Detroit ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین سلام . من از راک سمپ استفاده نمیکنم . ولی هربار میرم تو سرور هم برای ادمین ها مینویسه ، هم موقعی که میخوام اکانت بسازم میگه شما نمیتوانید با این تایپ سمپ ثبت نام کنید
0 mmd_2022 ارسال شده در 27 فروردین ارسال شده در 27 فروردین درود، احتمالا در پوشه Gta شما فایل های Asi و یا.. وجود داره که باعث میشه GPCI و Join Auth Key شما به JoinAuth Key راک سمپ تبدیل بشه. که منجر به این رفتار از سمت سرور میشه. این اتفاق ها زیاد رخ میده، وقتی modloader ، ویس چت ریخته میشه، یه دور گیمتون رو از ریشه پاک کنید ، از اول نصب کنید درست میشه. بخوام راجب GPCI یا همون Join auth Key به صورت خلاصه بگم، باید عرض کنم که یه سری کدا هستن، که هر کلاینت GPCI مخصوص خودش رو داره، که سرور هم دقیقا از این تشخیص میده که آیا شخص جوین شده تو سرور پیسیه یا اندروید و یا راک سمپ. 2
0 Detroit ارسال شده در 27 فروردین سازنده ارسال شده در 27 فروردین منم فولدر گیم خالیه . نه کلو دارم نه مون لودر و نه مود لودر . همین الانم بارها ورژن سمپ ام رو عوض کردم . خوده جی تی ای خام ام از چند تا سایت متفاوت دانلود کردم اما باز اتفاقی نیفتاد راه حلی هست واسه اینکه سرور منو بات تشخیص نده ؟ @mmd_2022
0 mmd_2022 ارسال شده در 28 فروردین ارسال شده در 28 فروردین 12 ساعت قبل، Shobeyr گفته است: منم فولدر گیم خالیه . نه کلو دارم نه مون لودر و نه مود لودر . همین الانم بارها ورژن سمپ ام رو عوض کردم . خوده جی تی ای خام ام از چند تا سایت متفاوت دانلود کردم اما باز اتفاقی نیفتاد راه حلی هست واسه اینکه سرور منو بات تشخیص نده ؟ @mmd_2022 عزیز اون وقت پیسیتو برو بنداز سطل آشغالی سر کوچه 🗿 ولی بدون شوخی، برا اینکه زیاد دردسر نکشی، یه دور ویندوزت رو عوض کن خلاص. من خودمم همیشه یه مشکلی پیش میاد، حوصلم نمیکشه پیگیرش شم و حلش کنم، ویندوز عوض میکنم ، هرچی مشکلو باگه تموم میشه میره. 1
سوال
Detroit
سلام . من از راک سمپ استفاده نمیکنم . ولی هربار میرم تو سرور هم برای ادمین ها مینویسه ، هم موقعی که میخوام اکانت بسازم میگه شما نمیتوانید با این تایپ سمپ ثبت نام کنید
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری