رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

بسم الله الرحمن الرحیم

نام شاکی : @M4A1 - اکانتم از سایت محروم شده

رنک شاکی : Player

نام خاطی : @ArenaGameTeam

مدارک : 

image.png_n7p6.jpegscreenshot_20260416_100224_chrome_(1)_9c

توضیات : با سلام و درود خدمت مدیریت محترم @MohammadReza

طبق تصاویری که میبینید اکانت انجمن بنده چند روز پیش برای اینکه با یکی از New Player ها توی انجمن کل راه افتاد محروم شد ، 

و اما شاید بپرسید چرا بنده از اکانت @ArenaGameTeam شکایت کردم؟

جالبه بدونید که شخص یا اشخاصی که به این اکانت دسترسی دارن فاقد صلاحیت هستن و برای اثبات این ادعا هم مدارک دارم که خواهیم دید ؛

داستان از این قراره که بنده و پلیر @Fascism یه کل کل ریز توی این پست https://arenagame.ir/forum/topic/9631-aim-carijanson/ بینمون ایجاد شد که در نهایت فقط بنده از سایت محروم شدم( طبق این پست https://arenagame.ir/forum/topic/9648-silent-finish/ میبینید که ایشون دسترسی کامل به سایت دارن )، با اینکه ایشون توهین های سطح بالایی میکردن( پیام ها دلیت شده لطفا لاگ این  پست رو چک کنید @MohammadReza )؛

به وضوح مشخصه دوستان ایشون که دسترسی به اکانت مدیریت دارن ، درحال سوء استفاده هستن و قصد زیرکشی 
کلن بزرگ FB رو دارن و کاملا معلومه که عقده دارن از قدیم الایام...

درخواست دارم که خود شخص @MohammadReza به این پست رسیدگی کنن و باقی ادامین دخالتی نکنن...

• Like 8
  • Thanks 2
  • in love 1
arenagame_samp
  • مدیرکل
ارسال شده در

درود.

دسترسی به عنوان بن در انجمن وجود ندارد. اما هر وارن امتیاز منفی دارد (از ۱ تا ۳ امتیاز منفی).

در صورت دریافت ۱۰ پوینت منفی ۱ روز٬ ۲۰ پوینت ۳ روز از پست گذاشتن محروم و ۴۰ پوینت ۱۴ روز٬ ۶۰ پوینت ۳۰ روز اکانت بن میگردد.

بنابراین این مورد به دلیل تفاوت در امتیاز منفی ها بوده است.

• Like 1
ارسال شده در
25 دقیقه قبل، MohammadReza گفته است:

درود.

دسترسی به عنوان بن در انجمن وجود ندارد. اما هر وارن امتیاز منفی دارد (از ۱ تا ۳ امتیاز منفی).

در صورت دریافت ۱۰ پوینت منفی ۱ روز٬ ۲۰ پوینت ۳ روز از پست گذاشتن محروم و ۴۰ پوینت ۱۴ روز٬ ۶۰ پوینت ۳۰ روز اکانت بن میگردد.

بنابراین این مورد به دلیل تفاوت در امتیاز منفی ها بوده است.

a718764_Screenshot_20260417_174154_Chrom

سلام مجدد ؛ طبق این شات بنده ۷ وارن دارم که دست بالا حساب کنیم کلا میشه ۲۱ پوینت منفی و هیچکدوم از اینایی که گفتید شاملش نمیشه

• مدیرکل
ارسال شده در
8 دقیقه قبل، JunKie گفته است:

سلام مجدد ؛ طبق این شات بنده ۷ وارن دارم که دست بالا حساب کنیم کلا میشه ۲۱ پوینت منفی و هیچکدوم از اینایی که گفتید شاملش نمیشه

تمامی کاربرانی که قوانین انجمن را رعایت نکرده بودند از پست گذاشتن در هنگام وارن (تصمیم ادمین) محروم شدند و برای شما و دیگران قابل مشاهده نیست مانند اکانت @M4A1.

محروم شدن از پست برابر با محروم شدن از انجمن نیست.

درحال حاضر هر چند اکانتی که در شکایات نقض قوانین انجمن کرده بودند به مدت یکسان از پست گذاشتن محروم هستند.

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...