا اشتباه از منه که رکورد نگرفتم دلیلشم گفتم و قبل اینکه رکوردرم خراب بشه قبل گیم همیشه ران میکردم رکوردر رو و میومدم گیم و کلا فول رکورد پلی میدادم و همونطور که گفتم امروز 100 گیگ فقط رکورد دلیت کردم توی سیستم 3 1 1
RealMadrid ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین ۲۰ خط چرت و پرت رکورد بزار با اسکور ۲۰۰ اومدی سرور خراب کنی 6
Omen ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین 16 دقیقه قبل، RealMadrid گفته است: ۲۰ خط چرت و پرت رکورد بزار با اسکور ۲۰۰ اومدی سرور خراب کنی اولن تو کاره ای نیستی حرف نزن توی ویدیو هیچ چیتی نیست از حرف زدنتون معلومه دنبال بهونه میگردین منو بن بدین خیلی فشار روتونه فکر کنم
Saint ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین پس بن بدید میگه ریکورد نداره بعدم 200 خط تایپم هیچیو تغییر نمیده بعدم خیلی باحاله او بی اس برای تایما بدون چیت هیچ مشکلی نداره ولی وقتی ایم باته روشن میشه ریکورد خراب میشه 2 1
Omen ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین 2 دقیقه قبل، Saint گفته است: پس بن بدید میگه ریکورد نداره بعدم 200 خط تایپم هیچیو تغییر نمیده زیر پستی ک بهت مربوط نیست دخالت نکن دارم با احترام حرف میزنم نمیخام باز میوت شم 500مین پس گمشو بیرون از تاپیک من وقتی چیزی برا اراعه نداری 2
UnlimiTeD ارسال شده در 27 فروردین سازنده ارسال شده در 27 فروردین 1 ساعت قبل، Omen گفته است: درود هشدار سایت داشتم نمیتونستم چیزی بگم که الان درست شد وگرنه همون موقع جواب میدادم تشکر از @HaDi در مورد درخواست ویدیو از دیروز عصر برنامه ای که باهاش رکورد میگرفتم [ obs studio ]خراب شده بود وقتی ران میکردی صفحه مانیتور سیاه میشد بعد 5 ثانیه میرفت و ارور کارت گرافیک و کرش کردن کارت گرافیک میداد [ GPU ] هرکاری میکردم فیکس نمیشد امروز عصر دیگه کلا کارت گرافیک رو حذف کردم دوباره نصب کردم و ریکوردر رو هم حذف کردم و اپدیتشو دانلود کردم تا اومد بالا و فعلا درسته در مورد رکوردر هایه دیگه برنامه bandicam رو داشتم ولی تنظیماتشو بلد نیستم و اگه بخواستم با اون رکورد بگیرم چون مانیتورم 2560x1440 144hz و کیفیت توی گیم رویه very high هست حجمش خیلی زیاد میشه [مثلا شاید 1 دقیقه ای نزدیک به 600مگ یا بیشتر] و من fps ویدیو هامو همیشه میزارم 90 برای نرمی ویدیو و بهتر نگاه کردن مخاطب چون bandicam پشتیبانی نمیکرد ازش و کلا بخاطر حجم زیاد و ناعادلانش دیگه نرفتم سمت bandicam برای رکورد کلا دیروز عصر تا امروز عصر نتونستم هیچ رکوردی بگیرم وگرنه از قبلش فول رو رکورد بودم نزدیک 100گیگ امروز فقط رکورد گیم حذف کردم این دلیل رکورد نگرفتنم بود. در مورد ویدیویی که ایشون گذاشتن من هیچ چیتی نمیبینم داخل ویدیو کمی باز تر کن حرفتو چه چیتی بوده دو نفری با موتور اومدن زون ما چهار نفر بودیم که من تنها جلوشون بودم و اون 3 تا عقب با اسنایپ ایم گرفته بودن رو این دوتا بعد اینکه پیاده شد من یه تیر اسنایپ به ایشون زدم و رفتم sellgun زدم و وقتی ایشون اومدن داخل زون 2 تا تیر اسنایپر بهشون خورد همونطور که توی ویدیوش معلومه که اون 3 تایی که عقب بودن زدن 70 درصد دمیج هارو اونایی که عقب بودن با اسنایپر دادن و دمیج هایی که من به ایشون میدادم دقیقا یادمه همش -1 یا -2 بود دمیج زیادی نداشت [اینارو دارم میگم چون تنها چیزی که میتونم توی ویدیو پیدا کنم که منو متحم کنه به چیت اینه که زود ارمور و اچ پیش رفت و مرد و کسی که جلوش بود من بودم و اونا عقب بودن] دمیج هایی که من دادم: اول ویدیو 1 تیر اسنایپر بود و وقتی اومد پشت دیوار سرجمع شااید -3 یا -4 دمیج بهشون داده باشم با sawnoff shotgun که اونم در حالت زیادشه بقیشو با اسنایپر هم کلنیام که پشت بودن زدن دمیج بعدی هم که من بهش دادم تیر خلاص بود که من دنبالش رفتم که توی ویدیوش هم معلومه اگه اون هم کلنیت که باهاش اومدی رکورد داره بفرسته ببینیم چه چیتی بوده که خودم توی ویدیو نمیبینم؟؟ من با اون تو 1v1 بودم که اخرشم به زور با اچ پی کم با chainsaw خودم تنها کیلش زدم اگه حرفام به ریپورت ربطی نداره لطفا کمی حرفتو باز تر کن بگو کجای ویدیو رو چیت میبینی تا براتون بگم چون رکورد ندارم و میدونم اینجا اشتباه از منه که رکورد نگرفتم دلیلشم گفتم و قبل اینکه رکوردرم خراب بشه قبل گیم همیشه ران میکردم رکوردر رو و میومدم گیم و کلا فول رکورد پلی میدادم و همونطور که گفتم امروز 100 گیگ فقط رکورد دلیت کردم توی سیستم درخواست بن به دلیل نداشتن رکورد البته داری ولی نمیفرستی چون ایم باتت کاملا مشخص افتاده از پشت دیوار اگه به حرف و طومار نوشتن بود من خودم معلم فارسیم این انصاف نیست ما از سال ۹۷ رکورد بگیریم و سالم بازی کنیم یه چیتر با اسکور ۲۸۰ بیاد مارو بزنه درخواست بن به دلیل نداشتن مدرک @ArenaGameTeam 4
Fascism ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین 51 دقیقه قبل، Omen گفته است: زیر پستی ک بهت مربوط نیست دخالت نکن دارم با احترام حرف میزنم نمیخام باز میوت شم 500مین پس گمشو بیرون از تاپیک من وقتی چیزی برا اراعه نداری 2
Omen ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین 51 دقیقه قبل، UnlimiTeD گفته است: درخواست بن به دلیل نداشتن رکورد البته داری ولی نمیفرستی چون ایم باتت کاملا مشخص افتاده از پشت دیوار اگه به حرف و طومار نوشتن بود من خودم معلم فارسیم این انصاف نیست ما از سال ۹۷ رکورد بگیریم و سالم بازی کنیم یه چیتر با اسکور ۲۸۰ بیاد مارو بزنه درخواست بن به دلیل نداشتن مدرک @ArenaGameTeam بازی به اسکور نیست. رکورد از دیروز عصر تا امروز عصر هیچی ندارم. من چیترم؟ مگه نه این حرفو زدین 100 تا ویدیو اپلود کردم توی کدومش چیت میزدم ؟ حالا این ویدیو من اصلا نمیدونم کجاش چیته با اسنایپ زدنت فک کردی تیرای من بوده؟ حالا چرا صدای ویدیو رو برداشتی؟ میزاشتی که ببینن با اسنایپ 3 تایی روتن صدا رو برداشتی که مثلا معلوم نباشه؟ و یعنی همه دمیج هارو من دادم نه؟ 1
UnlimiTeD ارسال شده در 27 فروردین سازنده ارسال شده در 27 فروردین 40 دقیقه قبل، Omen گفته است: چیت میزدم ؟ حالا این ویدیو من اصلا نمیدونم کجاش چیته با اسنایپ زدنت فک کردی تیرای من بوده؟ 40 دقیقه قبل، Omen گفته است: حالا چرا صدای ویدیو رو برداشتی؟ میزاشتی که ببینن با اسنایپ 3 تایی روتن صدا رو برداشتی که مثلا معلوم نباشه؟ و یعنی همه دمیج هارو من دادم نه؟ باعث تاسف هستش که به خاطر یه بازی تا این حد خودتو کوچیک میکنی و خیلی راحت دروغ میگی! نسخه با صدا موجود است اما چون با دوستم تلفنی حرف میزدم و داخلش صدا و اطلاعات شخصی افتاده تنها برای @ArenaGameTeam در صورت نیاز ارسال میشه برای اثبات دروغگویی این فرد هیچگونه اسنایپری در کار نبوده!!!!! 1
Obito ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین قصد دخالت ندارم فقط نمیخوام بی گناه محکوم شه اگه سرعت ویدیو رو کم کنی متوجه میشی که omen با اسنایپ فقط یدونه شات زده مابقیش با sawn بوده حتی ثانیه اول ویدیو خودش هم با اسنایپ دمج میشه از پشت دیوار معلومه بنظرم بیاین و دست از زیر کشی اینو اون بردارین. نظرتون ؟😃😂 2
Omen ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین 8 دقیقه قبل، UnlimiTeD گفته است: باعث تاسف هستش که به خاطر یه بازی تا این حد خودتو کوچیک میکنی و خیلی راحت دروغ میگی! نسخه با صدا موجود است اما چون با دوستم تلفنی حرف میزدم و داخلش صدا و اطلاعات شخصی افتاده تنها برای @ArenaGameTeam در صورت نیاز ارسال میشه برای اثبات دروغگویی این فرد هیچگونه اسنایپری در کار نبوده!!!!! داداش تو چرا داری دروغ میگی اینقد دوس داری بن شم؟ بخدا که ارزش نداره خودتو خراب نکن این دمیجایی که گرفتی از sawn نبود از اسنایپ بود 3 تا از هم کلنیام با اسنایپ روتون بودن از دمیج خوردنت معلومه اخه sawn چطوری اینقد میخاد دمیج بده 1
Omen ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین 11 ساعت قبل، UnlimiTeD گفته است: ام کاربری شاکی (شخصی که شکایت دارد): UnlimiTeD نام کاربری شخص/اشخاص مورد شکایت: Omen امتیاز شخص/اشخاص مورد شکایت: 258 رنک شخص/اشخاص مورد شکایت (در صورت وجود): player نام کاربری شاهد/شاهدان (در صورت وجود): Unity مدارک شکایت (اسکرینشات، ویدیو یا لاگ): https://uupload.ir/view/omen1_k3x6.mp4/ توضیحات و شرح ماجرا: درخواست فیلم دارم همچی کاملا واضحه تو فیلم با تشکر . از @ArenaGameTeam درخواست دارم ویدیو رو با سرعت کم نگاه کنید توی ویدیو با سرعت کم قبل از اینکه من ایمم رو بگیرم سمتش و تیر بزنم با اسنایپر دمیج میشه که دمیجشم مشخصه و وقتی من ایم رو میگیرم سمتش و تیر میزنم [توی سرعت کم] تقریبا -2 دمیج میده با SAWN که اگه به اچ پی دقت کنی کامل مشخصه بازم درخواست دارم ویدیو رو با صدا قرار بدن که معلوم شه اسنایپ بوده 1
Saint ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین منم ازم شکایت کنید تا بیت های حافظ براتون بفرستم جای ریکورد 🤣🤣 1
Omen ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین 17 دقیقه قبل، Saint گفته است: منم ازم شکایت کنید تا بیت های حافظ براتون بفرستم جای ریکورد 🤣🤣 off bash ta offet nakardam 1
Saint ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین عزیزم شما اسپم نکن بزار رسیدگی بشه @ArenaGameTeam
Omen ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین 7 دقیقه قبل، Saint گفته است: عزیزم شما اسپم نکن بزار رسیدگی بشه @ArenaGameTeam تو و کلنت اومدید توی تاپیک من دارین اسپم میدید وقتی کاره ای نیستید پس حرفیم نزنید بزارید ادمینا تصمیم بگیرن @ArenaGameTeam
Omen ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین 5 ساعت قبل، ArenaGameTeam گفته است: درود. با توجه به مدارک ارائه شده پلیر خاطی مطابق با قوانین مجازات خواهد شد. همچنین، افرادی که در این پست دخالت بیمورد داشته و باعث شلوغی آن شدهاند اخطار (وارن) دریافت خواهند کرد. لطفا از ایجاد حاشیه و نقض قوانین خودداری کنید! بسته شد. کامل توضیح میدم توی ویدیویی که ایشون توی ریپورت گذاشتن همه چی معلومه ایشون اومدن زون و زون دست کلن ما بود حالا کیا بودیم اونجا @Clancy @Shobeyr @[[OwL]Frank_C] من جلوتر از همشون بودم و اونا از عقب با اسنایپر ایم گرفته بودن رو اینا و اگه دقت کنید اون دمیج هایی که میگیره از گان sawn نیست از اسنایپر هست که هم کلنیام دارن میدن نه من! و اگه ویدیو رو با سرعت کم نگاه کنی قبل اینکه من ایم بگیرم رو ایشون با اسنایپر دمیج میشن و بعد اینکه من تیر میزنم -2 میخوره از طرف من و این دمیج ها 70 درصدش رو اونایی که عقب بودن زدن نه من درخواست بررسی مجدد @Amir @HaDi @ArenaGameTeam
CBR ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین 2 دقیقه قبل، Omen گفته است: درخواست بررسی مجدد @Amir @HaDi @ArenaGameTeam اینم ذکر کن که شات هایی که خورد تنها تو نزدی زون دست کلن ما بوده و کسایی جای دستگاه قطعه بودن هم شات زدن با اسنایپ و ام فور
Omen ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین 19 دقیقه قبل، CBR گفته است: اینم ذکر کن که شات هایی که خورد تنها تو نزدی زون دست کلن ما بوده و کسایی جای دستگاه قطعه بودن هم شات زدن با اسنایپ و ام فور بله دقیقا همینطور بوده
Amir ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین درود مدرک ارسالی به دلیل نداشتن صدا نامعتبر است. و همچنین چیتی مشاهده نشد. بسته شد. 2
ارسالهای توصیه شده